banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 22:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Flavoure-Flave je napisao:
groznium je napisao:
homofobi=potisnuti homoseksualci !

stvarno ne znam sto ste toliko isfrustrirani i sto st se toliko uzjebali oko homoseksualaca ili otkud tolika mrznja? , ili zasto nekoga tko se ne slaze sa vasim machom preseravanjem proglasavate "peskom , tetkicom " i slicni ? svatko ima pravo da izabere osobu sa kojom zeli vezu , ne znam na koji nacin to ugrozava nase zivote ili sto nas se tice njihov privatni zivot , ili otkud pravo nama da sudimo ili procjenjujemo ljubav bila ona heteroseksulna ili homoseksualna ?

Ja NISAM "macho".Ja sam obican balkanac (doduse,malo drugacijih shvatanja).Ako si ti odrastao u drustvu gdje je puno "macho" tipova i ako su te isti zlostavljali,nemoj misliti da je svugdje tako.Ja sa uopste ne preseravam a vjerujem i ljudi koji dijele moje misljenje.
Mislim...ovo je tipican lik koji misli odmah da si "zadrta balkanska seljacina" i da "nisi urban tip" ako ne prihvatas "moderne stvari koje dolaze iz moderne Evrope".Fuj...pokenjam ti se ja na to.Ako ce da se jebu u dupe,neka to rade kod kuce.Nemoj mi paradirati i tjerati me da ja to gledam.Fuck off :fist: !!!
POo toj logici,pedofili,nekrofili i sl. bi trebali da imaju svoje klubove i mjesta da "iskazuju i upraznjavaju svoju ljubav".

Za kraj jedno pitanje.Koliko poznajes pedera u zivotu???

jednog - tebe ! ne ti se ne preseravas nego samo mrzis stavove i nadzore i ljude koji nisu u skladu sa tvojim isfabrikovanim stavom nego se pitam sto si se toliko zapalio mora da negdje u tebi cuci "pesko" licno nisam homoseksualac ali nisam ni homofob nek se ljudi vole ko voli nek izvoli , druga stvar ne mozes homoseksuanost trpati u isti kos sa nekrofilijom i pedofilijom pre svega zato sto se tu za razliku od navedenih devijatnih ponasanja radi izmedju dobrovoljnoj slobodnoj ljubavi izmedju oba dva/e partnera , , druga stvar to? homeseksualnost nije stvar koja "dolazi iz Evrope " nego je stvar koja je oduvijek bila tu medju nama zataskivana i uvijek je bio isti odnos brojeva homoseksualaca i heteroseksualac, druga stvar ako ti se nesto ne svidja okreni glavu na drugu stranu jer ko te tjera da gledas nesto sto neces jedino ako ne uzivas u tome il da nisi voajer ?
da si balkansak seljacina to si sam i dokazao svojim postom , jer je stvarno tesko pripadnik bilo koje manjine u ovom drustvu ako se ne uklapas sa "drustveno prihvatljivo ponasanje " pa tako i seksualne !
smrt homofobima , smrt jednoumlju :snipersmile:
svako ima pravo na svoj zivot

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Not now, John! je napisao:
grozniuma za predsjednika!

Vaistinu! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Not now , John -a za visokog predstavnika !
ili predsednika UMNRL(udruzenja mentalno nedovoljno razvijenih lica )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
groznium je napisao:
jednog - tebe

Mene???Ako to za tebe znaci poznavanje nekoga (u ovom slucaju preko postova),onda jadna tvoja razmisljanja i zakljuchci. :-?
groznium je napisao:
...ne ti se ne preseravas nego samo mrzis stavove i nadzore i ljude koji nisu u skladu sa tvojim isfabrikovanim stavom

Ne preseravam se uopste.Mada bih i mogao s obzirom na sadrzaj tvojih postova.U vezi mog isfabrikovanog stava...hm... :-k ...tebi je ocigledno svako ko ima neki svoj stav koga se drzi "isfabrikovana balkanska seljacina".E pa zbog takvih ljudi sam i ponosan sto sam balkanac.
groznium je napisao:
nego se pitam sto si se toliko zapalio mora da negdje u tebi cuci "pesko"

Ma kakav pesko,ja sam zadrta balkanska seljacina. :D Nisam ja "moderan" i "urban" kao ti. :roll:
groznium je napisao:
licno nisam homoseksualac ali nisam ni homofob nek se ljudi vole ko voli nek izvoli ,

Nek se ljudi vole.I ja kazem.Samo tu vrstu ljubavi ostavite izmedju 4 zida.I nemojte da trazite djecu.
groznium je napisao:
druga stvar ne mozes homoseksuanost trpati u isti kos sa nekrofilijom i pedofilijom pre svega zato sto se tu za razliku od navedenih devijatnih ponasanja radi izmedju dobrovoljnoj slobodnoj ljubavi izmedju oba dva/e partnera
,
Znaci devijantno je ono sto ti odobravas.E pa neces ti meni biti predsjednik.(Sorry NNJ,ali sam je kriv za izgubljene glasace tako da ce tvoj favorit izgubiti :cry: :D )

groznium je napisao:
...homeseksualnost nije stvar koja "dolazi iz Evrope " nego je stvar koja je oduvijek bila tu medju nama zataskivana i uvijek je bio isti odnos brojeva homoseksualaca i heteroseksualac,

Jest sigurno... :roll: ...Pogotovo prije 15-20 godina.Sve sam pedere sam gledao kad sam prolazio kroz grad.Ah da...i na TV-u krajem 80-ih i pocetkom 90-ih nisi mogao da nadjes program a da nema pedera na njemu.De djecak dragi,uozbilji se malo.Sve je krenulo od Rudolfa Giulliani-ja ex gradonacelnika NY koji je za izbore trebao dio glasackog tijela i koji je jedino mogao dobiti od strane gay populacije.Naravno,podrzao ih je i dobio izbore.Ali posljedica toga je sledeca.Ljudi su se osilili i to zestoko.Mrzim kad mi se neke devijacije serviraju kao nesto "urbano" i "moderno".To se upravo plasira preko svih medija.E pa pokenjam se ja na to djecace moj.
groznium je napisao:
...druga stvar ako ti se nesto ne svidja okreni glavu na drugu stranu jer ko te tjera da gledas nesto sto neces jedino ako ne uzivas u tome il da nisi voajer ?

