banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2006, 21:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2006, 23:24
KATASTROFA,MISLIM DA SU NAJVECI KRIVCI ZA OVO NOVINARI KOJI SU DIGLI PRASINU OKO NICEGA,PETKO NAS JE UZEO KADA SU SVI BEZALI OD NAS I DOVEO NAS DO SP A NACIJA MU OVAKO VRACA,BILO KOG DRUGOG DA JE POZVAO,ILI SINA ILI NEKOG DRUGOG TAJ NEBI UOPSTE IGRAO NI MINUT NA SP,A STO SE MENE TICE JA BI PRVI POZVAO SVOG SINA DA SAM SELEKTOR I DA MOGU BIRATI A I VAS 99,9 POSTO,MADA TO NIKADA NEBI PRIZNALI

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 22:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Iskreno se nadam,da ce po zavrsetku SP,podnijeti neopozivu ostavku,bez obzira na rezultat.Bolje nismo kao narod zasluzili,pa ovom pitanju.Dusanu svaka cast na odluci.Ne zato sto misim da ne zasluzuje mjesto u reprezentaciji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 00:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Eto kakav smo MI Srbi narod!!! Covjek nas dovede na SP, uvjerljivo, bez poraza, i samo jednim primljenim golom!!! Ostavimo iza sebe veliku Spaniju!! I covek pozove sina, pa sta ako ga je pozvao!!! Dusan je bio 23 igrac, i pitanje bili i igrao, ali nasi novinari su toliko digli prasinu ko da je pozvao igraca iz 3. Srbijanske lige!!! Jos je i Dusan zabio gol, na poslednjoj utakmica reprezentacije protiv nekog tima Koruski ili tako nesto!!! Pa vidi se da on uopste nije tako los,ali eto SRPSKA posla!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 06:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Treba da mu budemo zahvalni,medjutim to mu jos uvek ne daje za pravo da se prema reprezentaciji ponasa kao da je to njegova privatna prcija.Neko rece da je Petkovic preuzeo repku "kad nas niko nije hteo" - moguce da je tako,medjutim i taj savez je uzeo Petkovica kad njega niko nije hteo i za to je,za nase uslove,veoma dobro placen.
Pozivanjem Dusana je napravio licnu u napadu i verujem da je to pokazatelj da on ne planira dalje raditi za savez,jer da nije tako pozvao bi nekog od mladih (npr.Stepanov),nekog ko ce posle SP zameniti Krstajica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 08:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Sta reci na ovo?!

Svaka cast Dusanu! Ja licno nikada nisam bio protiv toga sto ga je zvao, a sada kada su novinari izvrsili toliki pritisak na njega i Dusana, ni zbog cega, sada ce definitivno krivci za (nedaj Boze) neuspjeh reprezentacije biti novinari i svi ti koji su vrsili pritisak.

S ovim potezom su Petkovici samo skinuli teret sa sebe kao potencijalne krivce za neuspjeh.

Sada ce biti krivi novinari koji su poljuljali samopouzdanje reprezentacije, sto im je uopste trebalo da se petljaju kad nas je covjek dovde doveo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 08:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Koji ste vi tukci.....pa sta ako je zvao sina...i ja bi isto sina zvao bre...ko nebi ovde sina svog zvao??

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 09:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ma meni je bez eze što je dušan uvalio reprezentaciju u g... jer više ne mogu pozvati zamjenu osim ako se ne radi o povrijedi
trebao je zanemariti glupe novinare i ići napred, sigurna sam da ga petković nije pozvao samo zato što mu je sin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
josephine je napisao:
sigurna sam da ga petković nije pozvao samo zato što mu je sin

Slažem se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
slazem se sa svima al' je to mogao da predvidi i ocekuje da ce se desiti, jer smo mi govna....a ovako je sad sranje ispalo bezze

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Govna smo,al' nevidjena... :evil: :mad: !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 14:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Flavoure-Flave je napisao:
Govna smo,al' nevidjena... :evil: :mad: !

Upravo tako!

