Citiraj:
ja nemogu da se pozalim na mrakovicu,kad god sam bio bilo je super mada najbolja kombinacija je da se skija ceo dan i nocno tada je provod najbolji.sve i svemu jedna solidna staza u blizini bl.Kakvo je sad stanje gore,ima li snjega,kako izgledaju staze?????
Pa Mrakovica nije losha,jest da malo malo pa na kamen naletis,ali et...
A Vlasic je OK,samo je zajeb. to sto nema Korpi,pa se raja koja skija umori.....a jos pogotovo kad ides na Markovac...pa crknes...!!!
Imljani su isto OK,jest da lift nije extra...tj. cesto je zastoj...pa me to nervira.....!!!
U svakom slucaju za raju koja zna skijat Jahorina je najbolja,mislim Kopaonik je najbolji ali je ipak za nase uslove malo pre skup...btw. ja koji sam clan Ski Kluba Jahorina imao sam na Kopu... 5 dana bezpaltno liftove i smestaj pa sam opet 250 km stukao...i to nisam se razbacivao....!!!:(
Ajd kad sam vec poceo da dam savjet pocetnicima...
Za pocetnike sve savjetujem VLASIC iskljucivo...ne Jahorina jel Jahorina je uzivancija samo ako znas skijat,ovako je sve patnja vjerujte mi....!!!
Zasto Vlasic....pa evo zasto....
1.Instruktori su najbolji na Vlasicu zato sto obucavaju po novoj metodi tzv. "Carling" metodi znaci nema vise cistog pluga i "slova A" nego koriste se uzi zavoji tako da mozes prije da naucis a i dosta je lakse nego ona stara "Spicoka" metoda...
2.Staza je za pocetnika odlicna znaci... tanjur pod guzicu i kad se popnes ides krajnjom desnom stazom jel je ona najmanje strma i najlaksa je za savladat,btw.. njom se ide i za Markovac...!!!
Preporucujem tj. obavezno za covjeka koji ne zna da skija instruktor(20 km 1 sat) znaci za 2 sata ces se vec moci sam da spustis lagano niz brdo sam....
Takodje preporucujem za pocetnike na Vlasicu,ali pri ovome mislim na ljude koji tek pocnu da skijaju da idu na "Baby Lift" mislim samo se tako zove jel na njega mogu svi da idu za razliku npr. od Jahorine...!!!
Eto ovo pisem prije svega zbog osobe koju mozda po najvise cjenim ovdje btw. Azdajice-ny...posto se ona raspitivala o tome gdje je najbolje pocet skijat...

:D:D