banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 06:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Treba li zatvoriti Padrino?
da 48%  48%  [ 40 ]
ne 52%  52%  [ 43 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
jedni se zale sto kafici i klubovi ne rade, drugi se zale na one koji rade najkasnije.. da se zatvore.."ko ce cijelom svijetu napeci kolaca" :)

ne treba zatvoriti, i treba da psotoji mjesto gdje ne mogu mladji uci. Cujem da su u taviti mladji, pa eto :wink:
A Padrino 8) meni se svidja, fensi, kul , ultra, giga, mega.... s vremena na vrijeme otici i tamo :wink: A sto se tice ulaza...ah uglavnom ne cekam dugo na ulaz, uvijek se nadje poznat neko i eto nas in :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Od koga ja da zahtjevam da se zatvori vulkanizerska radnja u blizini moje zgrade?
Naime primjetio sam da vulkanizer kad god dodjem kod njega, koristi obicni kljuc za odvrtanje sarafa na tockovima mog auta, dok kod drugih jako cesto koristi onaj elektricni odvijac, sto samo pretisnes i on sam odvrce sarafe, a na mom autu uzme pa kurbla sa onim velikim krstom... Ja to smatram cinom rasizma i zahtjevam da se gazda kamenuje na smrt a meni da se nadoknadi steta zbog rusenja moralnih vrijednosti mojih pneumatika i feluga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 00:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
maradona je napisao:
Curu se ne pita za godine,momci na ulazu su pravi gentlemani i znaju to. :wink:

da se mene pita ja ne bih pitao za godine vec za licnu kartu lol :P :P :wink: 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
jebi ga drugari ali po meni nikako ne mogu na istom mjestu da budu "gosti" od 18 godina i stariji od nekih 22 pa na gore.

drugacija su interesovanja i pogledi. nema zamjerke ali ni mi ne idemo u hall :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni je svejedno, nisam bila ni jednom do sad..... :roll: :lol: Ja sam za produzetak radnog vremena kafana bar do 12 i da se otvori normalno mjesto koje nije fancy.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2006, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
igorx je napisao:
Novootvoreni klub u Hotelu Bosna je čisto rasistički klub kad je u pitanju starosna granica! Zamislite meni nisu dali ući zato što imam 23, a donja je granica 25 godina! Dok cure mahom sve pušta! To je pravi rasizam i ja sam protiv tog kluba! Njega treba zatvoriti!

Nije to rasizam, jer muskarci i zene nisu druga rasa, nego razlicit pol. Znaci, radi se o polnoj diskriminaciji. Sad, kad smo to rijesili, ja cu samo da kazem da sam protiv zatvaranja ovog "kluba", jer je on stjeciste likova kakve ja ne zelim sretati (ovo nije nista ruzno, prosto mislim na ljude s kojima se ne slazem po pitanju muzike i zabave). Kad bi ga zatvorili, onda bi opet bio haos, kao kad su zatvorili smrdljivi Kapo. Zato, ura za "Padrino"! Mene nece vidjeti (a to nece nikog nasekirati, znam), ali se nadam da ce se zabaviti sve maloljetnice i matorci koje zele upustiti.

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
mangia je napisao:
jebi ga drugari ali po meni nikako ne mogu na istom mjestu da budu "gosti" od 18 godina i stariji od nekih 22 pa na gore.

drugacija su interesovanja i pogledi. nema zamjerke ali ni mi ne idemo u hall :)

ima li ovde iko od 18 godina da ide u hall?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 20:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
Kec i Arsena na ulazu i dovoljno je da se znate i usli ste

Hahahah....samo pitas Arsenu kacemo na Suturliju i upadas....tako sam ja usao svaki put...!!:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2006, 00:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Sep 2005, 01:00
..meni se ne sviđa što je strašno zagušljivo, muzika je standardna, mada bi bilo poželjno da ima više latino muzike i da onaj lik ’’pm’’(puštač muzike) izbjegava da pušta live verzije pjesama (sad u subotu je pustio ’’neko te ima’’, isparao nam je bubnjiće), u globalu nije loše, više mi se sviđao capo, bolji provod.... \:D/ \:D/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2006, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
men' "neko te ima nocas" ubi sakama.. jos ako je live uh uh uh uh uh .... bas gotivim live varijante... izgleda kao da ja pustam muziku povremeno....

