banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 23:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Kao shto vidite.....
PostPoslato: 03 Feb 2006, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Evo, skinuli su me sa Lifestyle-a zato shto imam ovaj avatar...... Hvala svima..... A posebno Micelijusu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Da li ti je administrator rekao razlog? Da li su ti davali ikakve opomene prije tog cina?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
:lol: :lol: :lol: koji trip je*ote :lol:

ja razumijem da ima ljudi kojima smeta trava, razumijem da ima i ljudi kojima smetaju osobe kao sto su vec spomenuti Micelijus koji nosi grb bivse Juge - a prodaje mu*a za bubrege - ima ljudi kojima i to smeta..
mislim avatar od Lise je stvarno stvar ukusa (meni ne smeta, cak naprotiv :P )
zasto ovo "rukovodstvo" ne gleda koje nebuloze pise gospodin Mici, pa on nema 5 ljudi skojima moze bez svadje da kontaktira.. dok je draga nam Lisa postala miljenica skoro 90% ucesnika ovog foruma..

Mene interesuje dal je bilo kakvih primjedbi od strane ucesnika u vezi Lisinog avatara.. ako se samo Micelijus jadao, onda treba da obrazlozi sta je to toliko grozno.. pa pustate svakave majmune da postiraju i stavljaju se duplo gori avatari..
Stvarno pretjerujete.. razumijem da admin nije duzan da nam polaze racune koga ce postavljati kao moderatora, ali neke stvari su mu stvarno da odlijepis..

Liso, nemoj ovo uzimati previse srcu, papaka je bilo - papaka ce i biti..
pozdravcic :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo chuh da se kod mene chitao moderatorski forum. E pa nije se chitao i to je moja posljednja rijech. Odvratno mi je sve ovo..... Ne znam chije je ovo maslo.... Zaista sam voljela posjecivati ovaj forum, ali sad mi se zgadio..... Eto, hvala cosma, nadam se da i ostali misle kao ti.... Poljubac za sve normalne ljude.... :**********

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Zasto Mangia nije uklonjen sa mjesta moderatora? - Izjavio je da nece da vise bude moderator, ali da ne bude zabune ja cu reci zasto: Masa ljudi sa BLW zna mangijinu sifru na ovom forumu i redovno posjecuje moderatorski privatni jadni forum, a posto svi imamo isti vanjski IP eto nevolje :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hhahah, pa to je mangia izjavio da sam ja dala Dracu da chita mod forum.... Dragi mangia, zao mi je shto cu te razocharati, ali nisam.... Bojim se da je procurilo s druge strane.... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Medolino je napisao:

Koji je razlog? Bar sam zasluzila pp od administratora.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne branim nikog. Ne napadam nikog :). Ni tebe Lisa. Nisam admin foruma vec samo moderator (koji pomalo zabusava) :).

Toliko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Medolino je napisao:
Ne branim nikog. Ne napadam nikog :). Ni tebe Lisa. Nisam admin foruma vec samo moderator (koji pomalo zabusava) :).

Toliko.

Al' zato fasisticki odmah ukidate najboljeg moderatora na forumu. Mislim da prvo sa istim treba popricati, a ne ponasati se kao najveci papci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja nikog ne ukidam. Ja sam samo moderator. I nista vise. Uostalom, ne moram da ti se pravdam ali smatram neskromno za sebe da sam uvijek imao posten kriterijum u svemu, na zalost pojedinih.

Toliko do mene ovdje.

ps. : Draco: Otkud ti znas sta je Mangia izjavio?... Ma i ne zanima me odgovor kad bolje razmislim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Draco_Malfoy je napisao:
Al' zato fasisticki odmah ukidate najboljeg moderatora na forumu.

Po cijem je to skromnom misljenju Lisa_Simpson najbolji moderator na forumu? I po kojim se mjerilima odredjuje "kvalitet" moderatora? mangia je bio jedan od najboljih moderatora na forumu, po mom misljenju, a i jedan od najpozitivnijih likova ovdje uopste. Ipak je odlucio da digne sidro zbog pojedinih likova sa manjkom inteligencije i viskom kompleksa...

Draco_Malfoy je napisao:
Mislim da prvo sa istim treba popricati, a ne ponasati se kao najveci papci...

Mozda bi se i popricalo da je isti moderator (sad vec bivsi) pokazao volju da razgovar, pokazao koji gram tolerancije i fleksibilnosti i volje za kompromisom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Vid' Drace sto hoce da udara ljude. :roll: Alo...ne moze se tako u JEvropu. :lol: :lol: :lol:
Ove prijetnje su malo je reci djecija posla.
Sad malo na temu...mislim da je malo preostro ako je skinuta Lisa sa mjesta moda zbog avatara samo.To mi je cisto sranje.Onda bi vise od pola ljudi trebalo da bude banovano ili sl.
Eto i mene bi neko mogao banovati jer imam ovu zastavu u avataru.Mogla bi biti povod da neko krene da pusi marihuanu. :roll:
Ako su neki drugi razlozi u pitanju...onda nemam komentara jer nisam kompetentan za ocjenjivanje rada moderatora. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako niste skontali, Draco se zeza...... A i nije vishe bitno.... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 16:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 02:50
Eh, eh Lisa...

