banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2002, 23:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Hej banjslucanko zar neznas da Muamer voli suknuti/slagati/ i to na kilometre,sto on voli da kaze SVE JE TO UTOPIJA,samo neznam dali se to neki dalmatinac utopio ili je to izmisljana prica/salim se/.I jos nesto,nisu u pitanju KUNE nego KRUNE,dakle Norveska valuta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 07:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jul 2001, 01:00
e to sam kune - krune sam malo previdjela

se izvinjavam :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 08:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Brzi ko moze vise slagati od tebe,e to nemoze niko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Muamere,nema objasnjenja,nema ono:"nisam slagao" ili "slagao sam,zao mi je",vec odmah drugi moze slagati vise.To nije opravdanje za tvoje neistinite navode.
Mislim da nije umjesno na ovoj temi lupati izmisljene dogadjaje u kojima silovana osoba dobija od strane autora naziv zenetina.

"Broj lažnih prijava za silovanje i ostale oblike seksualnog zlostavljanja nije veći od broja drugih lažno prijavljenih krivičnih djela, npr. provala, pokušaja ubojstva i iznosi oko 2 posto."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa znate sta vama covjek(zenama)netreba nista da vjeruje,ako kazete da je bog jedan znajte da se rodio jos jedan.Koliko je meni poznato mnoge se ovde bune jer ih zulja to sto su razotkrivene u svojim prljavim igrama preljube i sto im vise nece ici sve po planu,a koliko je tacno sto sam ja napisao slobodno otvorite ovqaj sajt pa citajte do mile volje http://www.vg.no.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Muamer:"Koliko je meni poznato mnoge se ovde bune jer ih zulja to sto su razotkrivene u svojim prljavim igrama preljube..."

Ali ti je ocito nepoznato kako koristiti mozak.
Razotkrivene u prljavim igrama preljube - takav opis za silovane zene(ili za one koji kazu da je silovanje zlocin) moze dati samo psihopata.
To sto je neko i oslobodjen od optuzbe za silovanje,ne znaci da nije bolesni,pateticni,izopaceni silovatelj,vec da nema dovoljno dokaza protiv njega.Nacini na koje se provjerava istinitost optuzbe za silovanje nisu savrseni.

"Francuski forenzičari razvili su test koji i nekoliko dana nakon silovanja može potvrditi je li žena bila silovana, čak i ako nema tragova sperme, objavio je znanstveni časopis New Scientist.
Umjesto standardnog testa za silovanje koji traži mikroskopske
tragove sperme, nova metoda traži Y kromosom u tragovima stanica kože napadača.
Ovaj bih test preporučio kad je test na spermu negativan, kazao je Philippe de Mazancourt, liječnik bolnice Raymond Poincare u Garchesu.
Francuski znanstvenici su otkrili tragove Y kromosoma u gotovo 30 posto slučajeva u kojima je test na spermu dao negativne rezultate."

Apsurd :sad: koji ide u prilog silovateljima:
"Napomena: Ukoliko je okrivljeni prijavljen SUP-u od strane drugih žena za isto krivično delo(tj. silovanje), a SUP nije po službenoj dužnosti prosleđivao prijave sudu, ili pak sud na dostavljene prijave nije podizao optužnice, činjenica da je okrivljeni više puta izvršio k.d. silovanja, ne može biti upotrebljena u predmetu jedne oštećene.
-Ovaj zapis je napravljen na osnovu iskustva žene koja je prošla kroz ovakvu proceduru."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Seksualno nasilje spada u zločine koji su vrlo česti, a istovremeno najmanje prijavljivani. Žene se u većini društava još uvijek moraju izboriti da im se vjeruje i da ih se ne okrivljuje."
"Žene neće izbeći silovanje time što će cenzurisati svoje pokrete, oblačenje i sl. Sve to je nedovoljno. Predrasuda je da je autokontrola žena najefikasnija, njom žene preuzimaju na sebe odgovornost zbog silovanja. Sve izlazi na to da žene ne treba da imaju izgled "onih za kojima se trči", da se ne smeju naći na prokaženim mestima u prokaženo vreme. Ali, silovanja se događaju isto tako na poslu, u porodici ili u krugu prijatelja."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 11:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ventilatorice,
kako ti se samo da? Svaka ti čast.
Pozdrav.
Zar ne vidiš da se s njim neda lepo diskutovati, a evo iskoči iz njega i prikriveni nacionalista!!Tu su dakle i grm i zec!!!Koji heroji, krele jedan?? Ako kažeš tvoji, misli i na svoje!!!!!!!!!!1

Pozdrav mIRConu!

Muamere, nemam vremena, inače, mrka bi ti kapa bila!!
Ne samo što si lažljivac nego si i tup!! Eto ti sad!
Zaobilaziću te, a i ti gledaj isto!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 13:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Pa dobro, Muamere, koliko si to silovanja sprječio kad nama popuješ?
I otkud znaš da je, recimo, ventilator odobravala bilo kakvo silovanje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja nisam nikada odobravala silovanje niti cu ga bilo kada odobravati.
To je zlocin i uvijek ce to biti,ma ko bio pocinitelj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2002, 22:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mioze Muamere,moze,mozes ti,pa ti i neradis nista drugo osim sto lazes tj.
izbjegavas istinu.
Muamere jel to onaj sajt sto treba biti zatvoren zbog iznosenja lazi u Norveskoj.