Poslednji put menjao mangia dana 29 Jan 2006, 02:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2006, 02:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
mangia je napisao:
men' "neko te ima nosac" ubi sakama.. jos ako je live uh uh uh uh uh .... bas gotivim live varijante... izgleda kao da ja pustam muziku povremeno....

Agree :D ...izgleda da je to postala himna Padrina...a sto se tice odgovora na postavljeno pitanje NE...kome smeta nek' ne dolazi i kraj price za mladjariju ima Talija, koliko sam cula tamo je mladja raja i sve super :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2006, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ja smatram da su veci magarci oni sto cekaju napolju ne bi li im se neko slucajno smilovao i pustio ih. ako je to vec toliko govno od mjesta, fino ne ides tamo i gotova pricha. mada moram da priznam da mi je jedan kolega koji je jednom tamo upao isprichao kako to izgleda. uglavnom atmosfera je takva da se neki matori perverznjaci provode u drustvu napucanih klinki koje se samo kikocu i smijulje. sad koliko je to tacno ja ne mogu da potvrdim, ali citajuci ovo ovde vjerujem da nije daleko od istine.

havana je kafana, jebes sve te kvazi klubove, njihove gazde i supljoglave napucane bolide na ulazu, koje josh neki zovu izbacivaci...i ove shto kukaju da ne mogu uci jer ne kontaju da ispadaju budale :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 00:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
budali sto vise branis on vise hoce..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
pilot babo je napisao:
ja smatram da su veci magarci oni sto cekaju napolju ne bi li im se neko slucajno smilovao i pustio ih. ako je to vec toliko govno od mjesta, fino ne ides tamo i gotova pricha. mada moram da priznam da mi je jedan kolega koji je jednom tamo upao isprichao kako to izgleda. uglavnom atmosfera je takva da se neki matori perverznjaci provode u drustvu napucanih klinki koje se samo kikocu i smijulje. sad koliko je to tacno ja ne mogu da potvrdim, ali citajuci ovo ovde vjerujem da nije daleko od istine.

havana je kafana, jebes sve te kvazi klubove, njihove gazde i supljoglave napucane bolide na ulazu, koje josh neki zovu izbacivaci...i ove shto kukaju da ne mogu uci jer ne kontaju da ispadaju budale :drinking:

Ne znam ima li neki smajli koji se klanja , ali ako ima onda ovde treba da stoji... < ovde>
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2006, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Eo ga :notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2006, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ako si vlasnik lokala, ne mora da znači da možeš da radiš šta hoćeš. recimo da zabraniš ulaz onima koji nose sočiva. ili su ćelavi. neće baš ići.

inače, tu rupu treba zatvoriti iz nekih drugih razloga. slažem se sa lizom, ostalim lokalima treba produžiti vrijeme do 24 časa i sve bi bilo ok.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2006, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
acrobatico je napisao:
recimo da zabraniš ulaz onima koji nose sočiva.

Oh, sad nosim cvike, inache bih odreagovala na ovo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lollllllll! :D 8)
Dobar primjer!

acrobatico je napisao:
inače, tu rupu treba zatvoriti iz nekih drugih razloga. slažem se sa lizom, ostalim lokalima treba produžiti vrijeme do 24 časa i sve bi bilo ok.

Naravno. :wink: Ajd bila sam sinoc u Pubu, bilo je ok, al sad je bukvalno chitav grad tamo, ne moze se disati.... Da je bar 3-4 takva lokala.... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2006, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Da, da ... Znachi...

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

Tema posta: tranzicija...
PostPoslato: 06 Feb 2006, 23:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2003, 19:51
ma nemojte se sekirati..

jednostavno sad je takav period da ima nekoliko nocnih klubova koji su prepuni.. sto znaci da ima prostora da se otvori jos...
e pa kad bude dovoljno klubova u bl onda se nece desavati ovakve stvari u gradu, na ulazima u klubove jer ce vlasnici, obezbjedjenje (ili selektor - posto sebe tako naziva onaj bivsi golman na ulazu u Padrino)
morati da se bore za goste...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2006, 01:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Cuj selektor... :lol: ...sta ces profesionalna deformacija, nije dzaba sportista :wink: ...bio

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 76 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]