banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2005, 05:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
Definitivno ZULE ?

Vrh

Tema posta: nisam zule !!!!!!
PostPoslato: 26 Nov 2005, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
zajeb nisam zule (zule ne zivi u bl nego trnu he , he, :), doduse svira sa mnom , (zule nikad nije svirao u antistatiku niti bio clan istog , niti je kad i slusao gore navedene bendove , sto pouzdano znam zato sviram sa njim )nego je uvijek slusao metlizIraniju varijuntu hc/pank i pretezno emo hc/ bendova ) sad vjerovatno i znas tko sam , nego tko si ti ?

Vrh

Tema posta: buahahahaha
PostPoslato: 27 Nov 2005, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
marcus_aurelius wrote
“Za tvoju informaciju obisao sam pola planete,a o punku mislim da znam malo vise od tebe jer sam dio svog zivota proveo ziveci takvim nacinom zivota. Sve je to goli kur.c,svijet se ne mijenja izolacijom od ostatka svijeta vec sazivljavanjem sa njim i razaranje iznutra. Sistem se rusi samo onda kad postanes dio njega,a nije te dovoljno iskvario da zaboravis za sta se boris.”

Hehe, obozavam ove sto su “obisli pola planete”, a imaju svijest na nivou prosjecnog balkanca. To sto si obisao pola svijeta ne znaci mnogo, sem sto moze ukazati na to da 1. imas mnogo love i volis putovanja, ili 2.imas posao koji zahtijeva stalna putovanja, i slicno… Mnogi ljudi odavde su “obisli pola bijelog svijeta”, a i dalje su nacional-shovinisti, mrze homoseksualce, crnce…
Koliko si spoznao punk, dovoljno govori tvoj komentar da je to sve goli k. To ce isto govoriti ovi banjalucki “punkercici” za par godina, jer u stvari pojma nemaju sta je punk. Ti si najvjerovatnije bio jedan takav klinac, pa si “odrastao i opametio se”. Cim ne vidis dodirne tacke hipi i punk pokreta, nema se sta dalje razgovarati…

Tema:
Hipi pokret mi se jako svidja, jer promovise zaista pozitivne stvari. Najbitnija je samosvijest.
Ono sto ne volim, je ono sto mnogi drugi ne vole kod jednog dijela ovog pokreta – promiskuitet i droge. Vjerujem da se do ovakvog imidza hipi pokreta doveli pojedinci koji su u svemu bili potpuno neiskreni, te im je cilj bio da pohebu sto vise riba, i da se gudriraju uz neku izvlakusu o visim ciljevima. Takvih kretena ima u sivm ideologijama, nazalost, zbog takvih se stvore predrasude, kao sto je prva asocijacija na hipike – orgije i droge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 18:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2005, 18:24
"Vjerujem da se do ovakvog imidza hipi pokreta doveli pojedinci koji su u svemu bili potpuno neiskreni, te im je cilj bio da pohebu sto vise riba, i da se gudriraju uz neku izvlakusu o visim ciljevima. Takvih kretena ima u sivm ideologijama, nazalost, zbog takvih se stvore predrasude, kao sto je prva asocijacija na hipike – orgije i droge."

Ok za orgije mozhda i da,ali je chimenjica da su svi uzhivali hal. droge,ali i to je doshlo tek kasnije(nije uvek bilo tako).
Mislim da stvari ne treba gledati povrsnio,jer kao shto vecina misli nije bilo sve u lencharenju,droguranju i orgijanju.

Vrh

Tema posta: za kutinu za baraku
PostPoslato: 27 Nov 2005, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

snaga jedinstvo , he he ,
obicna je laz da postoje rase u svacijim zilam tece crvena krv !(':D')

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 21:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 18:34
Sta onda mislite o Charls Manson-u? Uklapa se u profil. Masovne orgije, halucinacione droge, izolacija u komune...njegova''druzina'' se nazivala hipicima. Ne cini mi se da neagresivnost bila jedna od njihovih karakteristika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Rahela Ferari je napisao:
Sta onda mislite o Charls Manson-u? Uklapa se u profil. Masovne orgije, halucinacione droge, izolacija u komune...njegova''druzina'' se nazivala hipicima. Ne cini mi se da neagresivnost bila jedna od njihovih karakteristika.

Marylin Manson je uzeo njegovo prezime .. :lol: :lol:

Ozbiljno...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2005, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sugar kane je napisao:
hipici. hmmm. propalice koje su se jebale s kim stignu i drogirale do besvijesti. i onda, nakon toga, propovijedale world peace, mir u svijetu, ko one misice. dajte molim vas ...

neka mi neko objasni kako su hipici promijenili istoriju? da li se misli na demonstracije protiv rata u vijetnamu? koliko su te demonstracije uopšte uticale na stav tadašnje administracije u vašingtonu? ili je povlačenje iz vijetnama ipak bila posljedica prevelikog broja mrtvih američkih vojnika i poraza na terenu?

vidih da se nije nasao nitko sa postenim odgovorom pa zato uzeh stvar u svoje ruke ,
hipici se promijenili ili drugim rijecima uticali na istoriji na taj naciin sto su demonstracijam uticali na javno mnjenje gradjana koja je pocela negativno gledati na niciim opravdanu agresiju na vijetnam i sticenju"americkih nacionalnih interesa", sto zbog velikih vojnih gubitaka (ljudstva i tehnike ) , i stanja na terenu , a najvise zato sto su obicni gradjani amerike taj rat najvise osjetili na svom dzepu pa otud i toliko nezadovoljstvo (nesto mi se cini ko zna zasto da ih je ovaj razlog najvise pogodio i da je bio najpresudniji) i zato sto je administracija masovno mobilasala njihovu djecu , to je sto se tice gradjana , sa druge strane administracija je morala misliti i na izbore koji su se blizili posto im je mandat bio vec pri kraju (ako se ne varam) i morali su se skoncentrisati kako dobiti nove izbore sto nije nimalo lako kad imas negativnu klimu u zraku protiv sebe a fotelja je slatka , pa po mom skromnom misljenju povlacenje iz vijetnam je bio pokusaj tadasnje administracije da opet pridobije povjerenje gradjana na izborima (jer ako cete iskreno jer stvarno mislis da nisu imali snage i sredstava nastaviti rat? ), al ako se ne varam svejedno je ta aministicija izgubila na sljedeccim izborima
u sustini zasluga hipika je bila ta sto su prvi prstom pokazali krivca sto je povelo gomilu , mada i ta uslovno receno pobjeda hipika je bila kratkog daha jer je SAD nastavila sa imperjalsitickim ratovima do dana danasnjeg sto je i cinila cijelo vrijeme od zavrsetka drugog svjetstkog rata zahvaljujuci tome sto poslje istog postali namocinija ekonomska sila(ako se sjecas unistenje cijelog radnickih pokreta u italiji , grckoj , koreja vec spomenuti vijetnam , nikaragva kambodza , savezne republike jugoslavije , afganistan irak i mnogi drugi )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2005, 14:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 18:34
Merilin Manson je uzeo njegovo prezime, a ime od Merilin Monro jer je htio da spoji nesto najljepse i najstravicnije 50-ih godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2005, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Rahela Ferari je napisao:
Merilin Manson je uzeo njegovo prezime, a ime od Merilin Monro jer je htio da spoji nesto najljepse i najstravicnije 50-ih godina.

nije bilo potrebno.. mogao je ostaviti i svoje pravo ime.. dovoljno je stravican i ovako :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]