banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
ima kupiti original wow kod topolina u centru u cd shopu 135 KM

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 02 Dec 2005, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ima sad wow svuda kupiti po bl...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2005, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Gimli, gdje ima kupiti WOW, al' da je normalna cijena ... jer vidim da je u mediamarketu 140 KM, barem je na njihovom sajtu, dok su u Hrvatskoj moze kupiti za 349 kn - oko 100KM, tj, za 40 KM jeftinije ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hehehe djukares bl i normalne cijene ne idu zajedno
to se najbolje vidi po cijenama racunara i racunarske opreme

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bash, uspio sam naci na net-u najnizu cijenu WOW-a od 29,99 dolara. Ko ne vjeruje nek pogleda http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofw ... rices.html To je oko 25 Eura ili oko 50 KM, pa ti sad vidi, zarada od 90 KM na jednom CD-u i to pri kupovini od "druge" ruke .... pa mislim stvarno ... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 01:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da .. samo jedan problem, to je americka verzija :) a najpovoljnije sto ces naci evropsku ti je 80km

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

imas sad neku bozicnu ponudu da kupis za 19.99$
btw kakve veze ima jel` americka ili europska verzija
mi igramo u Areni americku i super nam je

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozes igrati samo na americkim serverima .. a na manjim lvl-ima nema razlike ali zato na 60-om :) kad budes isao u molten core il nedaj boze bwl ping ti nece biti ispod 2-3k :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cuo sa i ja to za ping, mada nekako mi ne ide u glavu zasto, BSE -u i ostaloj ekipi ne trza nimalo.
Zerocool, jel se moze mali takticki kvarnjak napraviti, tj. da kupim americku verziju i da je kasnije patch-ujem na EU verziju ... ako ne, gdje kupujete EU verziju preko kreditne, jel je isporucuju u Bosnu, posto vidim amazon ovamo vise ne salje nista, ma ni lijek i da umires :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mozes prebaciti to .. a ne stopa im zato sto su tek poceli sa igrom .. vidjeces ako dodju do 60-og lvla i budu isli u molten core i black wing lair :) tad ce plakati zbog pinga :D ne kontam sto bi neko uzeo americku verziju .. ako je mogao nabaviti tu onda je vjerovatno mogao i evropsku .. a razlika je oko 20km ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2005, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa s obzirom da likovi u Areni vec odavno imaju 60 level i stopa im samo kad dolazi do patchovanja jer vise-manje svi povlace sa servera
dakle ima li neko jos neki argument u vezi verzija ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 12:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ipak se kolega zajeb`o, a ja sam bio u pravu : igramo eu verziju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2005, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A i da igraju ti 60 na us ne laguje im zato sto oni nisu u zivotu usli u molten core .. a black wing lair ne znaju ni sta je :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 00:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Mozes prebaciti verziju igre bar .. :)) [kratka je procedura] ali ce ti zato trebati CD key za EU verziju [ili za US, zavisno sta imas i sta zelis umjesto toga] ..

Takodje..
Ako kupis US verziju, uz malo peripetije i pisanja tech. supportu dobices EU cd key POD USLOVOM da nisi aktivirao account sa tim cd key-om ...

Znaci moguce je prebacivanje i igrice ali i cd- key-ova [u gore navedenim uslovima]...

U tom prebacivanju jedino ispastaju korisnici Collector's Edition-a, posto izgube onaj 10day guest pass i in-game pet-a u tom prebacivanju ..

p.s. nasao sam najjeftiniji meni dostupan Collector's edition za nekih 100 Eur + oko 50-60 Eur shipping u BiH ... :)) sto ce reci oko 300 KM, sto u prinipu i nije losa cijena [naravno UK Eng, znaci EU verzija Collector's Editiona je u pitanju] ... :)

Samu igricu [EU verzija] mozete naci vec od 90 KM na netu .. i to bez shippinga, posto se radi samo o CD Key-u i licenci [naravno sve legalno] a CD-ovi su u cijeloj toj prici totalno nebitni jer ih imate na svakom cosku :)
A ono sto je meni glupo je da je bilo sta za WoW a sto opet sadrzi u imenu dva slova "EU" solidno skuplje nego ako isti proizvod sadrzi slova "US" :)) Tako i game time code izadje oko 60 KM
Naravno ako subscription radite iskljucivo preko kreditne kartice, sve je poprilicno jeftinije, ali ni to nije bas svima idealno rjesenje ili nije lako za izvesti :)

p.s. ako se neko pita zasto ja pisem u ovom podforumu - cisto da se zna, da se blago lomim da li da pocnem igrati ili ne :))) a kako to obicno biva - poceo mi se svidjati Collector's Edition [posto volim kad ima nesto u kutiji a da nije samo "cd and label"] plus je fora kad za tobom skace zergling ;)))

