banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 04:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2006, 15:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Danas oko 12h ucenici ets iz BL trebali su krenuti na dj.ekskurziju u Grcku i nakon sat vremena sjedenja u autobusu je javljeno da viza nema.I ne samo da ets nece ici vec i dosta drugih skola(ako ne srede vize koje se navodno izdaju 24h pred ekskurziju).
Inace pasosi su tek pre par dana otisli za sarajevo...umjesto da kao sto to rade sve normalne ustanove mjesec dana ranije...!!!

I poslije svih malverzacija,od prica da ce se ici u bijeljinu na nocenje i cekanje vize...ekskurzija je otkazana!Ko ce se zapitati sta se u stvari dogodilo?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ja necu. izjebali ih za vize, big fucking deal, vratice im pare, ako ih onaj lopov u fotelji elektro nije vec potrosio...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2006, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Temple_of_the_king je napisao:
Danas oko 12h ucenici ets iz BL trebali su krenuti na dj.ekskurziju u Grcku i nakon sat vremena sjedenja u autobusu je javljeno da viza nema.I ne samo da ets nece ici vec i dosta drugih skola(ako ne srede vize koje se navodno izdaju 24h pred ekskurziju).
Inace pasosi su tek pre par dana otisli za sarajevo...umjesto da kao sto to rade sve normalne ustanove mjesec dana ranije...!!!

I poslije svih malverzacija,od prica da ce se ici u bijeljinu na nocenje i cekanje vize...ekskurzija je otkazana!Ko ce se zapitati sta se u stvari dogodilo?!

Stvarno sramota...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Jednim dijelom mi je drago sto se ovo desilo :D ... Temple hvala! :D :D

Eh sad, jel to samo odlozeno? Ili? Steta bi bilo da se uopste ne ide... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma djeco dodjite u skolu u ponedeljak,znace se sve
ma sve je u redu nema sta ...ono...ma marva jedna!!

pare su te vec negdje otisle tako da...
mada ja kontam trazit pare natrag..ionako nisam htjela ici...jos ako nas budu terali da u cg idemo...e bice svega!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 17:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mislim da ti zboris o prosloj godini...jela nije razredna ove godine...ustvari..mozda jeste u plavoj smjeni :D ima i neka u nashoj..
ima grupa za CG sad ne znam jel ta grupa otisla i kad ide(tj.mislim da ima) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
No comment !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ice,ice ako bude iko isao,i to napokon sa svojim razredom.Navodno su "izgubljene" vize elektro i metalske cak!Ovo prestaje biti smijesno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 17:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

`87 godiste elektro je islo u grcku isto...tako da.. :wink:
ma ne pada mi na pamet da idem u septembru..uz ovako dobru organizaciju..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Jednog mog halfa iz Gradjevinske su isto tako izjebali, dan prije nego sto su trebali da krenu. I jos dvojicu njegovih. Ista prica, kao prekasno predali.
:roll:
Jebiga Dugo, ja ti jedino mogu pruziti svoje drustvo dok cekas na ekskurziju :D :angel9:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ajoj .. ebem im sve po spisku ....
ja sam iz tehnicke skole, ako ne odemo sutra napravicemo frku velikuuu :)
zvali smo razrednika jadan covek kaze nista ne zna ...

Temple_of_the_king jel se isfuro djone ? :)
eh .. da sam ja u tom razredu jos :)
bas mi vas je zao bilo kad sam vas sreo danas u gradu ... ne daj boze da vi mene sutra sretnete takvog ...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne mogu vjerovati!!!! :angry4: :angry5: :angry6: Al bash bash ne mogu da vjerujem!!! Koje je to sranje! Kakvi su to seljaci.... Pokupe pare od ljudi i onda kao nema viza... Ma dajjjj... :sad6: :confused3: E ja bih stvarno se ispizdila da mi se to desilo.... Kontala sam samo da je individualne vize teshko dobiti, ali vidi djavla... E zivote azdajo, bash sam se isfurala... Temple, drzi se!! Nadam se da ce sve biti ok!! :thumbup:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2006, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nazalost lisa,nista nije ok!i nece biti!
htjeli su nam navodno drpiti pare.ni u jednom hotelu u citavoj grckoj nas "nema" u knjizi...
neko nije mogao izdrzati i reko je nekom od staraca..taj zovnuo ministarstvo(a ti vjerovatno muriju)..trazili neke bezvezne greske tipa:na tablici pise vandredna voznja umjesto djaacki prevoz);
jedan vozac pripit(ovo da bog sacuva),jedan bus bez tehnickog pregleda!Htjeli su nas odvuci u bijeljinu pa u cg(kakva crna crna gora za 500 maraka)?!,ili u grcku al u boga ti pitaj kakav smjestaj...