Zbog takvih koji okrecu glavu se svijet i nalazi u situaciji u kojoj je sad.To se odnosi na sve segmente zivota.Ako je tebi normalno da ides Gospodskom ulicom i pred Beogradjankom se dva lika onako francuski ljube jer su u strasti,ti okreni glavu.Ako ti je normalno da ti se komsija bode u venu i tebi je to "stvar licnog izbora i opredjeljenja" onda okreni glavu majstore.Ja necu.Ipak sam ja "zadrt" i "balkanac".(Bogu hvala)
groznium je napisao:
...da si balkansak seljacina to si sam i dokazao svojim postom...

Hvala bogu da nisam "moderan" i "urban" proJEvropski lik kao ti.Takva Evropa mi ne treba. :D
groznium je napisao:
...jer je stvarno tesko pripadnik bilo koje manjine u ovom drustvu ako se ne uklapas sa "drustveno prihvatljivo ponasanje "

Ovdje se slazem s tobom.Ali ne ici u krajnost majstore.Sexualnih manjina ima mnogo.I neka ih.Stvar licnog izbora.Ali nemoj mi to prodavati kao nesto sto ja moram prihvatiti.Naprotiv.Sexaj se ti s kim hoce i kad hoces,ali u svoja 4 zida,iznajmi hotelsku sobu ili sl.I nemoj mi servirati to kao "normalno".

groznium je napisao:
smrt homofobima , smrt jednoumlju :snipersmile:

Fobiju nemam.Imam samo gadjenje.Strah i gadjenje su 2 pojma.Jednouman si ti i reci cu ti samo :thefinger:
groznium je napisao:
svako ima pravo na svoj zivot

Ima.I treba da ima.

Poslednji put menjao Flave dana 14 Mar 2006, 01:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 01:09 
Veteran
Veteran

groznium je napisao:
Not now , John -a za visokog predstavnika !
ili predsednika UMNRL(udruzenja mentalno nedovoljno razvijenih lica )

Oooo, počeli smo s vrijeđanjem... :)

@FF: Sa takvim stavom nikad nećeš u Evropu, da znaš. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 01:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mene???Ako to za tebe znaci poznavanje nekoga (u ovom slucaju preko postova),onda jadna tvoja razmisljanja i zakljuchci.

jesi ocigledno cimas imas toliku fobiju mozda nastala kao reakcija neku potisnutu zelju , meni je recimo tako svejedno ako vidim nekoga da se ljubi jednostavno me se ne tice ni dotice niciji privani zivot pa tako ni homosexualaca/ki
Citiraj:
ne preseravam se uopste.Mada bih i mogao s obzirom na sadrzaj tvojih postova.U vezi mog isfabrikovanog stava...hm... ...tebi je ocigledno svako ko ima neki svoj stav koga se drzi "isfabrikovana balkanska seljacina".E pa zbog takvih ljudi sam i ponosan sto sam balkanac.
pa kakav ti je to tvoj stav i on je odraz neceg sto se zove "trenutno drustveno prihvatljivo ponasanje mrznja i strah od razlicitosti i nepoznatog
Citiraj:
Jest sigurno... ...Pogotovo prije 15-20 godina.Sve sam pedere sam gledao kad sam prolazio kroz grad.Ah da...i na TV-u krajem 80-ih i pocetkom 90-ih nisi mogao da nadjes program a da nema pedera na njemu.De djecak dragi,uozbilji se malo.Sve je krenulo od Rudolfa Giulliani-ja ex gradonacelnika NY koji je za izbore trebao dio glasackog tijela i koji je jedino mogao dobiti od strane gay populacije.Naravno,podrzao ih je i dobio izbore.Ali posljedica toga je sledeca.Ljudi su se osilili i to zestoko.Mrzim kad mi se neke devijacije serviraju kao nesto "urbano" i "moderno".To se upravo plasira preko svih medija.E pa pokenjam se ja na to djecace moj.

e pa Flavoure-Flave sve je krenulo od ranih ljudskih zajednica ili pa preko prvih antickih civilizacija gdje homoseksualnost nije smatrana devijatnim ponasenjem i dosta filozofa i vladara su pripadali upravo toj populaciji
Citiraj:
Ma kakav pesko,ja sam zadrta balkanska seljacina. Nisam ja "moderan" i "urban" kao ti.

nisi balkanska seljacina nego pravi bosanski coban
Citiraj:
Nek se ljudi vole.I ja kazem.Samo tu vrstu ljubavi ostavite izmedju 4 zida.I nemojte da trazite djecu.

ljubav ne poznaje granice i tko si ti da odredjujes ko ce biti sa kim i kako ce se ponasati jedni prema drugima ,sto se tice djece uopste mislim da porodica kao takva odumire i nisam primjetio da su se bas najbolje pokazale u odgajanju djece , sto se tice homoseksualaca ako mogu da ih imaju nek ih imaju , licno smatram da djeca nisu nicije vlasnistvo te da bi briga o djeci trebala biti prenjeta na lokalne zajednice , a ne na samo na roditelje istih,

