banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Novi svjetski poredak
PostPoslato: 10 Mar 2005, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2004, 22:55
Novi Svetski Poredak
Napisao: Pokojni Dr. William Pierce (National Alliance)

Danas cemo pricat o Novom Svetskom Poretku. Pricali smo o tome i pre i pricacemo jos vise o tome u buducnosti. Uvek sam se osecao pomalo “smesno” kad sam upotrebaljavao ovaj izraz. Zvuci kao vecina terminologije (izraza) koji desnicari upotrebljavaju. I mislim da mnogi ljudi neveruje da je ovaj izraz (Novi Svetski Poredak) stvaran. Oni misle da je to pojam koji su desnicari izmislili zato sto oni strahuju od Ujedinjenih Nacija. I cak kad sam dao intervju “Glasu Irana” prosle sedmice i kad sam pomenuo “Novi Svetski Poredak”, voditelj iz “Glasa Irana” me je pitao sta je to, kao da je to nesto sto on nikad nije cuo.

Tokom nekoliko prosli dana, mnogo lakse je postalo da se prica o ovom “Novom Svetskom Poretku” bez straha da ce te neko proglasiti nekim desnicarom. Postalo je lakse zato sto cela Klintonova banda prica otvoreno o tome. Moglo bi se reci da je cela banda “Novog Svetksog Poretka” izasla iz skrivanja.

Ranije ovog meseca, Suzana Estrich se izjasnila o svojim misljenjima oko Klintonovog rata protiv Srbije. Da vas podsetim, Suzana Estrich je militantni, radikalni zenski advokat--Jevrejka naravno-- koja je veliki Klintonov prijatelj i bilo ja razmatrano da li da je prime u njegov kabinet. Ona je sada profesor za Zakon u Univerzitetu Juzne Kalifornije i ona je veliki clan Demokratske Stranke. Obradovana je o ovom najnovijem ratu. Prosto voli rat. Rekla je da je ovaj rat:

“Prvi rat 21 veka, borba ne protiv komunizma, ali o rasi i narodu, rat koji je vodjen komitetom protiv ludaka koji nije pretnja drzavama koje ratuju protiv njega. Predsednik (Bil Klinton) je odlucan i cela drzava stoji iza njega. Broj Amerikanaca koji oce da se rat rasplamsa jos vise -- da se posalju kopnene trupe--, polako se povecava. Govori nam dobro o budcnosti!”

E pa to je stvarno odlicno! Radikalna jevrjeka voli rat zato sto, prvo, nije protiv komunista ali je protiv ljudi koji se ponose svojim narodom, istorijom, ili bolje reci nacionalnim identitetom, drugo, ovaj rat ratuje komitet, i trece, rat je ratovan protiv drzava koje uopste nisu bile pretnje drzavama koje stoje iza Novog Svetksog Poretka. Drugim recima, ovo nije rat da se odbrani Amerika, ali je samo rat kako bi medjunarodna priznata zemlja bila prisiljena da promeni svoje unutrasnju politiku koja bi bila povoljna za Suzanu Estrich i kompaniju: da se Srbija zaustavi od pokusaja da napravi svoju nacionalnu drzavu, i da postane drzava multi-kulturalizma. Misljenje koje dobijes je da bi ova Jevrejka takodje bila za rat protiv Saudijske Arabije da se ta drzava prisili da stavi WC-e (zapadni, kulturni stil) u svim drustvenim zgradama.

