banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 18:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Lisa_Simpson je napisao:
Ajoj, * Squall *, jesi ti smijeshan..... Shta te briga i za curu i za lika... Iskuliraj..... 2 sedmice ste u vezi? Shta je 2 sedmice, ako vec hoce da te ostavi, shta te zaboli?!

ma znam ja da se on njoj ne svidja ali to je opet glupo da me ostavi zbog toga da se mi ne potucemo ,ako tako nesto bude onda cu je preduhitriti :) i to mozda veceras, a u subotu cu otici u titanium i reci liku evo ti prilike da me udaris ,a posto sam obecao da se nikada necu potuci zbog cure ,evo ti prilike da zapocnes tucu nevezano za curu ....ako ima muda pocece i bice svasta a ako nema iskulirace ....tada cu i saznati :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Citiraj:
Nas su jednom neke chvake na Kupusishtu napale...... To je moja prva i posljednja tucha.... Gospode Boze kakvog seljakluka ima u nashem gradu, nisam 2 godine vishe tamo htjela ici......
Citiraj:
Upravo! Te shto su nas napale izgledaju kao najvece ulicharke, fuj.... Krenule nas za kosu chupati... A samo se deru: "Kuchko, kuchkooooo", jao gospode, kao da smo u getu.....

sorry lisa ne bih stvarno da se smijem tvojoj nesreći, ali sve zamišljam tebe kako se tučeš sa tim curam, i kako one viču i čupaju te za kosu ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elem, mog su komšiju ( momak ima 22 godine ) prije 2,3 mjeseca, istukli u nekoj kafani ni kriva ni dužna. Ovu što su bili s njim zajeb.... neke likove, a on stajao po strani, ma kraju kad je ovima prekipilio samo njega uhvatiše... i da nije naišao neki tip ubili bi ga. Zadobio je ozbiljnije povrede od kojih je najgora bila fraktura lobanje, pa danas čovjek hoda sa metalnom pločicom u glavi. Strašno kakvih ljudi ima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[quote="josephine"
Ovu što su bili s njim zajeb.... neke likove [/quote]

i sta je kasnije uradio taj lik s tim likovima sto su bili sa njim ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pojma nemam, jedan mu je brat a drugi komšija... raspitaću se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

o boze...brat !? jebiga ....

i ovo sam cuo od druga

isli momak ,cura i od tog momka drug kroz gospodsku ,i pored njih prosli neki likovi i nesto dobacili curi a ona im opsuje mater ili tako nesto ,ovi se krenu vracati a momak od cure pobjegne u pekaru u zakljuca se ,ovo dvoje ostalo ... :banghead:

i sto je najveci crnjak ,ta cura je jos uvek sa tim momkom :banghead: :banghead: :banghead:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 19:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
i sto je najveci crnjak ,ta cura je jos uvek sa tim momkom

pa našli se :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
pametan momak (mozda malo pretjerano al'..) Zbog budale da dobije batina??? Sta bi ti uradio?? Stao na stranu cure koja je tako "divna bila" i ospovala im mater!? Pametno od nje jako pametno....On je trebao ostati i izigravati heroja?! O Bozhe...ja da sam na mjestu momka ne bih bila sa njom. (ona je ovde glupacha). Druga stvar bi bila da je taj par prolazio, a tamo neki delikventi preprijecili put i "fizicki uzmeravali curu".
Samo sto vi muskarci to tako gledate "ma potucicu se sa 100 ljudi ako treba da neko ne kaze da sam kukavica". Najbolje da te ubiju samo da te neki ne zovu kukavicom. Sto ti je muski ego.
Bolje biti kukavica al' ziv, nego faca al' mrtav ili nepokretan.

Najpametnije je bilo kakva dobacivanja iscoolirati, ne obazirati se i samo proci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
vojoj, ovo neka jebena maxichka sapunica...nema trte-mrte skvole, uhvati i nju i njega i izbij im zube oboma. tako pravi macho-latino pokazuje svoju hrabrost i ljubav, a usput i ko je gazda, tata-mata, glava, boss i master. i budi njezhan...