-
Citiraj:
Zbog takvih koji okrecu glavu se svijet i nalazi u situaciji u kojoj je sad.

slazem se ali sta si ti to uradio da poboljsas svijet , prvo pocni od sebe samog jer si pun mrznje i predrasuda koja je osnova danasnjeg svijeta odnosa sistema i moci
Citiraj:
Ako je tebi normalno da ides Gospodskom ulicom i pred Beogradjankom se dva lika onako francuski ljube jer su u strasti,ti okreni glavu.Ako ti je normalno da ti se komsija bode u venu i tebi je to "stvar licnog izbora i opredjeljenja" onda okreni glavu majstore.Ja necu.Ipak sam ja "zadrt" i "balkanac".(Bogu hvala)

to dvoje ne mozes ni porediti , u svakom slucaju normalnije je vidjeti i normalnije je ponasanje dva lika ili djevojke da se ljube nego narkomana da se bode venu unisatvajuci na taj nacin i svoj zivot , i zivot svoje zajednice , a sad mi objasni kako jeda homoseksualni par to radi
ili ako ti je problem narkomanije istovjetan homoseksulanosti zapitaj se ?

Citiraj:
Hvala bogu da nisam "moderan" i "urban" proJEvropski lik kao ti.Takva Evropa mi ne treba.

ne znas nista o meni jer da znas ne bi to ni lupetao , mi i jesmo u evropi
, a ako mislis na na jadnu institucije tipa evropske unije , ne trenaju mi ni one jer ce nas samo iskoristiri za interese sojih kompanija kojima cemo postati jeftina radna snaga i ti na celu sa njima

Citiraj:
Ovdje se slazem s tobom.Ali ne ici u krajnost majstore.Sexualnih manjina ima mnogo.I neka ih.Stvar licnog izbora.Ali nemoj mi to prodavati kao nesto sto ja moram prihvatiti.Naprotiv.Sexaj se ti s kim hoce i kad hoces,ali u svoja 4 zida,iznajmi hotelsku sobu ili sl.I nemoj mi servirati to kao "normalno".

svidjalo se tebi ili meni ili bilo kome homoseksualnost je prisutna i ne znam zbog cega bi se morali sakrivati ili biti objeseni na stub srama jer ljudi kod nas imaju vecih uslovno receno problema (homoseksualnost nije problem )nego stanje u kojima se ljudi sad nalaz + eksploatacija od kapitalista i politacara uopste ali to nije sad tema

Citiraj:
Fobiju nemam.Imam samo gadjenje.Strah i gadjenje su 2 pojma.Jednouman si ti i reci cu ti ':fist:'

to pokazi onome ko te nije odgojio
Citiraj:
Znaci devijantno je ono sto ti odobravas.E pa neces ti meni biti predsjednik.(Sorry NNJ,ali sam je kriv za izgujene glasace tako da ce tvoj favorit izgubiti )

ne bi ni bio prvo zato sto sam anarhista/antiautarista vec sam predlozio NNJ za predsjednika UMNRL(Udruzenja mentalno nedovoljno razvijenih lica kojih je ovaj podforum prepun pocev od tebe )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 04:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@groznium
Slusaj baja...
Citiraj:
jesi ocigledno cimas imas toliku fobiju mozda nastala kao reakcija neku potisnutu zelju , meni je recimo tako svejedno ako vidim nekoga da se ljubi jednostavno me se ne tice ni dotice niciji privani zivot pa tako ni homosexualaca/ki

Sad smo krenuli i zelje da citamo.Mmmm...fino.Mogao bi na Vikomu s onim "orkestrom" da radis. :D

Citiraj:
pa kakav ti je to tvoj stav i on je odraz neceg sto se zove "trenutno drustveno prihvatljivo ponasanje mrznja i strah od razlicitosti i nepoznatog

Ti meni da pricas o razlicitosti i strahu od nepoznatog!? :lol: OK majstore.Ako si (za)jeban onda skidam kapu jer je to nepoznato za mene (hvala bogu) :lol: Ipak sam ja coban. :D Ne znam ja nista.Ne mogu biti svi "urbani","moderni" i "anarhisti" kao ti.

Citiraj:
...nisi balkanska seljacina nego pravi bosanski coban...

Sta ti imas protiv cobana???Ah da...ipak su ti "urbani" i "topli" momci drazi. :D
I baja,preci su ti bili cobani.Kako tebi,tako i svakom pripadniku ovog naroda ovdje stoga nije lijepo da govoris u negativnom kontekstu o njima.Kad bi malo vise napora ulozio da promijenis sebe kao sto ulazes u promjenu misljenja drugih,mozda bi daleko dogurao.

