Citiraj:
Taca je krava od zene i tipicni je produkt elektro skole....o Snjezi ne treba trosit rijeci (neko je gore napisao da je nevidjeno govno sto je potpuno tacno)....Pop je kreten koji misli da je jako moderno glumit puno jebenog nadrkanog misterioznog tipa koji nikoga ne zapisuje i ne nosi dnevnik nego sve pamti....Madjaricka i Zlatkovicka furaju neki fazon strogih profesora koji na momente zna bit nevjerovatno debilan....Fuad je kralj sto se tice predavanja i objasnjavanja samo sto se malo ljudi trudi da nauci njegov predmet....Ostoja je legenda kao covjek (isfurao se kad je neki roditelj dosao da plati ocjenu)....Vera je pojava kojoj se mozes do besvjesti smijat....Tarla je stalno pijan....Sunjalica je totalno jedan bezidejan lik u toj skoli....Lombardo (lik sto predaje istoriju, ne znam kako se zove) prica masne viceve koji nikome nisu smjesni....
Ako sam nekoga znacajnog zaboravio slobodno ga dodajte....ima faca u drugoj smjeni koji mi nisu predavali pa ih ne znam....
100% objektivan opis
Meni je Sunje nevidjeno zao... Mislim GLUPA JE!!! Kad vidim sta joj rade na casu... Sve sto bi trebalo da uradi je da jednog od "faca" izbaci bez pogovora , upise mu 1 i jos jedan neopravdan chas pa da vidim ko bi je onda zajebavao...
Ali bogami , Pop se od pucnjave popravio... Treba vise pucnjava
Vele je lopovchina nevidjena... Ne treba pominjati njegove crnu i zhutu mechku... I spedicijsku firmu u inostrannstvu... I prodavnice njegovog sina... I... I ...

Meni Cvijan ne predaje al' sam cuo za lika da je bahs pedofil

Ne znam je li istina
Bash sam danas kod Kelecha birao one radove iz demokratije..
Pravilo o zabrani unosenja droge u skole.. Jesmo li za to? Nismo!!!
Unistavanje skolske imovine? hmmz.. manje vise
Kele je kralj... Jos malo pa ce mu 190 rodjendan...