...samo mi je zao ljudi koji zivot daju za ovo jer meni ni do grcke ni do ekskuzije nije stalo,samo zelim svoje novce nazad...da se izgotivim ko covek!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ajoj kakvi smecari ... grrrrrrrr na sta je svet spao ...
neki 3 god idu u skolu i cekaju ekskurziju .. uhhhh
ako moja skola ne ode sutra .. ajoj .. pa ima da bus prevrnemo definitivno :)
kako smo svi nabrijani za tu eskurziju .. pa na glavi cemo ici :)
et .. ako se ne javim sutra otisao sam .. uzivajte mi :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 01:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2005, 12:12
Uzasni su, drze nas 2 sata danas na suncu, i cute sve dok nasi roditelji i mi nismo poceli intervenisati.
Samo gledaju kako bi' sto vise para uzeli, sto je najgore, Veli ide 20% od ekskurzije sto je negde oko 14000 KM, i to mu nije dovoljno, pa hoce jos..grrr
Prvo nema viza, pa onda skontamo da ces nas odvesti u Bjeljinu, pa mozda u CG ili nazad, ako ne budu vize gotove do sutra ( a ko ce vize preko vikenda srediti).. I jos se saznaje da je jedan vozac pijan, pa jos treba da poginemo.
Sreca da je murija bila tu, inace bi oni nas odvezli onako bez papira, jer onda
nam ne bi' bilo povratka, pare bi bile nacete i oni sebi uzimaju profit.

A da ne pricam o smjestaju sto bi' mi eventualno imali u Grckoj .. stavili bi' nas u neke "šupe" , a ne u hotel kao sto je trebalo.. :mad:

Uzas uzas uzas, **bemti ovu skolu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Moja ekskurzija '96 je isto bila "zanimljiva", ali smo mislili rat je tek prosao, jos je bezvlasce...
Nekako sam se nadala da je sad sve bolje.

Isli smo u Ulcinj (mada niko od nas nije htjeo u Ulcinj vec u Budvu).
Ali direktor je rekao da on ima svoje razloge, kao u Budvi su sve ekskurzije, pa bi moglo biti problema, tuca, ko zna cega. :roll:

Ulcinj nas je kostao kao Budva i to u doba kad u Ulcinj niko nije htjeo ici, a ni sad to nije bas destinacija za kojom ljudi hrle.
Na sastanku u sali je obecano da cemo za te pare (kad vec moramo u Ulcinj), imati haj-faj-naj smjestaj, sve super, direktor to garantuje.

Kad smo dosli na krajnje odrediste - to je bila zveka.
Ma Ulcinj je zveka, a kamoli to mjesto gdje su nas doveli.
To su oni bungalovi u okolini Ulcinja.
Restoran sajbe i daske, nesto malo krova, kao montazni, sklopocija koja nije renovirana bar 10 godina, da jaci vjetar pirne sve bi nas na rucku zatrpalo.
Bungalovi su celije sa dva kreveta, izmedju ta dva kreveta je prolaz sirine vrata, jedan mali kockasti wc-prozor nasuprot vratima, tj. izmedju 2 kreveta.
Soba mizerno duza od kreveta, a sirine 2 kreveta plus sirina vrata.
Sve to nije ocisceno (ni provjetreno barem) od prosle sezone. :roll:

Nakon sto smo vidjeli restoran i sobe, tacnije nakon 10 minuta, ja sam vec bila na rubu nervnog sloma, a i svi drugi. Dis se pravio da ne razumije u cemu je problem. Kad sam rekla da mi do prvog mjesta gdje mogu kupiti cigarete i vidjeti covjeka treba 10 dana jahanja na kamili, on je mislio da to nije njegov problem.