Citiraj:
ljubav ne poznaje granice i tko si ti da odredjujes ko ce biti sa kim i kako ce se ponasati jedni prema drugima ,sto se tice djece uopste mislim da porodica kao takva odumire i nisam primjetio da su se bas najbolje pokazale u odgajanju djece , sto se tice homoseksualaca ako mogu da ih imaju nek ih imaju , licno smatram da djeca nisu nicije vlasnistvo te da bi briga o djeci trebala biti prenjeta na lokalne zajednice , a ne na samo na roditelje istih,

Ovo boldovano daje sve odgovore o tebi i tvojoj licnosti. Slika
Nakon toga...dolazi=>Vlasnistvo???Da li je ovdje neko spomenuo djecu kao vlasnistvo???Pa mislim da svako normalno drustvo brine i treba da brine o djeci.Sta ti mislis zasto sluze skole,pozorista,biblioteke,fakulteti...na kraju krajeva i crkvu?Jesi li ikad posjetio jednu od pomenutih institucija???Tamo se djeca zlostavljaju sigurno. :oops: :lol:

Citiraj:
...sta si ti to uradio da poboljsas svijet , prvo pocni od sebe samog jer si pun mrznje i predrasuda koja je osnova danasnjeg svijeta odnosa sistema i moci

Ja se trudim da poboljsam sebe.Kad bi svi ljudi radili na sebi,svijet bi bio mnogo bolji.Nemas pojma koga ja mrzim i da li uopste mrzim.Komentar ti je beZZe.O predrasudama mi samo ti nemoj govoriti jer si kompletnu moju licnost ovdje prezentovao na osnovu moga jednoga posta. :lol: A da ne pricam za komentar vezan za NNJ.Dakle,poradi malo na sebi djecak.

Citiraj:
to dvoje ne mozes ni porediti , u svakom slucaju normalnije je vidjeti i normalnije je ponasanje dva lika ili djevojke da se ljube nego narkomana da se bode venu unisatvajuci na taj nacin i svoj zivot , i zivot svoje zajednice , a sad mi objasni kako jeda homoseksualni par to radi
ili ako ti je problem narkomanije istovjetan homoseksulanosti zapitaj se ?

Ponovicu...Bodi se u venu i j..i se u dupe s nekim slobodno,ali u svoja 4 zida.

Citiraj:
ne znas nista o meni jer da znas ne bi to ni lupetao , mi i jesmo u evropi
, a ako mislis na na jadnu institucije tipa evropske unije , ne trenaju mi ni one jer ce nas samo iskoristiri za interese sojih kompanija kojima cemo postati jeftina radna snaga i ti na celu sa njima

I otkuda ti obraz da napises ovu prvu recenicu poslije onih postova o meni gdje zakljucujes da sam balkanska seljacina???
Ostatak posta je istinit ali si se zajebao u vezi mog stava o EU o kome ocigledno nemas pojma.Nemoj misliti da si ti jedini antiglobalista na ovom forumu.
Jedina pozitivna stvar u vezi EU je vizni rezim.Ostalo je kurac.Eh,da...mozda sam ja jeftina radna snaga ali zaradim vise od tebe sa svojim honorarnim poslom. :wink:

Citiraj:
...to pokazi onome ko te nije odgojio...

Reakcija na zakljucak o jednoumlju i homofobiji i....ima toga jos.I ako bude,dobices ih jos. :D Evo ti jos jedan za bosanskog cobana=> :thefinger:

Citiraj:
ne bi ni bio prvo zato sto sam anarhista/antiautarista vec sam predlozio NNJ za predsjednika UMNRL(Udruzenja mentalno nedovoljno razvijenih lica kojih je ovaj podforum prepun pocev od tebe )

Polako groznium,evoluiraces ti nama pa ces skontati. Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Takva Evropa mi ne treba.

pitanje- a zashto onda studirash u toj evropi, koja ti ne treba? ako studirash, ili shta god da radish tamo? nije li to, kanda, u najmanju ruku, licemjerno? uzmesh ono shto ti treba i shto je dobro, a osudish sve ono shto ti se ne dopada, iz ko zna kojeg razloga?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Dijelim i ja FFovo misljenje. I zasto ne bi dosao u bec uzeo diplomu i pobjegao odatle. Kakve to veze sa licimjerjem ima. Nisam dosao da prihvatam pedere nego da zavrsim fakultet.
Citiraj:
nije li to, kanda, u najmanju ruku, licemjerno? uzmesh ono shto ti treba i shto je dobro, a osudish sve ono shto ti se ne dopada, iz ko zna kojeg razloga?

A nego sta treba da radi??? Da uzme sto je dobro, pa da uzme i prihvata sve sto nije dobro je li? Cisto da ne bude licimjerno, a? Ti to tako je li? Jebiga, kad sam vec dosao da studiram, ajde i da mrzim crnce, ili tako nesto. Je li ti to logika? ma daj :)

A sto se homoseksualizma tice... eto dokle je dosao svijet kad se tako nesto prihvata i opravdava ljubavlju. Ma da buraz najbolje da svi postanemo supak meraklije i lezbejke, da se volimo do zvijezda pa da za 50 godina vise ni ne bude ljudi... Hoces mi reci kako postoje banke sperme sa dovoljno rezervi? Vjestacka oplodnja i to... ma krasno mi je sve to.
Da je to prirodno i bikovi bi se medjusobno karali! :D Sto se mene tice to je neka greska u genima, hormonima ili dje vec.

Ode nam svijet u K.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

rimtutituki je napisao:
Takva Evropa mi ne treba.

pitanje- a zashto onda studirash u toj evropi, koja ti ne treba? ako studirash, ili shta god da radish tamo? nije li to, kanda, u najmanju ruku, licemjerno? uzmesh ono shto ti treba i shto je dobro, a osudish sve ono shto ti se ne dopada, iz ko zna kojeg razloga?

