banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2005, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne znam gdje bih ovo postavio ali tice se Nove godine pa eto...

Naime, neki nasi narodnjaci lupaju cifre i do 100 000 evrica koliko ce dobiti u nekoj kafani za jednu noc pjevanja. Npr. Jelena Karleusa pjeva u Svicarskoj u nekoj nasoj birtiji i po njenoj prici za to dobija 100 000 evra!!! I sto je najgore, nije jedina. E sad ja se zdravorazumski pitam: Koja je to racunica gazde ako je to istina i koliko ce ljudi morati platiti upad u taj lokal.
:oops: :oops:
Više http://www.nastupi.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
ma to je samo njihova prica...dizhu si cijenu po novinama, a istina je uvijek drugachija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma cuj, sve je mi je to mutno. Recimo nekog pout Cole platis toliku lovu je OK. On je ipak neki pojam i on dize ime i status bilo kog mjesta gdje se pojavi, ali ostali... JL ili Seka Aleksic da dizu rejting pa da se masno placaju, jer jedino dizanje rejtinga lokala moze donekle opravdati toliko ulaganje. A zarade tu nema...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ma daaaj.... za Jelenu KARLEUSU dati 100.000 evra....!!!!! Koja glupost. I laz, vjerovatno. Toliko samo Ceca trazi. Zato ove godine nece nigdje ni pjevati.

A neki dan sam citala da ce ove godine Zeljko Joksimovic biti najskuplji pjevac koji ce nastupati za Novu godinu. Sa nekih, cini mi se 70.000 evra, a zatim Seka Aleksic sa 65.000 evra.

Sve u svemu, mislim da pretjeruju sa tim ciframa. Ali.... vidi se, moze im se. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
bas sam i ja danas to u kuriru citala. i zapanjena ostala.
kao karleusa 100 000, a seka aleksic 50 000... itd...

mislim, halo, isplati li se to????

i kako??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Ma to je neko dodao jednu 0 extra pa se cini tolika suma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Dove je napisao:

Ili jos racunaju one stare dinare na kojima je bilo nula i nulaa. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nesto se i ja ontam da je tu jos jedna nula dodana ali i 10 000 eura za JK je previse. Nije ona tip pjevaljke koja ce napraviti zaradu na piću ili izazvati sveopstu histeriju svojim dolaskom. Ko nju slusa, mladjarija ispod 18 godina a ta mladjarija nema love ni ovde ni vani.

Tako...

Ove cifre koje placa neki grad itd su mi shvatljive jer tu ima i kajmaka od narodnih para. Znate ono, ja tebi, ti meni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Dove je napisao:

Ja bih prije rekao da su dodane dvije 0, kad se vidi o kome se radi... :roll:
Cuj 200 hiljada maraka dati za Karleusu za jednu noc... Pa eto da je karta za ulaz 100KM, moralo bi doci bar 2000 gostiju da otplati samo nju... A da ce to biti-nece. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2005, 23:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ma mogu to sve biti price, ali gdje ima dima ima i vatre
cinjenica je da oni masno zaradjuju sad bilo to 50 ili 100 hiljada eura, nama je svejedno
svako pi prihvatio da na jedno vece stoji na stolu i polugol kresti neke uzasne pjesmice i umjesto da posjetiocima da nadoknadu za pretrpljeni uzas, stavi u dzep 100 000 eura

sve u svemu i 10 KM za jelenu karleusu i kompaniju je cista perverzija i bacanje para

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Niko ne kaze da se tu vrte masne cifre, samo se u pitanje dovode ove cifre koje izlaze iz okvira bilo kakve isplativosti. Zasto bi neki vlasnik kafane, dakle covjek koji od tog posla izdrzava sebe i svoju porodicu a neposredno i porodice zaposlenih, rizikovao 100 000 eura za dovodjenje kakve krestalice ukoliko nece na tom zaraditi? A zbog nje nemoze dizati ulaznice u nebesa i opet tu je pitanje odziva. Drugo, njemu je to vece, ako je imalo popularan lokal ionako zagarantova velika posjeta, pa nema neke velike potrebe upustati se u dovodjenje nekoga za tako masne cifre. Cak je mozda bolji potez dovesti zvucnije ime na drugi dan nove godine kad su cifre mnogooooo manje, a i posjecenost je po defaultu manja ako nema nista posebno, pa tako uticati na bolju posjecenost.