Ona kaze kako podrska Americkog naroda raste, i kako narod oce da se kopnene trupe posalju u Srbiju i to se njoj svidja, i daje joj dobro osecanje o buducnosti! Jevrejka se dobra oseca o Klintonovoj popularnosti. Ali ono o cemu se ona stvarno dobro oseca je da su njena braca u mediji prevarili vecinu amerikananca koji su sada prevareni, i bice prevareni i lagace im se kako god jevreji budu hteli. Samo nek su bejzbol utakmice na tv-u, i plate ili cekovi u postanskim sanducicima, i oni ce navijat za one koje razdeljivaju te cekove i one koji prikazivaju te utakmice. Samo nek su im frizideri puni piva i oni ce pokazat “thumbs up” predsedniku koji je bio otkriven kao siledzija, lazov, i ko zna sta. Obicne Amerikance nezanima uopste sta se dogadja po svetu i sta njihov “predsednik” govori, dok god imaju dobre plate i pune frizidere namirnica. Zaratuj negde da oni to mogu videti na tv-u, i oni ce i to pozdravljat i potpuno pozdrzat. Kad im dosadi gledat “pametne bombe” kako padaju na zgrade i putnicke vozove i kako nasi avioni lovci i bombarderi gadjaju izbeglicke kolone, oni ce podrzat slanje kopnenih trupa takodje, a onda ce imat nesto zabavnije da gledaju na njihovim t.v. ekranima.

I ako nam je svima jasno da Gospodja Estrich nije predstavnik Americkog drustva, u bilo kakvom nacinu, njena misljenja su vredna naseg zabelezja. Prvo, ona ja clan Klintonove mase; njena misljenja su ista kao i misljenja ostali “klintonovaca”. Drugo, ona je drska jevrejka, poput onih koji su u 1960-tim na Americkim fakultetima unistavali pedagogske kancelarije po zgradama tih koledza ili fakulteta. Ona je bila jedna od onih koji su trazili svakakve promene na Americkim fakultetima, promene koje bi bile “politicki” tacne, ili “politically correct”. Ljudi kao ona su palili zgrade americke vojske, u protestima protiv rata u Vijetnamu. To je bio rat protiv komunista, secate li se? Ovi Jevreji su porasli, i preuzeli su najuticajnije drzavne i drustvene ustanove.

Ali oni sto Estrich govori odjekuje medju ostalim jevrejima i medju onim koji saradjuju sa njima. Najplaceniji Americki profesionalac, onaj koji je preziveo “holokost”, Eli Vizel, pojavio je se u Beloj Kuci, Aprila 12-og da podrzi bombardovanje Srbije i da podrzi slanje kopnenih trupa. Cudno.. Vizel je Nobelovac, Nobelova Nagrada za Mir! Ali pojavili su se i ostali jevreji, kao Henri Kisindzer, i nekadasnji Izraelski ratni profiter Menachem Begin. To je ono o cemu su Nobelove Nagrade za Mir danas. Danasnji Nobelovci za Mir podrzavaju rat!
Sigurno, naj vaznija drustvena licnost koja je prisustvovala i koja je ucesnik u ovom Novom Svetksom Poretku je Britanski premijer Toni Bler, kucence koje trci oko Klintona i koga Britanske patriote zovu “Bambi.” U pismu, 19 Aprila za novi broj Americkog magazina “Njuzvik”, Bler kaze:

“Ovo je sukob u kome se borimo, ne za teritoriju ali za vaznost, za novi internacionalizam gde brutalna opresija pojedinih nacionalnih grupa i manjina, nece vise biti tolerisana, i za svet gde oni koji su odgovorni za takve zlocine, se nemaju gde krit.”

To je veoma interesantno i cudno. Glavne reci su: “Mi se neborimo za teritoriju”--i on je takodje mogao dodat “Mi se neborimo da zastitimo nasu drzavu i nas narod” -- “mi se borimo za novi internacionalizam, “ rece Bler. Naravno, “novi internacionalizam” su njegove dve reci za “Novi Svetski Poredak.” To je radikalno odvojenje od proslosti, jel u proslosti kad su Amerika i Velika Britanija isle u rat, one su branile svoj narod i njegove interese, ne da uvedu neki “novi internacionalizam”, u neku drzavu koja samo oce da je svi ostave na miru. Dobro bi bilo za Americke vojnike da znaju razlog zasto oni namerno bombarduju drustvene i narodne ustanove po Beogradu, zasto gadjaju putnicke vozove i tako dalje-- po nekad, rizikujuci njihove zivote -- samo da bi postavili neki “novi internacionalizam” na Srbe. Za ljude kao Estrich, Bler i Klinton, ako neko ima svoju vojsku za odbranu svoje drzave, on je zaostao, i to vise nije moderno i ko zna sta vec. Naj popularnija stvar sada je “stvar 21 veka”, da koristis svoju vojsku da bi nametnuo volju Novog Svetskog Poretka na drzave koje su premale da se suprostave ovom Novom Svetskom Poretku i da se bore protiv njega.