Bik ti je dao odgovor na to pitanje.Nisam licemjeran i stav mi je isti ma gdje god se nalazio."Takva Evropa" se odnosi konkretno na ovu temu tj. homosexualnost koja se forsira kao nesto normalno.Po tvom komentaru ispada da je to "normalno" u citavoj Evropi i da se samo mi "cobani","seljaci" i ne znam ti ni ja vise ko,bune zbog toga.Ima mnogo stvari u Evropi koje bi ja rado vidio kod nas.Ali to definitivno nije homosexualizam. :wink:

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jul 2004, 10:18
Au... E stvarno cu poceti misliti da ima nesto u toj prici o homofobiji... Smetaju vam "pederi" koji se, sta?, na svakom koraku oko vas jebu u dupe? Gde se to desava? Vi bi njih u cetiri zida? A ostatak sveta je bolestan, a samo mi, ponosni, hrabri, maskulini Balkanci smo zdravi i jedri i zbog toga skacimo jedni na druge pa se koljemo zubima svakih pedeset godina, sve valjda zbog viska fizickog zdravlja i psihicke "normalnosti"? A one slike sa gay parade u Beogradu gde gomila nasmejanih mladica razbija flasu o glavu devojci i onda je sutira nogama je takodje odraz zdravog duha koji pokusava da izleci "izopacanosti" modernog sveta, sve uz blagoslov svestenstva pravoslavne crkve koja, eto, ne mrzi "gresnika", nego greh? Gomila licemerja, predrasuda i gluposti...
A pitanje normalnosti, da se vratim prici, nije uopste tako jednostavno - ono nema ontolosku vec politicku dimenziju, gde nije sustina u tom sta jeste, a sta nije normalno, vec u tome ko ima moc da propisuje sta jeste, a sta nije normalno... Homoseksualnost vise ne postoji u psihijatrijskim klasifikacijama poremacaja, ali zato postoji homofobija, tako da ako cemo gledati zvanicnu nauku ova rasprava je bespredmetna. Ako cemo pak slusati radikalne desnicare, fasiste i slicne falusiode, tada je homoseksualnost bolest... Ili ako cemo slusati crkvene predstavike koji kazu da je greh ljubav izmedju istog pola, ali nije greh bagosiljati ratnike pred ratni pohod, ukoliko se radi o zastiti nacionalnh interesa... Izaberite sami. Ono sto je cinjenica jeste da homoseksualnost postoji od pocetka ljudskog roda, a postojace i ubuduce, tako da nikom ne bi falila dlaka sa glave kada bi pokazao malo tolerancije ka razlicitosti... I tako dalje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2006, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sad smo krenuli i zelje da citamo.Mmmm...fino.Mogao bi na Vikomu s onim "orkestrom" da radis.

ne mogu baja ti si odavno zauzeo radno mjesto (vjerovatno si na to mislio na honorarni posao )
Citiraj:
Ti meni da pricas o razlicitosti i strahu od nepoznatog!? OK majstore.Ako si (za)jeban onda skidam kapu jer je to nepoznato za mene (hvala bogu) Ipak sam ja coban. Ne znam ja nista.Ne mogu biti svi "urbani","moderni" i "anarhisti" kao ti.

nisam jeban vec prije spomenunuh da sam heterosexualc ali da nisam jebao ne bi ni ti postajao
Citiraj:
Sta ti imas protiv cobana???Ah da...ipak su ti "urbani" i "topli" momci drazi.
I baja,preci su ti bili cobani.Kako tebi,tako i svakom pripadniku ovog naroda ovdje stoga nije lijepo da govoris u negativnom kontekstu o njima.Kad bi malo vise napora ulozio da promijenis sebe kao sto ulazes u promjenu misljenja drugih,mozda bi daleko dogurao.

e pa zajeb moji preci nisu bili cobani(prvo sto nisu iz bosne )al nebtno protiv pravih cobana nema nista , isto su ljudi koji zaradjuju svoj kruh kao svi drugi , a protiv cobana medju kojima si se prepoznao mrzim bilo koga ko ispoljava agresiju na nekoga samo na osnovu predrasuda i neopravdane fobije
Citiraj:
Ovo boldovano daje sve odgovore o tebi i tvojoj licnosti.
Nakon toga...dolazi=>Vlasnistvo???Da li je ovdje neko spomenuo djecu kao vlasnistvo???Pa mislim da svako normalno drustvo brine i treba da brine o djeci.Sta ti mislis zasto sluze skole,pozorista,biblioteke,fakulteti...na kraju krajeva i crkvu?Jesi li ikad posjetio jednu od pomenutih institucija???Tamo se djeca zlostavljaju sigurno

sa se u skolama djeca zlostavljaju to se najbolje vidi po tebi vidi kakav si ispao , sala mala , a da ne spominjem crkvu i njena smeca i skandale , nisam misio na rad kroz institucije necu se ni truditi da ti objasnim posto nema svrhe

Citiraj:
a se trudim da poboljsam sebe.Kad bi svi ljudi radili na sebi,svijet bi bio mnogo bolji.Nemas pojma koga ja mrzim i da li uopste mrzim.Komentar ti je beZZe.O predrasudama mi samo ti nemoj govoriti jer si kompletnu moju licnost ovdje prezentovao na osnovu moga jednoga posta. A da ne pricam za komentar vezan za NNJ.Dakle,poradi malo na sebi djecak.

nesto ne vidim rezultate tog "rada " isti si ako ne cak i gori od svoje okoline (barem po postovima nadam se da ne i po djelima )NNJ je dobio sta je trazio , a poradi ti na sebi djecace jer vjerovatno nisi stariji od mene

Citiraj:
Ponovicu...Bodi se u venu i j..i se u dupe s nekim slobodno,ali u svoja 4 zida.
vec spomenuh na tvoju veliku zalost da sam straight , al svejedno zasto bis e netko zatvorao samo sto je pripadnik gay populacije , problem narkomanije nije vezan za temu
Citiraj:
I otkuda ti obraz da napises ovu prvu recenicu poslije onih postova o meni gdje zakljucujes da sam balkanska seljacina???
Ostatak posta je istinit ali si se zajebao u vezi mog stava o EU o kome ocigledno nemas pojma.Nemoj misliti da si ti jedini antiglobalista na ovom forumu.
Jedina pozitivna stvar u vezi EU je vizni rezim.Ostalo je kurac.Eh,da...mozda sam ja jeftina radna snaga ali zaradim vise od tebe sa svojim honorarnim poslom.

