banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 12:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: WOW za pocetnike
PostPoslato: 11 Jan 2006, 19:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Dobicu ovih dana WOW iz US,pa me zanima sta mi sve treba da se ukljucim, tj. koja verzija patch-a? Cuo sam da kad se pravi account da se odmah mora regulisati nacin placanje ... preko koje banke vi placate ??? Ako moze malo vise info-a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 21:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Hmmm ako je iz US nadam se da je European version ..

Jer igrati US version s nasih prostora je poprilicna patnja.. :)

Dalje, nacin placanja, za US verziju jos teze, kreditna kartica ili Game Card [nesto kao nasa mobis fun prepaid dopuna, ogrebi i prepisi broj i dopunis se na 2 mjeseca] ..

Caka je sto da bi registrovao US verziju moras imati cini mi se i validnu adresu [nema veze da li tamo stanujes ti ili neki Amer] i neki od payment optiona [kreditna ili game card] :) I naravno prilikom kreiranja account-a biras tip pretplate i to je mandatory, znaci ne mozes poceti sa igranjem ako nisi ili upisao kreditnu ili dodao jos 2mj [+ 30 dana free uz igricu = 3 mjeseca ukupno] sto ce reci nema ono "imam 30 dana besplatno uz igricu" :)) nego pripremi sve za naredno placanja da bi aktivirao nalog [s tim da te nece charge-ovati odnosno neces platiti nista do dana isteka kada ce ti skinuti sa kartice za naredni mjesec [ili nece ako kasnije otkazes subscription]...

U principu je sve to jednostavno samo ne znam kako ces ti odraditi registraciju i autorizaciju US verzije :)))

Pozdrav...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 21:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Znam za taj fazon izmedju EU i US verzije, al chachkao sam malo na http://www.wow-europe.com ... i imaju formular za one iz EU koji imaju US verziju samo im se treba javiti i to je to ....

Preko koje banke placate, koje kreditne kartice primaju ... moze malo vise info-a ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 21:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
djukares je napisao:
Znam za taj fazon izmedju EU i US verzije, al chachkao sam malo na http://www.wow-europe.com ... i imaju formular za one iz EU koji imaju US verziju samo im se treba javiti i to je to ....

Preko koje banke placate, koje kreditne kartice primaju ... moze malo vise info-a ?

Jesi cackao si .. ali znaj da NE SMIJES AKTIVIRATI US account ... nego moras odmah po dobijanju igrice aplicirati kod blizzarda da ti daju novi EU key... takodje ces trebati i EU verziju igrice, ali to vec nije problem naci, kad ima po gradu X cd/dvd-ova, samo je bitno da se ne crack-uje ;))

A inace taj proces zna potrajati i nerado ga obavljaju, posto moraju da odrade korespodenciju i migracju izmedju dva departement-a [i sto se finansija tice i sto se tehnikalija tice] tj. izmedju US i EU blizzard departement-a :) Patnja je to velika.

Trebao si odmah uzeti EU verziju, ovo ce ti samo zakomplikovati stvari dodatno :)

Dalje, preko banke - no-no :)) samo kreditna ili game card ... [game card mozes kupiti na netu, u prodavnici (ali ne kod nas) i tome sl] znaci nema banke itd :))) bar ne za EU verziju :))

Za US verziju ti svejedno treba US banking account da bi mogao placati bilo sta na netu preko bankovnog racuna :))

Toliko od mene ... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]