Poslednji put menjao pilot babo dana 12 Dec 2005, 20:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 20:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa mogao je bar i njih dvoje pustiti u pekaru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U prichi ne pise da se, izmedju ostalog, i ona potrudila se da potrci do pekare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pa sigurno nije ostala da se obračuna sa ovim likovim, ali možda si i ti upravu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pazi, svima nama smeta kad ti dobace prostacki na ulici, ali jednostavno treba znati cutati. I ja sam dosla x puta u iskusenje da posaljem u PieM, ali sam se ugrizla za jezik jer 1. zensko sam (nije moje da lajem), 2. sta je danas muskarcu udariti i cure, 3. zar da neko ko je sa mnom ispasta zbog mog jezika (sigurno bi prije njega udarili nego mene), 4. dovljno svi znamo iz prica i vidjenja sta i kako je u ovom gradu, zato je najbolje cutati. Svi se sile, dichu, prolupavaju kad su u drustvu par prijatelja, sa nozem, pistoljem, flasama, itd. Glava se izgubi za tren, zasto?? Zbog ega?? Ponosa? (u cemu je ponos potuci se?). NIko danas ne odgovara za ono sto ucini, a nas sistem je totalno propao (krivicni). Ubice hodaju gradom, lopovi - i to sve osudjeni na par godina zatvora, a jos istog nisu ni vidjeli....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 21:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pazi, svima nama smeta kad ti dobace prostacki na ulici, ali jednostavno treba znati cutati

Apsolutno se slažem s tobom, nikada nikome nisam odgovorila na takav način, da mu/njoj nešto opsujem. Samo sam razmišljala o situaciji u kojoj se našlo ono troje. Ne moraš mi odmah objašnjavati bonton i pravila ponašanja na ulici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izvini, ako si ovo shvatila kao neko objasnjavanje (tebi ili bilo kome drugom ovde). Naime, nisam nista objasnjavala nego davala svoje vidjenje i misljenje sta bih ja uradila i kako bih se ponasala. Ustvari uopste svoje misljenje...Nije mi namjera da govorim bilo kome sta treba da radi. Nema potrebe za takvim odgovorom. :wink: (po chemu si ti skontala da ja tebi daljem kakvo objasnjenje iz bontona...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
kreteni su oboje.

on jer je pobjegao.

ona jer je ispala veci seljak od tih istih koji su joj dobacili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
osjecao sam duznost da prepricam i ovo
Poznanik mog brata, njegov vrshnjak, dakle, 17 godina je imao u datom trenutku ove godine, vracao se kuci kasno navece. Negdje u blizini gradskog mosta, lik koji je isao njemu u susret, bez razloga se zaletio i udario ga shakom u glavu. Na tom se zavrsilo glede fizickog kontakta, samo sto je nesretni mladic zavrsio na VMA, operacija polomljene vilice, a svi znaju kako je kad se slomi vilica, nikad tu vise nam stopostotne funkcije...
Pa sta reci na sve to?!?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

grad i ljudi u njemu zajedno sa njim, su otisli u PieM ili ti ga onu musku stvar. (po volji)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 01:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 10:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 09:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Hehe, drotovi rules :D
Ma nije se problem 'normalno' potuci, ali danas svaka susa ima noz ili pistolj. Sve heroji i junaci naoruzani do zuba.
U 90% slucajeva se tuku klinci od 18-19 god.
Ipak je daleko vise normalnih ljudi i likova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cuo sam od druga pricu koja se odigrala isto na gradskom mostu .

Lik se kasno vracao kuci ,mislim da je bila subota ,i kada je prelazio preko mosta samo je cuo bacaj ,u sledecem trenutku lik se nasao u vrbasu ...Mislim da je ovo bilo i u novinama pre nekih 3-4 mjeseca ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]