banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Babe i javni prevoz
PostPoslato: 07 Apr 2006, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
BABE I JAVNI PRIJEVOZ

U zadnje vrijeme rijetko koristim javni prijevoz, ali od kako znam za sebe postoji određeni soj ljudi koji ništa ne poštuju a to su Babe. Može se vozni park promijeniti, i putne karte, i saobraćajne linije, ali Babe ostaju uvijek iste, bezobzirne, uobražene i ohole. Kao da samo zbog njih postoji javni prijevoz. Identifikuju se sa "svetim kravama" u Indiji. Upravo maloprije sam se vozio u tramvaju i pred stanicu se primaknem izlazu, a Baba će me panično pregaziti kao da me nema, i priljubila se uz vrata, te se ponašala kao da će tramvaj stajati na stanici samo par desetinki sekunde. Kakav specijalac kako je stajala na vratima, a kad je stala izlaziti učinilo mi se da to traje satima, kao da je nezadovoljna što je nisu dočekali pioniri. Baba kad uđe u vozilo javnog prijevoza obavezno sa cekerima ili kakvo tašnom-naprtnjačom-pokretnom apotekom teškom barem 20kg, koju je grčevito stegla da joj ko ne ukrade "Apaurine" i "Plivadone", te pogledom sječe kao infracvenim zrakama optičkog nišana po mjestima za sjedenje i zumira one koji sjede, a da nemaju barem 30 godina, i onda bez ustručavanja kažu "De, dijete da sjednem". To bi valjda trebao biti vrhunac ejakulacije svih putnika jer već ako nismo rođeni da plaćamo TV pretplatu, rođeni smo da ustajemo besposlenim babama. Usput dok dođe do mjesta satire onom svojom tašnom-naprtnjačom glave i bubrege bespomoćnih. I jedna mi stvar nikad neće biti jasna, ako postoje dva slobodna mjesta jadna do drugog, Baba nikad neće sjesti do prozora već na ono drugo, pa tako ako neko hoće da sjedne moraće preskakati preko Babe, što će naravno naići na negodovanje. Ali Babe imaju neke svoje uzuse kojih se drže, tzv. kodeks Baba npr:
- Baba mrzi sve mlade
- Babi sve smeta
- Baba je najpametnija
- Baba se u sve razumije
- Baba sve vidi
- Baba sve zna
- Baba najviše voli pričati o bolestima i kako joj je teško
- Baba je uvijek umorna
- Baba samo poštuje drugu Babu
- Baba mora prva ući
- Baba mora prva izaći
- Baba očekuje da joj ustaneš
- Baba će te poslati u 100 p. m. i održati predavanje o kulturi ako joj ne ustaneš
- Baba je najveća dama u prevoznom sredstvu
- Baba misli da je uvijek u pravu
- Baba živi za trenutak kad će se popićkarati sa mladim u prevoznom sredstvu
- Baba će podržati drugu Babu u pićkaranju sa mladim
- Baba će svršiti kad joj odaju priznanje kao "upravu ste" ili " tako treba"
Kažu da su žohari jedina stvorenja koja će preživjeti nuklearni rat. Ja bih dodao i Babe.

Dodatak redakcije: Brzina svetlosti je brzina kojom se penzioner kreće kad primeti slobodno mesto u autobusu, trambvaju ili trolejbusu.

:D eh te babe... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka

Nema mi nista gore nego kad idem ujutro rano na posao, tramvajem, a babe ko babe, porane, pa se guraju po tramvaju, a jedva hodaju. Pa vec kad su bezposlene, nek odmaraju barem,ne moraju tako rano da se guraju medju zaposleni svijet. Al jok, baba nebi bila baba, kad nebi bila baba, ili tako nekako. :D

A ja onako mamurna ujutru, pa ustanem jadnoj bakici da sjedne, a ona se citav put zahvaljuje, "Danke danke, danke..pa danke" (to je tako u Schwaba) i nikad kraja. Nekad izadjem jednu stanicu prije. :D

Ili kad vidim neku babu, dobro sredjena, prava macka :D , bolje u licu izgleda nego ja :) , i brza od mene... a ja joj moram prepustiti mjesto. :mad:

To je jedan mali dio mog iskustva sa babama. Ima toga jos, ihahaj..ali ne mogu da se setim. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
sta da ti kazem
uzasne su u krevetu :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

ajsmen je napisao:
sta da ti kazem
uzasne su u krevetu :P

Ti to iz iskustva, a?! :D

Poznajem jednog crnca, on stalno "zavodi" babe Austrijanke, one koje su jos same i kojima je zadnji voz prosao, kaze da su babe divlje. Ko da nikad muska nisu vidjele, a on jos crnac u najboljim godinama (ima oko 50 god.) :D.... dobije dosta para za svoje "usluge". Bake dobro placaju, imaju dobru penziju. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]