Bambi je takodje izjavio Aprila 19 za Njuzvik magazin da Srpska politika etnickog ciscenja netreba samo da bude zaustavljena, ali da treba da bude preokrenuta. To znaci da albanci trebaju da pociste Srbe sa njihovih vekovnih ognjista! E sad pogledaj na masu koja je za ovaj Novi Svetski Poredak i koja nam porucuje da etnicki ciste drzave nece biti tolerisane. Samo “multi-kulturne” ili “multi-etnicke” drzave ce imat pravo na opstanak. General Vesli Klark, politicki predstavnik Klintonove bande i vodja NATO-a koji pokusava da nametne “novi internacionalizam” na Srbe, gadjajuci ih tomahavkama, rekao je to sve hladnokrvno pre nekoliko dana. Klark je pricao i o generalnoj filozofiji Novog Svetksog Poretka i tacnoj motivaciji za napad na Jugoslaviju kada je rekao Si-En-En reporteru:
“Nema mesta za etnicki ciste drzave u “Savremenoj Evropi.” To je ideja iz 19-tog veka. Mi pokusavamo da se prebacimo u 21-vi vek, i mi cemo to uradit sa multi-etnickim drzavama.”

Ovi izrazi su mozda novi, ali ponasanje, misljenja, su veoma stara. Mozemo oduzeti 1000 godina od izjave Generala Klarka, i to bi nas vratilo u vreme pre Krstaskih Ratova i ovako bi to zvucalo.. “Nema mesta za pagane i heretike u Savremenoj Evropi. Paganska vera je ideja iz 9-og veka,a mi pokusavamo da se prebacimo u 11-ti, i mi cemo to uradit sa Hriscanskim drzavama.” Malo kasnije, neko bi mogo samo zamenit “pagane” i “Hriscane” sa “Protestantima” i “Katolicima” ili obrnuto. Takvo misljenje je vladalo Evropom tokom brojnih verskih ratova sve do sredine 17-og veka, gadni i krvavih 650 godina kada su Evropljani klali ne samo turke i arape ali su se tukli i izmedju sebe, u “sukobima za znacajnost”, kao bi to “Bambi” rekao.
Znate, moje misljenje je da ova promena u razlogu za koji mi ratujemo nije dobra stvar. Nije dobro da se napadne druga drzava koja nam nije nista uradila cime bi nas ugrozila i da nije dobro da ubijamo njene gradjane da bi je naterali da misli kako mi mislimo, naravno kad bi mislili da su misljenja Klintonove bande nasa misljenja. Takva vrsta ideologicne netrepljivosti udara na netrepljivost iz Srednjeg Veka. Ali pre nego sto udjemo u to, zabelezimo da cak ni Suzana Estrich, Toni Bler i Vesli Klark neveruju ideoloskom zmijnom ulju koji oni pokusavaju da prodaju narodu.

U njegovom opravdanju za bombardovanje Beograda i ubijanje Srba, Toni Bler je rekao za Njuzvik:

“Mi trebamo da udjemo u novi milenijum gde diktatori znaju da oni nemogu da izbegnu krivicu za etnicko ciscenje ili zlostavljati njihove ljude bez nekaznjenosti.”
To je nepostena izjava. Bler odlicno razume i zna da Slobodan Milosevic nije nikakav diktator koji zlostavlja svoje ljude; on je demokratski izabran vodja njegovih ljudi i ima njihovu potpunu podrsku. Bler takodje razume da taj sukob izmedju Jugoslovenske Vlade i albanaca u Jugoslovenskoj pokrajini Kosovu je poceo njegov dobar prijatelj Bil Klinton koji je odobrio naoruzuanje i finansiranje takozvane Oslobodilacke Vojske Kosova ili OVK (KLA na engleskom) koja je htela da izbaci Srbe i napravi etnicki cisto albansko Kosovo.