Potpis!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kao i obicno, nasoj kolektivnoj gluposti nema kraja... Dusan Petkovic ispasta ni kriv ni duzan. Jedina krivica mu je sto je sin Ilije Petkovica. Koliko citam u novinama, dosao je na pripreme reprezentacije fizicki besprekorno spreman, motivisan i sto je najvaznije znao je gdje je njegovo mjesto, znao je da je pozvan kao 23. igrac i tako se ponasao, a zalaganjem na treninzima nadmasio je skoro sve reprezentativce. Ko se imalo razumije u fudbal zna da je Dusan Petkovic odlican igrac. Uvjek maksimalno fizicki spreman, jak u duelima, odlican tehnicar, igra na vise pozicija u timu, znaci prototip modernog fudbalera.
Sad sto smo mi stoka po obicaju, pa jedva cekamo priliku za kritiku i osporavanje nekoga, to je vec problem nas samih. Javnost je istjerala svoje, ispljuvani su i Ilija Petkovic, covjek koji je ovu reprezentaciju izvadio sa dna fudbalske Evrope i doveo na respektabilno mjesto, a i Dusan Petkovic, covjek koji je pokazao da je veci covjek od svih kriticara zajedno. Postupio je moralno, kao sto vecina na njegovom mjestu na bi ni pomislila da uradi. Oduzeo je sebi pravo da nastupi na SP, a javnost opet nije zadovoljna jer ga sad optuzuju da je ostavio reprezentaciju na cjedilu. Smijesno, a najjadniji mi je ispao Piksi (nazalost) koji je prvi uputio neodmjerenu kritiku na racun Ilije i Dusana, a potom kad je vidio kolika se hajka bespotrebno digla i kako je postupio Dusan u tom svemu, onda je pokusao da ublazi tu svoju izjavu, rekavsi da je samo mislio da kaze da ima dosta igraca koji su neopravdano izostavljeni... Duboko me razocarao.
Eto kakav smo mi patetican narod... Sutra kad izgubimo neku utakmicu, glavu ce da skinu selektoru, a ruku dajem u vatru da ce polovina za poraz da okrivi Dusana, jer je ostavio reprezentaciju na cjedilu i narusio atmosferu u timu... Toliko frke oko 23. reprezentativca moze samo kod nas da se digne...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Nisam u toku , sta je to bilo ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 23:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Vader je napisao:
josephine je napisao:

Slažem se.

I ja se slazem! Pa zabio je i gol u onoj trening utakmici, mozda on ustvari uopste nije los!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
josephine ::

Slažem se.

a zasto ga je zvao onda?

Ja jesam bio protiv da ide Dusan, a evo i zasto.
Prvo, i najociglednije, po igrackom kvalitetu i sposobnostima, nije zasluzio mjesto, tim prije sto su MNOGO bolji od njega ostali iza.

Drugo, mi se ne kvalifikujemo svaki put na veliko takmicenje, da se tako lako sastavlja nacionalni tim, i da se pozivaju sinovi.

Trece, a zar se tako treba nagradjivati za to sto je Petko uradio za reprezentaciju???

Cetvrto, on nije pao sa Marsa, vec je iz Srbije, i zna kakav smo mi narod, sto je sebi dozvolio da krenu takve price? znao je da ce tako biti.

Peto, Dusanu svaka cast, uradio je najbolje u ovom trenutku, samo mi je zao sto je uopste doslo do ovoga. Nije ga trebao zvati i tacka.

Zao mi je sto se ovako zavrsilo, a jos vise mi je zao sto je ovako pocelo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 10:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2006, 14:55
problem je u tome što svi pametnuju i izmišljaju tople vode ali ajde da krenemo od ovog foruma:
Nek svako od vas stavi ruku na srce i pošteno ovde napiše jel ikad gledao Petkovića juniora kako igra? Bitno je da ste puni komentara.

Iskreno, ja sam ga gledao više puta, i mogu vam reći da je pre zaslužio da bude u timu nego recimo, Nađ, Saša Ilić, pa čak i pre Koromana. Dakle, molim vas iskreno recite Da li ste ikada gledali dotičnog na terenu ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 13:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jun 2006, 13:50
Ja sam ga gledao,nista posebno,ali samo da se razumijemo bilo ko da je isao kao 23 igrac jasno da ne bi igrao i zbog toga je trebao ici neki klinac a ne neko sa nekih 30 godina.Prevelika hajka se digla na Petka,al osporavali su ga i kada je zvao Koromana (koji po meni igra super),osporavali ga sto drzi Kezmana (odveo nas na prvenstvo), da ne spominjem Duljaja koji je extra(iako je grobar)samo me nervira Nadj ljudi pa on ne moze trcat 90 min.Ostalo je OK.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 17:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 17:53
NEDAJ SE PETKO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 17:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 17:49
nedaj se Pele

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2006, 01:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jan 2006, 17:32
Citiraj:
Ja jesam bio protiv da ide Dusan, a evo i zasto.
Prvo, i najociglednije, po igrackom kvalitetu i sposobnostima, nije zasluzio mjesto, tim prije sto su MNOGO bolji od njega ostali iza.

a koji su to MNOGO bolji od njega? mozda oni iz mlade reprezentacije, koji su u 4 utakmice postigli jedan gol (autogol portugala ne racunam), i to ga je dao odbrambeni igrac? bas me interesuje cime je to krasic zasluzio da igra u reprezentaciji? time sto zna povremeno da dribla i nikad nikome da dodaje? ili mozda purovic, koji ne moze da da gol ni sa pola metra? ubicu se...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]