Citiraj:
ja sam mislio na NSR 125 R, onu sa slike...jebiga...
Jeste brate ta je Honda, potpuno ista, bio i kapariso motor dodje lik i izvali 5000 KM za nju i uze. Ali se ne kajem. Dovozi mi coek ako ste culi za njega Biba "Bibare Motorale" za nekih 10-15 dana pa cu sa drustvom cesto dolaziti nekada preko vikenda na raspustu, a sada imam shit 50ccm. Ne moze vise od 100 km/h, slabo je i vozam dopizdio vise. Ova zvijer ide 180 km/h, ali je riza naspram 600 kubika. Neki dan provozo krosera "Paris Dakar" 600ccm. Izvaljuje iz carapa. Malo jace gasa ode odmah na zadnji. Sad sam i polozio za 125ccm, a tek sa 18 mogu voziti 600, posto sad imam 16.
Btw. Dodji Miko da ja tebi dam koji cas da znas krenuti barem u prvoj, a ako bude srece da presaltas i u drugu LoL

, a ne lik se nesto nalozio oce iz igrice davati casove ahahhahaaaaaaaaaaaa, igrice su JUST FOR FUN !!!
Ko bude uzimao motor od 125 ccm, neka gleda samo Hondu ili Apriliu, najizdrzljiviji i najpouzdaniji. Malo se preko ljeta mante igrica, prepustite se adrenalinu. Druzenja po motorijadama, zajebancije. Nista bolje, a igrice ostavite za zimu. Naravno, ja znam da ovde ima likova (Tempest), koji odmah umokre gacice, cim se spomene motor, a misli da je faca sto zna igrati igricu NO COMENT
P.S. Mene niko nije izbacio ni iz kakvog klana, jer ja uopste nisam bio u klanu, jer Zile nije mogao igrati zbog ruke, a ja sam bio zamjena, a i u tom klanu nema nikakvog dogovora, svako igra za sebe. Pametan je Kovac sto kaze da od sada igra samo radi zajebancije, a Tempest poceo ovde ljudima srati po forumu kako je on neki ultra pro i da ih sve moze nauciti, davati neke casove, on iznad svih itd....... Jednostavno receno, DEBIL bez socijalnog zivota. U neku ruku mi ga i zao, Zile, tanak ko pritka
ga skrsio.

Eto toliko od mene. Nema me cesto na forumu, posto nisam cesto za kompom. Samo uzmem komp ovako navece u krevetu kad dodjem umoran iz teretane i prosurfujem malo i to je to. Ajd ljudi Vozdra.