Nakon sto sam disu *ebala mater, cula sam divnu posalicu - da svoje diplome vidjeti necu. E tu sam mu svu zivu i nezivu familiju izredala, orgije napravila, moja dva najbolja frenda su me smirivala i drzala.

Na kraju je veliki poglavica Drpi_Lovu_Maturantima rekao kako cemo tu prenociti samo tu noc, pa ce on ujutro ici da nam nadje bolji smjestaj.
Kao nije on znao, njemu je receno drugacije, da je tu sve super. :roll:
Da napomenem, na sastanku gdje su bili svi maturanti, dan prije puta, tvrdio je suprotno, obecavao med i mlijeko (sto smo za svoju lovu i zasluzili), ali u Ulcinj se ici mora, to je njegova zadnja rijec.

Rekla sam jasno i glasno svoje misljenje - ako tu prenocimo, tu cemo i ostati, zasto vjerovati lazovu koji nas je i doveo tu gdje smo.
Maj mjesec nije jek sezone nikada bio, a pogotovo '96!
Pa i u Budvi bi nasli mjesto u hotelu, a kamoli u Ulcinju.
Pregovori sa soferom su urodili plodom, jer je covjek bio svjestan da je i njemu ljepse biti s nama u super hotelu, nego u supama.
Iako je dis protestvovao, bio protiv otvaranja autobusa, svi smo se ukrcali i na kraju nas je vozac odveo direktno u normalan hotel, tu smo dobili sobe, u sklopu hotela je bila diskoteka koju su otvorili zbog nas to vece (doslo je i lokalaca kad su culi da je stigla ekskurzija), hotel je imao i teretanu i saunu i svasta nesto...

Mada, sigurno je ostalo viska para i nakon placanja takvog smjestaja.
Naravno, direktor je rekao i kako ce biti problem prebaciti pare koje su kao uplacene tamo, ali smo mu rekli da ako je to problem, to je onda njegov problem.

Mi smo bili sretni.
Vecina nas cijeli rat nije vidjela more, nije bas bilo para. :D
Zavrsili smo skolu, bili mladi i ludi, spremni za provod i za*jebanciju...
Sve je na kraju super bilo.
Ali da smo prevareni i pokradeni - jesmo.
I tako ce biti izgleda sve dok se roditelji ne skupe i ne premlate lopove.
Kad se to jednom desi, sledeci put ce razmisliti hoce li ponoviti istu stvar.
Zakona ocito nema, a ni pravde, za postene ljude koje pljackaju na sve strane u ovoj drzavi. Dok sam ne uzmes macolu u svoje ruke, kao Giga Moravac iz "Boljeg zivota", nista od svega...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 08:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2002, 01:00
ventilator ti si starija od mene...na-na-na
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Walter je napisao:
ventilator ti si starija od mene...na-na-na
:lol:

Meni se cini da sam ja najstarija od sve djece ispred skole. Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 09:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne znas ni sta bi rekao ni sta bi pomislio!kakvi kreteni...pa ionako dobiju masnu lovu ako nabace bilo kojoj agenciji skolu.pohlepa-ljudska glupost!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2006, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja apsolutno ne mogu da vjerujem!!!! I nama je u Paraliji bio bezze smjeshtaj, ali je zato hotel u Atini bio prva liga.... :glasses2: :glasses1: Ne mogu vjerovati shta su vam uradili, pederi jedni.... Ajd, nek vam bar vrate pare.... Al uzeshe vam exkurziju... Nama je u Grchkoj bilo super....:glasses7: :toothy7: Shteta.... Al i mi smo davne 2003. placali 450 km, a u agenciji je bilo 300 u to doba maja... Jeb ga... :tongue6:
Ventilator, umrla sam od smijeha tvom postu, al nek ste uspjeli u svom naumu... Jedni ste od rijetkih..... :notworthy: :thumbup:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]