stvarno si balkanski seljak , sali opet zajeb ti radi poslove koje nitko nece honorarno dok za tvoju informaciju imam stalni posao i redovnu pristojnu i posteno zaradjenu platu za nase uslove zivota dovoljno i vjerovatno vecu od tvog honorarnog rad samo ne znam dokad ces moci raditi kao honorarac vjerovatno vjecno
Citiraj:
eakcija na zakljucak o jednoumlju i homofobiji i....ima toga jos.I ako bude,dobices ih jos. Evo ti jos jedan za bosanskog cobana=>

evo i tebi kad ih vec volis 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X
Citiraj:
Polako groznium,evoluiraces ti nama pa ces skontati.

tesko da cu ikad "evoluirati"(citaj degradirati) u vase udruzenje mentalno nedovoljno razvijenih lica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Groznium.
Kad se isti polovi magneta budu privlacili,onda cu i ja da postanem jedan od "tvojih". :D

Na bljuvotine o meni koje si napisao ne zelim da reagujem jer si napaljenik i samo ces se zalijepiti jos vise i pisati postove koji su slicni ovom zadnjem.
Najlakse je da te posaljem u 3 pizde materine za ovo =>
Citiraj:
nisam jeban vec prije spomenunuh da sam heterosexualc ali da nisam jebao ne bi ni ti postajao
ili da te polomim i bilo bi gotovo ali...neka.Nisam ja "urban".Ja sam "seljak".Ipak necemo Vaderu da pravimo posla.Ma kad razmislim malo bolje...ipak si ti krkan.

Ali moram da se osvrnem na par redova...
Citiraj:
stvarno si balkanski seljak , sali opet zajeb ti radi poslove koje nitko nece honorarno dok za tvoju informaciju imam stalni posao i redovnu pristojnu i posteno zaradjenu platu za nase uslove zivota dovoljno i vjerovatno vecu od tvog honorarnog rad samo ne znam dokad ces moci raditi kao honorarac vjerovatno vjecno

Hehehe...joj da znas kako mi je fino na mojoj bausteli.(Zakljucio sam da si me tako "krstio") :D Ma ljepota bozija.
Nisam ja "intelektuValac" kao ti.Ipak sam ja "bosanski coban".
Citiraj:
e pa zajeb moji preci nisu bili cobani(prvo sto nisu iz bosne )al nebtno protiv pravih cobana nema nista , isto su ljudi koji zaradjuju svoj kruh kao svi drugi , a protiv cobana medju kojima si se prepoznao mrzim bilo koga ko ispoljava agresiju na nekoga samo na osnovu predrasuda i neopravdane fobije

Ma znam...tvoji preci su bili astronauti. :D
I ja mrzim likove koje krenu da pljuju po meni iako imam svoje misljenje.Po toj logici ja ispoljavam agresiju na tebe.Skontaj malo pojmove kojima se frljacas.Ja ovdje nigdje nisam spomenuo agresiju.Nedao bog djecace da ja ispoljavam agresiju na tebe.Ne bi valjalo nikako. :wink: Onda bi me mrzio,zar ne!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
sa se u skolama djeca zlostavljaju to se najbolje vidi po tebi vidi kakav si ispao , sala mala , a da ne spominjem crkvu i njena smeca i skandale , nisam misio na rad kroz institucije necu se ni truditi da ti objasnim posto nema svrhe

Nema sta...pravi anarhist. :D Nego najbolje je da ukinemo skole.Onda bi svi bili kao ti. :D

Salu na stranu...
Interesantno je kad se spominje skola,crkva ili sl da ti odmah vidis one najcrnje momente koji (nazalost) postoje u sadasnjem svijetu.

A s druge strane kad je rijec o pederima...tu pricas o ljubavi i ostalim kurcima-palcima.Zasto ne spomenes malo tu "tvoju" populaciju u negativnom kontekstu.Ne...ti njih branis toliko da si cak meni za falimliju nasao zapinjati i proglasavati neka udruzenja nedovoljno razvijenih ili sl.
Eh djecarac moj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 00:07 
Veteran
Veteran

groznium je napisao:
mrzim bilo koga ko ispoljava agresiju na nekoga samo na osnovu predrasuda

grozniume, srećo, ne daj se isprovocirati.
Vjerovatno ćeš jednog dana, kada budeš samokritičan, shvatiti da upravo ti imaš najviše predrasuda. To važi i za "...". (Predrasuda = zaključivanje bez razmišljanja, reprodukovanje tuđih shvatanja i sl.)
Tebi je svako ko kaže da je homoseksualizam devijacija, agresivan prema njima - predrasuda.
Smeta ti jednoumlje, a ti si u prilog homoseksualizma ponovio isto ono što ja godinama slušam, skoro istim riječima. Ni od jednog pristalice homoseksualizma ja nisam čuo neki drugi argument osim onog što si ti rekao. Ponavljanje je majka znanja i predrasuda.

