banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 10:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2006, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ne volim exit al nebinto nego bio je prosle godine 10 augusta ex yu rock festival u Jablanici koji je trajao 2 dana uglavnom sam otisao zbog kud idijota ne sjecam se tko je jos svirao a i bilo je kao tema na ocom forumu , bilo je super i put i kamp i kupanje u jezeru , znam da je taj festu bih traje vec nekih 10 godina (mozda malo manje ) po razlicitim mjestima u BiH ,
stose tice bih stvarno ne mogu se sjetit / ne znam ,
zadnjih 7/8 godina(izuzetak prosla i preprosla godina) uglavnom idem na HC/Punk festival u Puli Monte Pradiso , i ima simpatican hc/punk festival u kutini "dani kaosa ) i ima sibeniku festival istog tipa

d.i.y or die

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2006, 13:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 14:01
Zelenkovac Jazz fest

U ljubavi je sve dozvoljeno, u ratu se mora poštovati Ženevska konvencija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2006, 23:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
groznium je napisao:
ne volim exit al nebinto nego bio je prosle godine 10 augusta ex yu rock festival u Jablanici koji je trajao 2 dana uglavnom sam otisao zbog kud idijota ne sjecam se tko je jos svirao a i bilo je kao tema na ocom forumu , bilo je super i put i kamp i kupanje u jezeru , znam da je taj festu bih traje vec nekih 10 godina (mozda malo manje ) po razlicitim mjestima u BiH ,
zadnjih 7/8 godina(izuzetak prosla i preprosla godina) uglavnom idem na HC/Punk festival u Puli Monte Pradiso , i ima simpatican hc/punk festival u kutini "dani kaosa ) i ima sibeniku festival istog tipa

d.i.y or die

Sve je to "simpaticno" al' mislim da se niste razumjeli, ne vidim kakve veze ima punk sa ovim pokretom a bogami ni tvoji muzicki afiniteti? i na kraju krajeva nisam znao da su Pula, Kutina i Sibenik u RS???

SnagaPobune je napisao:
Napredak u Srbiji počeo je 100-dnevnim spontanim okupljanjem umjetnika,i mladih snaga na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu..
Da li se nešto slično dešava u RS??

Sto se tice teme, u RS je u toku 30-dnevno tradicionalno januarsko prezderavanje i overdoziranje prasetinom tako da nije trenutak bas za neku pobunu. :D

Poslednji put menjao skuba dana 27 Jan 2006, 23:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2006, 23:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I da dodam u vezi spontanog exita - jedini spontani exit koji se ovde trenutno desava jeste spontani exit hrane iz zeluca u vidu povracanja usled gorepomenutog overdoziranja.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2006, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sve je to "simpaticno" al' mislim da se niste razumjeli, ne vidim kakve veze ima punk sa ovim pokretom a bogami ni tvoji muzicki afiniteti? i na kraju krajeva nisam znao da su Pula, Kutina i Sibenik u Rs

kad vec citiras nekog procitaj sta pise ! i gdje pise da su pomenuti gradovi u rs ?drugo koliko znas o punk i aktivnostima d.i.y scene ne bi me to ni pitao kakve veze ima sa pokretom , a ti se i dalje prezderavaj dok ne punkes[/quote]

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2006, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SnagaPobune je napisao:

Da li se nešto slično dešava u RS??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Tema nije da se vas dvojica prepucavate oko toga da li je Sibenik ili
Kutina u RS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:

nakon cega sam dodao imena gradova gdje imaju dati festivali zbog kojih si napravio buku bez potrebe , ali slazem se sa hazoousom da ovo nije tema da se prepucavamo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma dobro ne ljutim se ja, a nadam se ni ti. Ionako ovo za RS sam bezveze pomenuo. Ono sto sam zaista htio da kazem je da mi se cini da nisi bas shvatio najbolje ovaj njihov pokret.
Oni su se okupili da bi iskazali revolt protiv primitivizma, kica, korupcije itd. a to promovisu u vidu raznih manifestacija, tribina, i izmedju ostalog i koncerata...

Nekako mi se cini da si ti sve to povezao iskljucivo sa HC/Punk koncertima...valjda zbog rijeci revolt i pobuna :wink:

Nego da se ne raspravljamo bez potrebe, cini mi se da se u BL uglavnom slabo sta dogadja i inace, a kamoli u vidu nekog organizovanog pokreta. Mozda bi se kao najblize temi mogli navesti desavanja u Getu, ili sad u skorije vrijeme POP Cafeu, u vidu raznih projekcija, predavanja i sl. Ali to nije bog-zna-kako propraceno tako da ne znam vrijedi li uopste pominjati...
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 18:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma ne ljutim se hc/punk(iako je on itekako povezan sa borbom protiv istoga jer se ne svodi cijela aktivnost i angazovanost oko koncerta nego ima i dublju i smisleniju poruku javnosti u vidu raznih anti globalistickih akcija , hrana ne oruzje i slicno ) koncerte sam pomenuo usput i znam koja je svrha ogranizacije jer i sam pomazem krug A , (usput koliko sam primjetio decko je antiglobalisticki nastrojen sto je za svaku pohvalu)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2006, 04:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
WoW

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]