banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 15:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2006, 16:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
opet ljudi ignorisu pasarelu i pretrcavaju tranzit,danas sam bio svjedok nesrece na samo nekoliko metara od pasarele one kod Izvora,kod njegoseve ulice.............pjesake treba hitno obuzdati i sprjeciti da se tranzit pretrcava

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 16:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Kuca mi je 20 metara od izvora!!!! Sta je bilo!!!!!???????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Prvo fizički onemogućiti prelaz, tj. napraviti ogradu, a onda početi naplaćivati novčane kazne. Ako ne cijene vlastite život, možda će ih udarac po novčaniku opametiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
Jel raja gine bezveze ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 16:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Ufff, covjece, jesi me prepao, sad sam zvao kuci. Svi zivi i zdravi. Kaze brat da je neki covjek sa zenom prelazio cestu i valjda njega auto udario....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Lear je napisao:
Prvo fizički onemogućiti prelaz, tj. napraviti ogradu, a onda početi naplaćivati novčane kazne. Ako ne cijene vlastite život, možda će ih udarac po novčaniku opametiti.

Zasto bi to radili, pravili ograde u po grada? Onaj ko ima kulturu, dovoljno pameti - precice preko pasarele. Ako se covjek ne zna ili nece sam da se cuva, onda ne vidim razloga da ga "grad" cuva? Novcano po dzepu. Kazne jedino mogu (valjda) opametiti.
Ja preko pasarele, cura neka ispod. I naravno predjem prije nje i okrenem se bash da vidim dokle je stigla...na pola...i sad ni tamo ni nazad..cheka na "ostrvu", u blatu...Mislim, zar je toliko tesko popeti se preko 10tak stepenica?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ograda ne mora da bude željezna, ružna... moj prijedlog je zasaditi živicu na ostrvu i onda je fino oblikovati... to je nešto što se često viđa u Italiji. Otežava fizički prelaz, a djeluje estetski ugodno, čak onako malo mediteranski. A osim toga, taj dio baš i nije po grada, nego tranzit.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 22:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Pješak povrijeđen u blizini pasarele
BANJA LUKA - Dane Đekić (62) iz Kneževa/Skender Vakufa teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Banjoj Luci.

Đekić je povrijeđen kada ga je, dok je pretrčavao cestu na zapadnom tranzitu, udario jugo 55 beogradskih registarskih oznaka. U vrijeme nezgode sa Đekićem je bila i njegova supruga Mara, ali je ona prošla bez povreda.

"Vidio sam čovjeka i ženu kako hodaju pored ceste. U jednom momentu on je jednostavno iskočio na cestu i nisam imao vremena da zakočim. Udario sam ga branikom automobila. Čovjek je nakon toga pao na cestu i udario glavom u asfalt", kazao je "Nezavisnim" vidno potresen vozač juga Slavko Nedoš (66), koji je državljanin BiH i SCG.

Đekićev zet Radovan Bjeljac kazao je da su starcu u nezgodi slomljena dva ili tri rebra i noga, a da ima i povrede glave.

"Ljekari Kliničkog centra Banja Luka uspjeli su da ga stabilizuju, ali još strahuju za njegov život zbog mogućeg unutrašnjeg krvarenja. Niko još ne može sa sigurnošću reći kakav će biti dalji ishod njegovog liječenja", kazao je Bjeljac.

Mjesto na kojem je povrijeđen Đekić udaljeno je samo 200 metara od pasarele koja je izgrađena prošle godine kako bi pješacima i biciklistima bio omogućen bezbjedan prelazak s jedne na drugu stranu tranzita

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ja UVIJEK sviram kada vidim likove na onom ostrvu izmedju traka. najjace mi je kada se onako isfrustrirani okrecu i nesto mi ko fol psuju. ih sto bi volio da jednog oduvam u pizdu materinu, jebale ih pasarele...nedaj boze da se neko zadise pa da se proba popeti uz jednu od njih, jebalo mater, previsoke su...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Žalije mi je tog jadnog vozača, što će imati traumu do kraja života zbog nekog nekulturnog majmuna koji se ne zna ponašati u gradu, nego samo na njivi (a i to je upitno)!

Ja bih kao rješenje predložila da se naplaćiju kazne po 30 KM za svakog ko ne prelazi preko pasarele. Postaviti koliko treba policajaca da paze na cijeloj dužini tranzita. Ljude nekako više boli kad ih udare po džepu nego polomljena rebra i noge. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Koliko je meni poznato, policajci nekad stoje (kad je lijepo vrijeme :) ) na tranzitu i kazne koje naplacuju (ili, koje bi trebali naplacivati) su, cini mi se, 80KM. Al' dok je davanja policajcu 10KM 'za burek', od toga nista. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Ma sve ja to znam, ali mi se kazne čine kao najučinkovitije.
U slučaju da nama pare da plati kazno, privodila bi ih stanicu jer vjerujem da se ne prelaženje preko pasarele može bar u nekoj mjeri smatrati ugožavanjem sigurnosti učesnika u saobraćaju.