Predrasuda najgore vrste je kod "...":
Citiraj:
A ostatak sveta je bolestan, a samo mi, ponosni, hrabri, maskulini Balkanci smo zdravi i jedri i zbog toga skacimo jedni na druge pa se koljemo zubima svakih pedeset godina, sve valjda zbog viska fizickog zdravlja i psihicke "normalnosti"? A one slike sa gay parade u Beogradu gde gomila nasmejanih mladica razbija flasu o glavu devojci i onda je sutira nogama je takodje odraz zdravog duha koji pokusava da izleci "izopacanosti" modernog sveta, sve uz blagoslov svestenstva pravoslavne crkve koja, eto, ne mrzi "gresnika", nego greh?

Prema citatu, ljudi se dijele na dvije skupine: one koji prihvataju homoseksualizam - prosvjećene i one koji ga ne prihvataju - glupe i primitivne.

Ni jedan razuman argument. Kakve veze ima to što se mnogi loše odnose prema homoseksualcima sa (ne)devijantnošću homoseksualizma!?

Potražite stare teme o homoseksualizmu o kojima je raspravljano toliko da bi se mogla knjiga napisati, ako vas baš zanima ta problematika (ali vas vjerovatno više zanima svađa). Niste rekli ništa što tamo nije rečeno, a ja neću da se ponavljam.

Pozdrav i ne dajte se isprovocirati. :wink:

Poslednji put menjao Not now, John! dana 18 Mar 2006, 15:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 00:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

NNJ jednog dana kad odrastes mozda ne budes predsjednik i izadjes iz UMNRL-a sala mala
Citiraj:
Ni jedan razuman argument. Kakve veze ima to što se mnogi loše odnose prema homoseksualcima sa (ne)devijantnošću homoseksualizma!?

devijacija je upravo ljudsko nasilje jedni prema drugima i problem je sto se se to prikazuje kao normalno dok se medjuljudski odnosi prikazuju kao devijatni
Citiraj:
ema sta...pravi anarhist. Nego najbolje je da ukinemo skole.Onda bi svi bili kao ti.

vjerovatno sam skolovaniji od tebe al nebitno nismo ovdje da se nadmece ko sta radi il ko koliko vredi
Citiraj:
Salu na stranu...
Interesantno je kad se spominje skola,crkva ili sl da ti odmah vidis one najcrnje momente koji (nazalost) postoje u sadasnjem svijetu.

naravno zato sto se tu vec oblikuje svijest mase prema okusu i ukusu vladajucih struktura , ne dvojim da skolovnje u sustini pozitivno samo tko sada ima mogucnosti da skoluje ?
Citiraj:
A s druge strane kad je rijec o pederima...tu pricas o ljubavi i ostalim kurcima-palcima.Zasto ne spomenes malo tu "tvoju" populaciju u negativnom kontekstu.Ne...ti njih branis toliko da si cak meni za falimliju nasao zapinjati i proglasavati neka udruzenja nedovoljno razvijenih ili sl.
Eh djecarac moj.

naravno da nisu svi ljudi iste pa ni ta populacija naravno da i medju njima postoje negativni primjeri , ono sto hocu da kazem da gledate ljude kao pojedince i pojedinke i da na osnovu toga donosite sud o njima a ne samo na osnovu pripadnosti odredjenoj populaciji pa bila ona homosexualna , nacionalna i slicne podjele
Citiraj:
Groznium.
Kad se isti polovi magneta budu privlacili,onda cu i ja da postanem jedan od "tvojih".

ljudi nisu magneti nego ziva bica tako da nije mjerodavno , drugo ko god ne govori sa prezirom prema navedonoj zajednici odmah bude zigosan i osudjen kao dijelom te zajednice , iako ni na koji nacin nije povezan sa istom nego cisto zato sto se nije slozio sa tvojim misljenjem
Citiraj:
Na bljuvotine o meni koje si napisao ne zelim da reagujem jer si napaljenik i samo ces se zalijepiti jos vise i pisati postove koji su slicni ovom zadnjem.
Najlakse je da te posaljem u 3 pizde materine za ovo =>
Citat:
ili da te polomim i bilo bi gotovo ali...neka.Nisam ja "urban".Ja sam "seljak".Ipak necemo Vaderu da pravimo posla.Ma kad razmislim malo bolje...ipak si ti krkan.

ne jedini krkan si ti , jer je upravo iz tebe , fizicki te si ni najmanje ne bojim ni tebe ni tebi slicnih ako mislis da se vredno potuci zbog jebene diskusije sa likom kojeg niti znas niti poznajes
Citiraj:
Hehehe...joj da znas kako mi je fino na mojoj bausteli.(Zakljucio sam da si me tako "krstio") Ma ljepota bozija.
Nisam ja "intelektuValac" kao ti.Ipak sam ja "bosanski coban".

nisam ni sumnjao

Citiraj:
I ja mrzim likove koje krenu da pljuju po meni iako imam svoje misljenje.Po toj logici ja ispoljavam agresiju na tebe.Skontaj malo pojmove kojima se frljacas.Ja ovdje nigdje nisam spomenuo agresiju.Nedao bog djecace da ja ispoljavam agresiju na tebe.Ne bi valjalo nikako. Onda bi me mrzio,zar ne!?

ne znam za koga ne bi valjalo mada mislim da prepucavanje putem diskusija nije razlog za tucu ili nesto drugo
sto se tice vredjanja ono je bilo obostrano pa prema tome sami pali sami se ubili
au veder ce bas imati posla[/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 01:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

za kraj posto mi se stvarno vise ne da ucestvovati u ovoj besmislenoj diskusiji koja sve vise prerasta u besmislenu svadju , prihvatite ljude onakvim kakvi jesu i nedjelite ih na na kurce ili palca homosexulce i hetorosexualce , crne bijele zute zelene , jer slaviti razlicitost znaci slaviti ljudskost jer smo svi ljudi ma kakvi bili
pozdrav svima uz isprike zbog uvreda koje su dosle sa moje strane

