boomboomroom je napisao:
NIJE LOSA IDEJA DA SE TRAZI POLICIJSKI DOSIJE NA ULAZU.
A ZASTO VAMA SMETA TO STO LJUDI NE PUSTAJU NARKOMANE I KLOSARE U LOKAL?
BBR
, pa dobro ajde mi objasni kako tupani(koji te docekaju sa ulazu sa pogledom koji saopstava ja sam opasan i jak , djeluju kao pit bul u ljuskom obliku samo sto ne laje i ne ujedaju) na ulazu mogu od oka(nego po slobodnoj procjeni) da li je netko narkoman/ka ili nije ili sta ti to znaci klosar ?( ja tebi isto mogu slobodno reci da si coban na osnovu predrasuda i na osnovu tvojih postova), nego na osnovu recu tako fizickog izgleda ili ti nacina oblacenja istih , jer vjeruj mi da su dzankoze i dileri u bl izgledaju tako da bi ih svaka majka pozelila za svoju djecu ! i naravno oni/e nemaju nikakvih problema oko ulaza , a drugo nazivati nekog klosarom samo zato sto ti se ne dopada njegov/zin stajling je malogradjanski manir
jer nisu ni bolji ni gori od tebe i tebi slicnima !!!!!!! jer sta vi u biti trazite nego samo budale koje ce potrositi svoj ili novac rodtitelja kod vas , sto vise to bolje , ali to je ono od cega zivite i ne mogu te zato osudjivati !!!
prvo da se razumijemo , ja se gadim na narkomaniju i pun ih mi je kurac ,jer iskreno ima ih u itim kolicinama i u tkz "klosarima" kao medju "sabanima"stoga mi se zbog tog gade obe populacije ,, ali su me masu puta kojekavi sabani zvali narkomanom , na osnovu gore izrecene predrasude iako recimo da za raziku od datih sam se izdrzavam i sam zaradjujem svoj novac !!!