Naći 10 poštenh policajaca pa ih tamo poredati nema druge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 03:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Slazem se da su ograde - govorimo o kilometrima, sa obe strane puta - prevelika investicija. Ako neko nece da "investira" malo opreznosti u svoj zivot, grad ima mnogo precih stvari u koje treba ulagati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 06:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Gdje da nadjes 10 postenih policajaca!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 08:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
Slazem se da su ograde - govorimo o kilometrima, sa obe strane puta - prevelika investicija. Ako neko nece da "investira" malo opreznosti u svoj zivot, grad ima mnogo precih stvari u koje treba ulagati...

Ogradu ne treba staviti sa obe strane puta nego na sredinu, jednu, tamo gdje je ostrvo i gdje sada osim svjetiljki nema ništa. Zasaditi živicu i ta ograda se ne bi ni vidjela, a estetski bi izgledalo dobro, nešto u mediteranskom stilu. Živicu naravno treba održavati da ima pristojnu formu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Kretenluk,ja svaki dan vozim tranzitom i svaki dan vidim kretene koji prelaze ispod pasarele. Sto je zanimljivo,uvijek su to stariji ljudi,preko 50 god sa opravdanjem da im je tesko penjati se preko pasarele. Al im je lakse iskakati ljudima pred auta ,seljakluk,nekultura,beterluk i ostalo...uhh kako me to nervira! :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 12:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
da se nadovezem na pricu

sinoc oko 3 vracam se kuci i vidim haos na mejdanu kod dulcinee.
mladi nadrkani klinac u ml mercedesu se zabio u pet parkiranih auta.vjerovatno se mladi majmun vracao sa mature ili slicno.sreca pa nikog nije bilo u autima.naravno,kroz par minuta se pojavio i jebeni tatica vozeci takodjeci mercedes ml.

Boze koliko je majmuna u ovom gradu.stvarno mi je pun q nadrkanih klinaca i njihovih retardiranih roditelja koji im daju ovakva auta.stoka seljacka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ma kakvi posteni policajci, ograde i slicno. Ne pije to vode kod nasih ljudi. Polovina policajaca bi dzonjala u najblizoj kafani, ostatak bi bio lako kupljen za 5 km, posto se vozaci izvlace sa 10 km. Ljudi bi radije preskakali ogradu, nego se penjali na pasarelu, a eventualna zivica, kako Lear predlaze, bi za tri dana bila sravnjena sa zemljom...

Rjesenje je jednostavno... Stavis neku grdosiju od 2 metra i 130 kg da nadzire prelazak. U stvari par takvih krkana duz puta i das im ovlastenja da zveknu samar svakome ko prelazi van pasarele... Kad je neko stoka onda samo batine pomazu. Garantujem da bi za dvije sedmice sve bilo normalizovano...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
miki je napisao:
da se nadovezem na pricu

sinoc oko 3 vracam se kuci i vidim haos na mejdanu kod dulcinee.
mladi nadrkani klinac u ml mercedesu se zabio u pet parkiranih auta.vjerovatno se mladi majmun vracao sa mature ili slicno.sreca pa nikog nije bilo u autima.naravno,kroz par minuta se pojavio i jebeni tatica vozeci takodjeci mercedes ml.

Boze koliko je majmuna u ovom gradu.stvarno mi je pun q nadrkanih klinaca i njihovih retardiranih roditelja koji im daju ovakva auta.stoka seljacka

....to ti je ono...ima se moze se....mali ce u ponedeljak dobiti novu mecku i zaboli ga doope..ne dao Bog da im se nesto vise od toga desi,sta ce onda ..u mecki da ga sahrani :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
FLASH je napisao:
Koliko je meni poznato, policajci nekad stoje (kad je lijepo vrijeme :) ) na tranzitu i kazne koje naplacuju (ili, koje bi trebali naplacivati) su, cini mi se, 80KM. Al' dok je davanja policajcu 10KM 'za burek', od toga nista. :-?

Знам из прве руке за неколико случајева код поменуте пасареле друмски разбојници (aka полиција) добију налог да упозоравају пјешаке да не иду испод пасареле, а они, наравно на своју руку, заустављају аутомобиле (посебно теретне) и узимају по 10 КМ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]