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: brzi dana 07.05.2002. 23:35 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2002, 08:05 
Veteran
Veteran

Traffic....nije film. Radi se o prodaji žena u roblje. To mu dođe kao silovanje, tim se završi. Mislim da nijedna od žena koja je upala u to nije prošla bez par silovanja. BiH je jedna od zemalja u kojima te jadnice završavaju svoj put. Gazda uzme pasoš i to je to. Ona ne može nikud, a nalazi se u stranoj zemlji. Vrlo lako može i batine da popije. Takođe se grdan novac obrće u tom poslu. A vrlo malo ljudi je odgovaralo za ta djela. Čak i u zapadnoj Evropi, ljudi koji su zbog toga završili u zatvoru se mogu prebrojati na prste. Kod nas je svojevremeno jedan od vlasnika takvih barova pravio demonstracije jer mu je bar zatvoren. :grin: I niko ništa, ja mislim da je bio red da odleži malko. Svi su u to umiješani. Čitam, jedna djevojka izjavljuje kako joj je lijepo tu gdje jeste, veli, ako joj neko ponudi novac na njoj je da odluči hoće li ili neće imati sex s njim. Dok već u konkurentskom kupleraju, veli ona, nije tako, tamo gazda mlati svoje "konobarice" te ove moraju da rade šta im se kaže. Kao, ona je zadovoljna poslom konobarice u nekoj prčvarnici iza sedam mora i sedam gora. Ali, situacija kod njihove kuće je grozna. Baš kad su kod nas zatvorili par lokala, ovi iz IPTF-a su se iznenadili jer su neke htjele da se vrate kod gazde. :???:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2002, 23:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
evo .. korigovao sam ove nase postove koji su prerasli u pocetak svadje ..
Muamer - ako imas sta protiv ili ti smetam imas privatne poruke - ja sigurno odgovaram, otvoren sam, ali ovdje na forumu pisi vezano za temu i sve je ok, baj d vej, nemam ja nista protiv tebe ... uzivaj
uz pjesmu "kuda idu izgubljeni postovi?", pozdravljam vas... a izgleda i da smo ovu temu presusili :)))

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2002, 07:23 
Veteran
Veteran

Ne bih da davim, ali moram ovo da napišem:
...U Bukureštu na železničkoj stanici prišla joj je "starija gospođa kojoj je poverovala". Pitala je da li bi htela da radi. Angela se obradovala ponudi. Olako je pristala da preda gospođi svoj pasoš "da bi joj ona sredila papire za Italiju". Pešačile su kroz Bukurešt i stigle u stan gde su već bile neke devojke iz Moldavije, njih 14. Tada je saznala da je u klopci. Gospođu više nije videla, a muškarci koji su bili u kući nisu imali milosti. Tukli su je na svaki uzvik molbe da je puste. Sledećeg dana odvezli su je prema Temišvaru. Tamo su je preuzeli ljudi čiji jezik nije razumela. Dvojica Srba sprovela su je kroz šumu preko granice. Ubrzo su ušli u praznu šumsku kuću. Tu su ostali 4 dana. Nisu joj davali ništa da jede. Petog dana, iscrpljenu, prevezli su je kolima do Beograda. Tamo je ostala nekoliko sati. Jedan od ukućana nudio joj je komade hrane i "iživljavao se". Posle su je odvezli u Makedoniju. 26. avgusta je stigla u kafanu Raj, zatim je preprodana gazdi kafane Radince u Tetovu. Posle mesec dana su je preprodali kafani Elita u Gostivaru. Još šest meseci su je seksualno iskorišćavali. Retko je dobijala hranu. Često je dobivala batine. Nije smela ni da zaplače.
Pobjegla je uz pomoć jednog Albanca. Ovaj joj je pomogao jer je znao da sličen djevojke na kraju ubiju jer je trgovcima lakše nego da ih liječe ili vraćaju. Psiholog IOM u Kišinjevu kaže da je Angela mučena i da je drogirana. "Jer zavisne ih lakše seksualno zloupotrebljavaju". Ima jak osjećaj krivice, kaže psiholog, biće potrebno bar godinu dana da se oporavi od trauma koje je doživjela "na putu ka boljem životu".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2002, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo vi svoje a ja cu svoje pa cemo se naguravati u beskraj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2002, 15:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jul 2001, 01:00
muamere koliko si ih ti silovao kad tako ova tema slatka :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 02:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma daj banjalucanko sta ti pada na pamet,sve su mu one same dale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 09:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brzi opet pocinjes da seres a bogami nevalja ti to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 16:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
E PA MUAMERE STVARNO NEMA SMISLA: TEBE BRZI HVALI KAKO SI TI ONAJ PRAVI TIP PA TI SE SVE ZENSKE SAME NUDE A TI NJEMU PORCIJU *****PA JA DA SAM NA TVOM MJESTU SAD BIH SE IZVINULA: ALSIGURNO NE ZNAS TI STA JE BONTON JEL TAKO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2002, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bonton e duso draga to ti je davno umrlo jos 77 godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]