A ovo :roll: Ne znam, jednostavno ne kontam. Mozda nam se razjasni kad saznamo cijene ulaznica i pica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
sta 100k ojra????

ja pjevam dzaba sunce mu j****. da sam znao da se tako zaradjuje isao bi u pjevace umjesto u vatrogasce :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Uaaaaaaaaa! Pa, ja ne bih toliko platila ni Boba Marleya da mi iz groba ustane i pjeva za novu godinu! Ta zena nije normalna!!!! Prvo, ona je ruzna, ruzno pjeva, ne znam shto je toliko nafurana.... Glupa je k'o qrac, ne mozesh je slushati ni kad pricha.... Nemam rijechi. Ako ona skupi 2000 ljudi da je "slusha" te vecheri, onda je rulja stvarno glupa ili se fura neshto.... JK je postigla neki "status" dobre pjevaljke, a cura uopshte ne zna pjevati. Sad je ona "ikona" u Srbiji kao shto je nekad bila Ceca. Shto se Cece tiche, ona bar zna pjevati i bar je ljepsha...... Onaj ko ode slushati JK za ng stvarno ce baciti pare, ja ne znam kako se ona uopshte bavi pjevanjem, glas joj je za probijanje ushiju...... Brrrrrr... A te pare?! Ne mogu ni da zamislim 100 000eu u svojim rukama..... Shto je najgore, ne mogu da zamislim ni hiljadu! :roll: :roll: :roll: Nemam rijechi.... Ljudi su glupi ako tako bacaju pare, al ona se na glupima i obogatila.... Jeb ga.....
Seka Aleksic mi je bar malo ljepsha..... A i to je preskupo, niko od njih nije svjetski poznat..... Ajd Zeljko Joksimovic stvarno dobro pjeva, ne volim njegovu muziku, al ga zna dok je josh ishao na akademiju i pjevao sasvim drugu muziku..... Ima dobar glas. Shto se tiche nashim muzikanata, jedino, dobro, skoro jedino, cijenim Ivanu iz Negativa, cura razbijjjjja. To je glas koji cu uvijek platiti da slusham..... Inache mi je totalno komercijalno ici u neku diskoteku za ng i slushati nekog pjevacha.... I za to dato 50-ak eura..... Bezze. Sa svojom rajom cu se uvijek bolje provesti, makar sami na karaoke pjevali.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svaka cast!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja bih karleusi platila 200 000, al da ne pjeva :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Platili vi ili ne platili...izmusce ona nashe gastose i zestoko.Jbg...klinci (a i stariji) gastosi ce zlatom platiti samo da vide njene sise noge.Ruku na srce...ima sta pokazati.Ali ne mozemo mi ispravljati nesto sto je vec odavno skrenulo u qrac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Eh da...zaboravio sam vam pokazati slike poklonika gore pomenutih dama...
Neki dan je bila CECA ovdje u Wien-u.Evo par slikica "publike" koje sam nasao na portalima ovdje.
Slika
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 09:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ne vjerujem da je istina o 100 000 evra... To je objavljeno po principu "daj raji nesto da ima o cemu pricati". Ubrzo ce se desiti slican scenarij: Karleusa ce izjaviti ili da "nije dobila vizu", ili da je "sprijecena zbog zdravstvenih problema", ili da "zbog neodlozivih obaveza intimne prirode nije u mogucnosti da otputuje u Svicu", ili ...

Novinarska patka. Kao i mnogo puta do sada...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

FF, gdje ove likove nadje, majke ti??? :lol: :lol: :lol: :lol:

ma daj, ta info za 100 000 je izaslu u " kuriru ". a u kuriru, 90 % u vodu baci.

i nije mi jasno, ko bi isao na koncert ( i to NG da slavi ??? ) zene koja cijelo vrijeme pjeva na playback????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
pa vjerovatno na playback bolje zvuci nego uzivo
sponzori i organizatori je puste na playback i izbjegnu tuzbe posjetioca zbog ostecenja sluha :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]