@groznium
Slusaj baja...
Citiraj:
jesi ocigledno cimas imas toliku fobiju mozda nastala kao reakcija neku potisnutu zelju , meni je recimo tako svejedno ako vidim nekoga da se ljubi jednostavno me se ne tice ni dotice niciji privani zivot pa tako ni homosexualaca/ki
Sad smo krenuli i zelje da citamo.Mmmm...fino.Mogao bi na Vikomu s onim "orkestrom" da radis.
Citiraj:
pa kakav ti je to tvoj stav i on je odraz neceg sto se zove "trenutno drustveno prihvatljivo ponasanje mrznja i strah od razlicitosti i nepoznatog
Ti meni da pricas o razlicitosti i strahu od nepoznatog!?

OK majstore.Ako si (za)jeban onda skidam kapu jer je to nepoznato za mene (hvala bogu)

Ipak sam ja coban.

Ne znam ja nista.Ne mogu biti svi "urbani","moderni" i "anarhisti" kao ti.
Citiraj:
...nisi balkanska seljacina nego pravi bosanski coban...
Sta ti imas protiv cobana???Ah da...ipak su ti "urbani" i "topli" momci drazi.
I baja,preci su ti bili cobani.Kako tebi,tako i svakom pripadniku ovog naroda ovdje stoga nije lijepo da govoris u negativnom kontekstu o njima.Kad bi malo vise napora ulozio da promijenis sebe kao sto ulazes u promjenu misljenja drugih,mozda bi daleko dogurao.
Citiraj:
ljubav ne poznaje granice i tko si ti da odredjujes ko ce biti sa kim i kako ce se ponasati jedni prema drugima ,sto se tice djece uopste mislim da porodica kao takva odumire i nisam primjetio da su se bas najbolje pokazale u odgajanju djece , sto se tice homoseksualaca ako mogu da ih imaju nek ih imaju , licno smatram da djeca nisu nicije vlasnistvo te da bi briga o djeci trebala biti prenjeta na lokalne zajednice , a ne na samo na roditelje istih,
Ovo boldovano daje sve odgovore o tebi i tvojoj licnosti.
Nakon toga...dolazi=>Vlasnistvo???Da li je ovdje neko spomenuo djecu kao vlasnistvo???Pa mislim da svako normalno drustvo brine i treba da brine o djeci.Sta ti mislis zasto sluze skole,pozorista,biblioteke,fakulteti...na kraju krajeva i crkvu?Jesi li ikad posjetio jednu od pomenutih institucija???Tamo se djeca zlostavljaju sigurno.
Citiraj:
...sta si ti to uradio da poboljsas svijet , prvo pocni od sebe samog jer si pun mrznje i predrasuda koja je osnova danasnjeg svijeta odnosa sistema i moci
Ja se trudim da poboljsam sebe.Kad bi svi ljudi radili na sebi,svijet bi bio mnogo bolji.Nemas pojma koga ja mrzim i da li uopste mrzim.Komentar ti je
beZZe.O predrasudama mi samo ti nemoj govoriti jer si kompletnu moju licnost ovdje prezentovao na osnovu moga jednoga posta.

A da ne pricam za komentar vezan za NNJ.Dakle,poradi malo na sebi djecak.
Citiraj:
to dvoje ne mozes ni porediti , u svakom slucaju normalnije je vidjeti i normalnije je ponasanje dva lika ili djevojke da se ljube nego narkomana da se bode venu unisatvajuci na taj nacin i svoj zivot , i zivot svoje zajednice , a sad mi objasni kako jeda homoseksualni par to radi
ili ako ti je problem narkomanije istovjetan homoseksulanosti zapitaj se ?
Ponovicu...Bodi se u venu i j..i se u dupe s nekim slobodno,ali u svoja 4 zida.
Citiraj:
ne znas nista o meni jer da znas ne bi to ni lupetao , mi i jesmo u evropi
, a ako mislis na na jadnu institucije tipa evropske unije , ne trenaju mi ni one jer ce nas samo iskoristiri za interese sojih kompanija kojima cemo postati jeftina radna snaga i ti na celu sa njima
I otkuda ti obraz da napises ovu prvu recenicu poslije onih postova o meni gdje zakljucujes da sam balkanska seljacina???
Ostatak posta je istinit ali si se zajebao u vezi mog stava o EU o kome ocigledno nemas pojma.Nemoj misliti da si ti jedini antiglobalista na ovom forumu.
Jedina pozitivna stvar u vezi EU je vizni rezim.Ostalo je kurac.Eh,da...mozda sam ja jeftina radna snaga ali zaradim vise od tebe sa svojim honorarnim poslom.
Citiraj:
...to pokazi onome ko te nije odgojio...
Reakcija na zakljucak o jednoumlju i homofobiji i....ima toga jos.I ako bude,dobices ih jos.

Evo ti jos jedan za bosanskog cobana=>
Citiraj:
ne bi ni bio prvo zato sto sam anarhista/antiautarista vec sam predlozio NNJ za predsjednika UMNRL(Udruzenja mentalno nedovoljno razvijenih lica kojih je ovaj podforum prepun pocev od tebe )
Polako groznium,evoluiraces ti nama pa ces skontati.

TO DIE for!!!