Chemu uzbudjenje? I bolje ti je da nisi mod, mozes i dalje da dolazis na forum, a ne moras da se nerviras ni oko cega. Tako ja to vidim.

Biti moderator je samo obaveza, a bilo kakavponos ili osjecaj vaznosti zbog te titule je kolosalna glupost. To se zove sindrom "salterske radnice". Ako se neko prepoznao od modova, neka se dobro zamisli nad sopstvenim zivotom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
mangia......vrati se!!! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Lisa_Simpson je napisao:
Zashto sad ponovo pochinjesh ono shto smo vec zavrshili? Nisam za saradnju iskljuchivo s Micelijusom i to tako i ostaje.

Temu nisam zapoceo ja nego ti... A ja samo hocu da kazem da si mogla da pokazes malo tolerancije i da ne budes tako tvrdoglava, ako vec tvrdis da je pomenuti moderator toliko tvrdoglav... U sustini me boli uvo, ali osjecam potrebu da dam svoje skromno misljenje...
A to da li se persona pod nickom Draco_Malfoy sali ili ne, bas me zabole (kad moram da se tako izrazim)... Meni su takve poruke nezrele, primitivne i smijesne (ovo posljednje pogotovo)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Ako je samo avatar razlog, onda stvarno nema smisla.... Onda bi neko mogao reci za mene sto podizem mrtve iz groba... :lol: Lisa je po meni odlicno radila svoj posao... Npr. na tom podforumu nisam vidjela nikakve poruke koji ne bi trebale biti na njemu... :) Sve teme koje je ona postavila su bile popularne... super je kao osoba (bar po meni) Ne, ne vidim razloga... ali ako nije zbog avatara, onda se necu mjesati...

Mislim da bi objasnjenje bilo prikladno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Meni stvarno nije jasno kako ovaj forum funkcionise. Ucestvujem na jos jednom forumu koji dnevno posjecuju minimalno 300!! posjetilaca, i to samo MINIMALNO, posto ih zna biti i 900 na dan... i jos ovo nisam dozivjela.. :roll:. Mislim, koliko tamo ljudi ima, razlicitih ljudi, svi imaju razlicite osobine, pozude, stil... 87980 korisnika koji, recimo 87000 imaju razlicite avatare, pocev od religioznih avatara do cuke i mace...i jos nisam vidjela da je neko nekoga diskriminirao zbog avatara.
Samo se na ovom forumu covjek moze osjecati ugrozenim, paziti sta pise, samo na ovom forumu mozes biti proglasen budalom, nevaspitanim, maloumnim, autenticnim, lazovom, nereligioznim bludnicima, "rukobludnicima", narkomanima, .... Haallllo... pa gdje smo mi to??!! Stvarno se vidi da je ovo BOSANSKI FORUM! Stvarno se vidi zasto je ovaj narod rat vodio. Jadno, jadno, jadno....

Svako ima svoj ukus, nisu svi ljudi isti.... Ovde nas je 5900 korisnika...i zar nije prihvatljivo i zar se ne moze prihvatiti da svi mi ne razmisljamo isto?! Zar se ne moze prihvatiti da neko ne vjeruje u nista, da neko hoce i zeli da zivi svojim zivotom, da se neko samozadovoljava, da neko voli da stavi za avatar ono sto mu je volja...???? Zar se svaka rijec i svaka j***** slika postavlljena ovde na forumu mora vagati i analizirati od opterecenih ljudi koji nemaju boljeg posla nego traziti dlaku u jajetu?

Ljudi sta vam je, pa gdje smo mi to. Probudite se. Forum je mjesto za sve ljude. Na ovaj forum kad dodjes kao da si dosao na neki sektaski sastanak. Moras samo paziti da nebi uradio pogresan korak i strepiti da ti neko nezabode noz u ledja.

Malo mi je ovaj forum previse vjerski ogranicen ili jos gore - opterecen.

Ako je Lisa samo zbog avatara smaknuta sa mod. mjesta...onda... ne znam... stvarno ovaj forum nije zasluzio da nosi titulu "forum". Ovo je nesto sasvim novo, nesto nevidjeno.

:roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2006, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ma dajte ljudi sta vam je .... o'ladite malo :)

bilo bi prikladno da dobijemo objasnjenje zasto je Lisa skinuta sa funkcije ....
mislim da je odlicno obavljala posao i ne vjerujem da ce te naci bolju zamjenu .....

Lisa nemoj da se nerviras zbog toga ..... ako je nekome zaista stalo da te omalovazava i provocira onda taj neko nema sredjen privatni zivot te zamjenu za to trazi na ovom forumu........

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]