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A i da igraju ti 60 na us ne laguje im zato sto oni nisu u zivotu usli u molten core .. a black wing lair ne znaju ni sta je :)

ccc pa da jedino ti znas, svi ostali nemaju ni pojma sta je wow

mircone sta je do vraga taj CE ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za 300 kermi si dobio to mirone? mjau fino .. to je puno skuplje:) a BSE samo kazem kako je .. ti nadji nekog u bl koji zna sta je BWL svaka mu cast .. da ne pricam nesto vise. A to pricam samo zato sto tamo uzasno laguje svima .. znaci likovi iz francuske/norveske sa 10 mbita imaju tamo ping po 300-400 zamisli kako bi bilo nama na americkim serverima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 17:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
nisam dobio :)
Ali nisam ni kupio...

Kazem samo da sam nasao "semu" za negdje oko 300-350 km max ..

Inace ide preko 200 dolara svaki koji sam ja nasao [i pretezno su svi US verzija, a ova koju imam "povoljno" je UK/EU] .. :)

BSE:
Potrazi po netu .. CE je ono, bas za fan-ove
Kod:
Description
A very exclusive edition of the game World of Warcraft that includes many extras for the die-hard game collector. The exclusive content includes:

World of Warcraft Behind-the Scenes DVD - A rare, behind-the scenes look into the Blizzard development process, including: - Over an hour of commentaries, featuring the Blizzard development team discussing everything from art creation to game design.
- Digitally mastered Blizzard cinematics, including the World of Warcraft Intro and The Frozen Throne complete scenes (appearing for the first time on DVD)

- Exclusive World of Warcraft artwork and cinematic concepts.

World of Warcraft PC Game
- Free one-month subscription to World of Warcraft.

- The full game on both CDs and DVD-ROM.

- Keep the disc set you prefer (CDs or DVD-ROM), then give the other set to a friend along with the FREE 10-DAY GUEST PASS (also included).

Collector's Edition Manual - Commemorative Collector's Edition game manual signed by the World of Warcraft development team.

Exclusive In-game Pet - Choose one exclusive pet from three surprise creatures available in-game. Every character you create on your collector's edition account will have this option.

Cloth Map - Scroll map charting the twin landmasses of Kalimdor and the Eastern Kingdoms.

Soundtrack CD - The epic score from World of Warcraft featuring exclusive bonus tracks.

The Art of World of Warcraft Coffee Table Book
- 208 pages of art, including rare and never-before-seen images from the World of Warcraft

- Visuals from every stage of development - from early concepts to finished, detailed art

Znaci za teske kolekcionare :) Ali na zalost, preskupa igranka, koja, vidis, mene toliko vuce da s e pravo lomim :) hehe To order or not :))) To purchase or not :) To buy or DIE :)))

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 18:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
zerocool je napisao:
Za 300 kermi si dobio to mirone? mjau fino .. to je puno skuplje:) a BSE samo kazem kako je .. ti nadji nekog u bl koji zna sta je BWL svaka mu cast .. da ne pricam nesto vise. A to pricam samo zato sto tamo uzasno laguje svima .. znaci likovi iz francuske/norveske sa 10 mbita imaju tamo ping po 300-400 zamisli kako bi bilo nama na americkim serverima?

Ne znam bash, lik je grand marshal u areni, barem mislim (uglavnom ima 20800 kilova), sada da li je bio u BWL to je pitanje..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 18:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
Citiraj:
Exclusive In-game Pet - Choose one exclusive pet from three surprise creatures available in-game. Every character you create on your collector's edition account will have this option.

Panda, zerling, diablo :lol: Ludnica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

aha a evropska je oko 500-600 kermi ja mislim barem je bila prije mjesec dana :) a psiho nije grand marshal nego obicni marshal znaci tek treba postati field pa onda grand .. a to znaci jos barem mjesec dana igranja po 15+ sati :-? a nije on bio u bwl .. nije cak ni u molten coru :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]