FLASH je napisao:
Juce ja u Zenitu udjem u radnju Mobis'a da pitam sta je to Video streaming na Nokiji 6230i (znao sam, ali nisam bio 100% siguran da je to to).
Pitam ja fino zenu, kad ce ona:
"Ma to ti je ono kad moze da prima slikovne poruke."

E to je do tebe (ukoliko oni u u nekoj od ponuda nemaju taj telefon, ako imaju onda si donekle u pravu), jer ona nema duznost da ti daje informacije o uslugama koje oni ne pruzaju. To ti je isto kao da si otisao na benzisku pumpu i pitas pumpadziju: "Za sta sluzi tempomat u mojoj S6-ici?" On to moze znati, ali nemora.
Jedina stvar po kojoj je ona tu ostala glupa jeste sto ti nije rekla: "Imas prodavnicu mobilnih telefona pored, pa pitaj tamo!"
E sad nevezano za citat, svi ste navalili na te zene koje rade na salterima mobi's-a kao da su one krive za sve: i cijene i poruke i dostave... Jednostavno gledajte to kao da one dodju tu kao sekretarice tehnicke sluzbe ili ti inzenjera u mobi's-u. Da su one zavrsile i sta ja znam koji fakultet mislis da bi znale sta je video streaming? Sta vi hocete? Da dodje neki dipl.ing elektrotehnike da dodje i radi na salteru? E, nece moci, barem ne ovdje. Kao da one sto rade po servisima znaju nesto vise, uzme telefon i kaze dodji sutra. Isto je tako sve i u gradskoj upravi i u CIPS-u i svagdje, ali nikom nesmeta sto se za licnu kartu ceka od 5 ujutro do 4 popodne nego su radnice na salterima mobi's-a krive za sve. Nemojte misliti da ih ja branim i da mene nisu nikako iznervirale, ali samo sjedite i razmislite razumno pa cete vidjeti o cemu pricam.