Ali i ako je Bambi (Bler) zaboravio sve ovo, on se neprotivi principu etnickog ciscenja. Mozes se bezbedno kladit na tvoj zadnji dolar da ako Milosevic nije iso protiv OVK i potpuno ga unistio, OVK bi sad radila Srbima, ono sto Srbi rade albancima, jer Bambi nebi napisao ogorcene stvari o tome za Njuzvik magazin i Madlejn Albrajt nebi gadjala tomahavkama Tiranu umesto Beograda. Banda Novog Svetskog poretka koja pravi takvu varku i laz kako su oni protiv etnickog ciscenja, nije podigla prst da to zaustavi u drugim delovima sveta u poslednjih nekoliko godina. Izraelski postupak protiv Palestinaca je prvi primer ovoga, ali ima i mnogo drugih primera koji mogu da budu citirani: Turski postupak i ponasanje prema Kurdima na primer.

Svi ovi “dobronamernici” i “humanitarci” iz Novog Svetskog Poretka pricaju odvojenim jezicima. Normalna cinjenica je da oni imaju plan za Jugoslaviju i za mineralno bogato Srpsko Kosovo i da Srbi nece da budu “poslusni”. Banda iz Novog Svetskog Poretka oce Kosovo da bude pod albanskom kontrolom, zato sto ce albanci izvrsavat naredbe od njih, dok Srbi nece. E to je ono o cemu je ovaj rat: napraviti primer od Srba zato sto su oni previse nezavisni i oni ometaju plan bande iz Novog Svetskog Poretka da preurede Evropu i da izmenjaju granice.

E sad cemo pogledati na strogo Americko misljenje o prljavim poslovima ovih bandita i sta oni planiraju za buducnost. Americki ratovi u 21-om veku, oni nam govore--ovo pocinje naravno sa ratom u Srbiji sada--nece biti ratovi da se odbrani nasa zemlja i teritorija ili nasi interesi ali da bi se druge zemlje prisilile da vode njihovu unutrasnju politiku nasim (zapadno-cionistickim) idejama, ili vise tacnije, sa idejama koje su recene od strane ljudi kao sto su Suzana Estrich, General Vesli Klark, i Toni Bler.

Bil Klinton je malo iskreniji o ovome nego pre-pomenuti banditi: jedan od razloga za rat protiv Srbije koji nam on daje je da se zastite Americki poslovi pokusavajaci da se Evropa stabilizuje i da Evropa ostane bogata i da ostane u usponu tako da bi ostala dobar market za Americke proizvode. Objasnjenje je, naravno, cista besmislica. Rat protiv Jugoslavije tesko ista ima da radi sa stabilizacijom Evrope, i Gospodin Klinton, sa njegovim odusevljenjem za Kineske uvoze, sigurno nije zabrinut o sacuvanju poslova Americkih radnika.

Ono sto banditi pokusavaju da urade jeste da preobraze Americke oruzane snage od narodne odbrane na primenjivaca Novog Svetskog Poretka. Oni preobrazuju Americke vojnike od branioca Amerikanaca i Americke nacije na najamnicke vojnike u sluzbi Novog Svetskog Poretka. I oni zapravo salju nase oruzane snage da bombarduju i ubijaju pod ovim novim uslovima. Jevrejski radikali kao Suzana Estrich su svi za to. Jevrejske gazde t.v. stanica i novina su svi za to. Levicari iz 1960-tih kao sto su Bil Klinton i Toni Bler koji su odrasli skandirajuci “Ho Si Min” i koji su unistavali pedagogske kancelarije su svi za bombardovanje. I politicki karijeristi u vojsci, kao sto je General Vesli Klark su svi bili da idu sa tim bombardovanjem Srbije i Crne Gore. Politicari u Kongresu (Americkom) su podrzavali bombardovanje takodje, kao sto su oni podrzavali i pozdravljali sve i svasta sto je bilo prikazivano od strane jevrejskih gazda medija .

