Obozavam uredjivati enterijere, to mi je ..manija zesca.. sto drugima , sto sebi..
Ne volim uobicajne bjele zidove, dugacke pijele..eventualno bez zavjese i standarde tapacirunge namjestaja ..i boje tepiha...izludjuje me..
Vjerovatno jer u bjele zidove gledah 20-ak godina, a oni su vecinski dio kuce..a za namjsetaj ..manje -vise..tumbarala sam ga cesto iz coska u cosak..ma mi je manje dosadio:)
elem ..konacno docekah i taj dio zivota kad svoju gajbu sredjujes..onako kako bas ti hoces..
i naravno...zamislite..nigdje nema bijelog zida..sem u kupatilu..ali svega..3m2:)
Radnu odradih u zuto-crvenom fazonu.. mali sobicak, ali usteda prostora maximalna..kosi zidovi..stoga napravih ugradne plakare..visece police, sto po mjeri i puno svjetla..
spavaca..svijetlo zelena..sa svijetlo zutim i trava zelenim fazonima..i kuhinja sa dnevnim boravkom u plavo narandzastom fazonu..
opet dio sobe sa kosinama..jer je potkrovlje u pitanju, a to volem mnogo;) pa je i kuhinja isla po mjerama, bez velikih terp.stolova..samo mali dnevni i sank koji sluzi kao sto...visecim stolicama .
U drugom djelu garniturica sa foteljom i komodicom za tv, linije..i sl.
stvarcice.
Kupatilo i wc ..crno-bijela kombinacija..bez kade i slicnih 'zagusivaca', samo tus kabina ....i minimalno polica i ostalih gluposti..
Bez pretrpavanja i gusenja u sopstvenom domu..mi je bio cilj..i to naravno i postigoh..a opet mjesto koje odise prvim pogledom i odmara me momentalno..
Svaki utak mi odgovara u cijelini..jer je uradjen po mom gustu...mislim naravno u okviru mogucnosti kojima raspolagah..i pametno iskoristih;)
Sretno svima u slicnim poduhvatima i slusajte samo sebe i ono sto volite..naravno ako ne znate ukombinovati to..potrazite neciju pomoc..ali mi pokusajte objasniti sta zelite ..
good luck;)