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 01:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jul 2004, 10:18
Not nau Dzone, sada bih ti ja odgovorio ali nemam materijala, mrzi me da gledam prethodne stranice da vidim sta si ti vec pisao o ovoj temi, a na osnovu tvoje kritike koju si mi uputio ne mogu da te uhvatim ni za glavu ni za dupe... Daj da pokusam... Ako ti mislis da ja mislim da su oni koji misle (uuu kakva recenicna konstrukcija) da su bogom dani da eliminisu i mlate homoseksualce - "glupi i primitivni" tada se varas, jer ja mislim da su oni koji to rade poremecene licnosti sa sklonoscu ka psihopatiji, u cemu njihov stepen inteligencije nije toliko vazan...
Ja sad stvarno ne znam ima li smisla komentarisati tvoju izjavu: "Kakve veze ima to što se mnogi loše odnose prema homoseksualcima sa (ne)devijantnošću homoseksualizma!?", ali pokusacu pa bezim na spavanje... Posto nisi shvatio sta sam napisao o politickoj uslovljenosti pojma normalnosti, daj da opet pokusam - ljudi definisu normalnost preko odnosa moci u drustvu, tako da oni koji imaju vise moci mogu da ponude svoje interpretacije stvarnosti kao legitimne i ispravne. "Ono sto je normalno" se tako vremenom menja i oblikuje u skadu sa vazecim ideologijama... Nazvati homoseksualnost devijantnom jeste politicki, ideoloski stav koji ima snazne politicke implikacije koje opet dovode do represija prema homoseksualcima i do toga da se mnogi lose odnose prema njima... Da li razumes sta hocu da kazem? A drugo, izgleda da moram da ponovim - stav zvanicne psihijatrije i psihologije jeste da homoseksualnost nije devijacija niti poremecaj, ti mozes da se sa tim ne slozis, ali to nema veze sa argumentima vec sa tvojim ubedjenjima, koja ja imam pravo da okarakterisem kao primitivna i zlonamerna...
Aj, ziv bio, pa laku noc!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 01:40 
Veteran
Veteran

... je napisao:
Posto nisi shvatio sta sam napisao o politickoj uslovljenosti pojma normalnosti, daj da opet pokusam - ljudi definisu normalnost preko odnosa moci u drustvu, tako da oni koji imaju vise moci mogu da ponude svoje interpretacije stvarnosti kao legitimne i ispravne. "Ono sto je normalno" se tako vremenom menja i oblikuje u skadu sa vazecim ideologijama...

E, ovakve sagovornike tražim. Bravo!
Ovo što si rekao, a što sam ja podebljao, je dobro rečeno i istina je. Tako svijet funkcioniše, ali to ne znači da to tako treba da ostane.
Mene zanima istina, prijatelju, a ona ne zavisi od toga šta politička većina misli i ne mijenja se s vremenom. To što prije homoseksualnost nije bila prihvatljiva, a danas jeste govori samo o "odnosu moci u drustvu", a ne prosvjećenosti.

... je napisao:
Nazvati homoseksualnost devijantnom jeste politicki, ideoloski stav koji ima snazne politicke implikacije koje opet dovode do represija prema homoseksualcima i do toga da se mnogi lose odnose prema njima...

Vjerovatno to važi za mnoge, ali ja sam naveo dobre argumente zašto je homoseksualizam devijacija i baš me briga što to nekog vrijeđa. Istina mi je draža.
... je napisao:
stav zvanicne psihijatrije i psihologije jeste da homoseksualnost nije devijacija niti poremecaj, ti mozes da se sa tim ne slozis, ali to nema veze sa argumentima vec sa tvojim ubedjenjima, koja ja imam pravo da okarakterisem kao primitivna i zlonamerna...

Nije tačno ovo podebljano. Ima valjda na forumu biologa, psihologa, ali mi niko nije rekao razlog zašto zvanična nauka ne smatra homoseksualizam devijacijom. S druge strane, mojih milion pitanja je ostalo bez odgovora.
S obzirom na to, ja bih rekao da je proglašavanje homoseksualizma normalnim "politicki, ideoloski stav".

Poslednji put menjao Not now, John! dana 18 Mar 2006, 15:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2006, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
za kraj posto mi se stvarno vise ne da ucestvovati u ovoj besmislenoj diskusiji koja sve vise prerasta u besmislenu svadju , prihvatite ljude onakvim kakvi jesu i nedjelite ih na na kurce ili palca homosexulce i hetorosexualce , crne bijele zute zelene , jer slaviti razlicitost znaci slaviti ljudskost jer smo svi ljudi ma kakvi bili

Ja ne dijelim ljude po vjeri,boji koze i sl.Samo cu ih uvijek dijeliti na normalne (zdrave) i ostale (bolesne).Svjestam sam da e pojam normalnosti jako relativan ali ipak kad je rijec o ovoj temi (homoseksualnost,brak...) drzim cvrst stav da je to nenormalno (bolesno).

groznium je napisao:
pozdrav svima uz isprike zbog uvreda koje su dosle sa moje strane

Ja drugima nemam sta da se izvinjavam jer nisam s njima ni razmjenjivao uvrede. :wink: Mislim ipak da preostro reagujes braneci neke stavove.Tu mislim na prozivanje i prerano zakljucivanje o "nama" koji su protiv toga.U svakom slucaju mislim da je moglo proci bez toga ali...ko ga jebe.Ipak smo mi balkanci=>sala.Isprika tebi i od moje strane za "lose" rijeci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1280 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]