A sta o onim Americkim ljudima? A Nas Ustav? Nase tradicije i narodni interesi? Ja shvatam da ideje Suzane Estrich, Vesli Klarka, Bil Klintona i njihovih sledbenika imaju prezir prema 19-om veku i cak starijim stvarima, ali nemamo mi svi ista misljenja. Ima dosta nas koji veruju da poslovi nase nacije trebaju da budu sledbeni zakonom, a ne onim sto ce jevrejske gazde medija oceniti popularnim za 21-vi vek.
Ljudi koji su pisali nas Ustav, sigurno su predpostavljali da cemo mi mozda morati ici u ratove da odbranimo nasu zemlju i nase nacionalne interese. Oni su prosli kroz rat protiv Britanije radi koristi za nasu slobodu i nezavisnost. I u Ustavu, oni su naglasili za takve mogucnosti u buducnosti. Ali oni sigurno nisu opravdavali Sjedinjene Drzave koje salju svoje oruzane snage po tudjim zemljama da se mesaju u njihovu unutrasnju politiku, i unutrasnju politiku zemalja koje nista nisu uradile da ugroze nas. Oni sigurno nisu nameravali da nase oruzane snage budu igracke Predsednika ili ikog drugog u nasoj vladi samo da bi bile koristene za neki projekat Predsednika u preko-okeanskim zemljama. Oni su napisali da samo izabranici ljudi mogu da imaju pravo da vode rat protiv druge zemlje, ali ne i jedna grupa naroda(jevreji).

Gospodin Klinton moze se sad sprdat sa znacenjem reci "rat", bas onako kako je se on sprdo oko znacenja reci "je" tokom velikog narodnog skandala koji je on stavio na nas nedavno, ali nijedan od nasih Oceva nebi ovu ludost protiv Jugoslavije zvao nista ali samo rat. Oni bi to smatrali kao rat koji je vodjen u prekrsaju Ustava, jel zato sto Dom Predstavnika to nije odobrio.

Ja se nadam da vi nezamerite sto cu se ja sprdat sa ovim detaljima, oko ovih staro-modnih zakonitosti. Ono sto ocu reci je da ja shvatam da ista rulja koja je Klintona stavila na ovaj polozaj je sad dovoljno srecna sa ovim ratom. I nacin na koji Klintonove pristalice gledaju na sve to. Kad je god vecina "za" nesto, onda je u redu da se to uradi. Nema veze sto je ova vecina ne-vredna, i neodgovorna; sve dok ta vecina ti daje prednost na statistici, ti si u redu. I naravno, ova naklonost Klintonu, cirkus-vecina ne brine o staro-modnim pravnostima i zakonima. Izvinjavam se, ali moram reci da banda u Kongresu nije puno vise odgovornija nego ona vecina koja podrzava Klintona i njegov rat. Kongresmeni su isti kao i oni sto su na ulicama upitani za statistiku i oni nece napravit puno guzve o tome sto oni nisu glasali za taj rat u Jugoslaviji, sve dok jevrejske gazde americki medija su za to.

Ja mislim da je ono pravo pitanje ovde, da li je Klintonov rat zakonit ili ne-zakonit? Ocu da kazem da su oni vec napravili princip koji glasi da je u redu za Predsednika da radi ne-zakonske stvari, dok ga god statistika podrzava. Jos jedno pravo pitanje je.. sta cemo mi, staro-modni, Amerikanci 19-og i 20-og veka uraditi o nepravednostima nase drzave koja je predstavljena banditima iz Novog Svetskog Poretka? Ovi ljudi, Estrici, Klarksi, Klintoni, oni su se slozili medju njima da ce od sada oni kontrolisat svet i govorit svima sta da rade, komitetski stil, zato sto mi ulazimo u 21-vi vek i rulja ce ih podrzat. Mi trebamo da ih pratimo pokorno i da nepravimo neprilike za njih.

