evo i mene... naravno tek sam ustao !
shto se tice turnira meni je bilo skroooz imba fino odradjen posao shto se tice organizacije i sve je teklo bez puno zajebancije

istina tastature su bile previshe nabudzene , podloge omg...mislim svetlece?! ftw!

ali ishao sam sa namerom da upoznam ljude koji igraju wc3, tako da te tastature i podloge manje-vishe nisu ni vazne
veliko hvala ljudima iz dervente na lepom doceku i druzenju ! i naravno ostalim koji su bili !
khm... naravno netju da zaboravim da kazem BLIZZARD PLZ NERF IMBA ELF !!! <--- vidite cak se i rimuje... pa recite da nisam u pravu
ziri druze hvaala shto cenish moj skill , naravno ne moram ni da kazem znash vec i sam da igrash odlicno!

ali... video si i sam prve 2 partije(u finalu winnera) kako je bilo gusto... tu sam dao sve od sebe... kasnije sam vec izgubio samopouzdanje

i imao zelju da shto pre dodjem kutji jer mi se tako ebeno spavalo!
lepo od tebe shto priznash da su elfovi stvarno imba... mislim shta bi se desilo da ti uzmesh orc-a a ja elf-a
btw. ja sam stvarno zadovoljan sa svojim rezultatom s obzirom da mi je ovo drugi turnir i da sam vezbao u proseku 2-3 sata nekih sedmicu dana pre turnira , i mislio sam da ce Mask dogurati vishe nego ja ... ali eto shta je tu je
ufff... mrsko mi vishe pisati... nadam se da sam rekao sve shto sam mislio
vidimo se opet na nekom drugom turniru i naravno cucemo se preko bneta,irc-a foruma
PEACE !