prvo: sto jest jest uvjek smo se izdvajali mi i bih ... koliko znam zato nemojte da serete nemam nista protiv nikoga iz bih cak su mi neki i dobri prijatelji koje uvjek rado vidim na nekom turu .... ali nemojte da se svadjate oko toga kao sto rece neno od toga nema nista tako da je suludo da se raspravlja dalje ....
drugo: citam za kekeca komentar na forumba i smijem se komentarima " nosi majicu srbija " LOL pa to nije nisat uvredljivo ... stavise vidjao sam mnogo likova koji nosaju slicne majice sa razlicitim natpisima ... pa bili smo u sa na eswc i vidio sam mnogo natpisa bih , bosna pa sta mi smo svi dio toga htjeli ili ne ... a sto neke iz rs nisu zvali mozda jeste uvredljivo zato sto sam uvjeren da ima dobrih igraca i (da se izrazim tako) i tamo i ovamo ... ali mjesta nema za sve i mislim da je suludo da se mjesaju jedan kekec i laquila u jednoj ekipi ... ili bilo ko drugi bolje neka momci pokusaju tako kako su izabrali pa ako nista nebude barem smo napravili korak dalje (kazem napravili zato sto nas sve opet stavljam pod isto)
stvarno smorih se pisajuci a smorih i vas koji ste imali srca procitati sve ovo ...
i jos nesto za kraj : bio sam na mnogo turnira pa a zadnji mi je bio u bg kada sam otisao sa kka (hvalio im je igrac) i cs nisam takeo 6-7 mjeseci igram wow trenutno ... ali to sam batalio sada ... i nikad nisam bio los cak stavise i mnogo me pohvale pa me niko nikad nije zvao u "repku" (glup naziv) pa se nikad nisam osjecao da se tako izrazim "povredjenim" u fazonu joj mene nisu pozvali ... a i dan danas mogu da se nosim sa svima ... ako neko nevjeruje neka organizuje tur ja cu doci sa svojom ekipom rado ...
eto samo da malo udarim u srz ove teme ... znam da svako ma sta pricao volio da ga neko spomene u fazonu : e momci ima jedan tamo neki kida ko lud on je za reprezentacije ... tako da se ostavite svadje i nek ljudi urade ako mogu bilo sta sretno ...
auuuu jebote koliki post .....