E pa sad cu vam nesto reci! Ja to necu uradit! Ja sam uvek postovao zakon i bio sam dobar gradjanin ali ja nisam naklonjem onome sto ova banda oce da uradi. Ja nisam naklonjen onima banditima koji oce da "prevedu" nase zakone u njihovom nacinu i sa time da mi kazu, da ce od sad sve biti drugacije zato sto statistike kazu da je "u redu" da rade sta god oni hoce. Sa moje tacke gledista, Klintonova banda su oni koji su van-zakona, prekrsioci naseg Ustava i svih nasih staro-modnih pravnih i moralni principa i sve sto mi uradimo u protivnoscu njima je zakonito i moralno opravdano. Svako koji prati njih i sluzi njima je izdajnik, u strogom, staro-modnom izrazu ove reci, i svako koji sedi na njegovim rukama i odbija da se protivi Klintonovoj bandi nije mnogo bolji.

Ova moderna, nova masa koja voli sve da radi sa komitetima veruje da sve sto treba da napravis nesto zakonito je vecina. Eh, valjda oni to zovu demokratijom. Kada vecina bude ono sto je vec pocelo u Sjedinjenim Drzavama danas, bolje reci bandokratija. Ali stvarno je mnogo gore nego vladavina bande. To je samo-izabrano vladanje, elita sasvim zlih i unistavajuci ljudi koji u njihovim rukama poseduju orudje za upravljanje i vodjenje ove bande. Oni se danas ponasaju mocno -- tako mocno, da oni prave izjave onakve kakve sam ja citirao danas. Oni su mocni zato sto oni veruju da niko nemoze uzeti od njih ta orudja za upravljanje bande, i kako vreme prolazi i Amerika postaje sve vise tamnija i sve vise i vise ljudi postaju izrodi, njihov stisak na bandu samo ce postat jos vise cvrsci. Na nama je da im dokazemo da nije tako i da nece tako biti. Veliki je to posao, a nama je najbolje da ga zapocnemo!

http://www.stormfront.org/forum/
http://www.28serbia.org/
http://www.heathenfolk.net/forums/
http://www.thepaganfront.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Jevreji su se koristili svojim medijskim lazima kako bi uspostavili novi svetski poredak progonom i bombardovanjem srpskog naroda.

http://compuserb.com/srpski.htm

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Je l' se i drugima na forumu čini da se ovi nacisti kote k'o pacovi? Sve ih je više i više...
Ja mislim da je to problem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 15:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
Not now, John! je napisao:
Je l' se i drugima na forumu čini da se ovi nacisti kote k'o pacovi? Sve ih je više i više...
Ja mislim da je to problem.

Nevidim razlog zato bi to bio problem,osim ako nisi cifut,mislim da je jako dobro da se sve vise ljudi osvjescuje i shvatako stoji iza zla koje im se desavaloi koje se desava.......
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Televizija: Jevrejsko prisustvo u našim domovima -- stavite jamaku (Jevrejsku kapicu) na vaš televizor! Zapamtite da je to sadržina Jevrejska!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
nagradno pitanje je li ima moderatora na ovim forumima , ako ih ne mogu ukloniti kao zbog svojeg iznjetog misljenja onda zbog ostavljanje linkova fasistickih/nacististickih organizacija , mogu reci samo da je serbian cafe mala beba za blic jer ovdje svaka budala sere kako hoce i ostavljen necenzurisan
sad koje osvjescenje prije bi rekao zaglupljivanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 21:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gdje su sad cionisti , he , he....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 01:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
I ti reshse o slobodi govora ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ja jesam za slobodu govora , ali tu nikako ne spada govor mrznje i prezira koja "gospoda" propagiraju ,, jer su upravo oni protivnici bilo kakve slobode misljenja(osim narvno njihovog,i sad mi reci da je jos njihov stav pozitivan) i pravi zastupnici jednoumlja izgradjenog kroz fasisticu/nacisticku dogmu i zaz njih ne postoji sloboda nego citiram : "rad , red , disciplina" ili u prevodu covijek= masina
nego gospodo draga preuzmite odgovornost za svoje postupke
i budite razumna bica , sto sirenjem mrznje svakako niste !

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2005, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
WHITE DEVIL je napisao:
Novi Svetski Poredak
Napisao: Pokojni Dr. William Pierce (National Alliance)

Da citiram Megadeth :

Rust In Peace

0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]