banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2005, 19:44 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Prvi put su sinoc neredi dospeli u Lyon, i to ni manje ni vishe, nego centar grada...Opasno se zakuvava..

Vrh

Tema posta: stigla...
PostPoslato: 13 Nov 2005, 20:45 
Stigla ih je ona:

"Dabogda se o sebi zabavili!"

E sad gdje je ta Francuska nacija?Sad prave neke demonstracije o ljudskim pravima???Paradoksalno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
laoce, kako ti ne razumesh da je jedno drugo doba.

Ne mozhemo porediti XIV, XV, XVI... vek sa XXI vekom...

A kako to da ti ne svracas na "Politiku" i "Duhovnost i Religiju" da vlastite ovdje iznijete teze objasnis mnogim ucesnicima tamo ?

Tebe ce nadam se saslusati u miru, ako niceg drugog ono zbog ekavice kojom se sluzis.

Unaprijed iskreno zahvalna.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 12:11 
DELETED

Vrh

Tema posta: Re: stigla...
PostPoslato: 14 Nov 2005, 12:15 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ako bi im davali dio svoje zemlje, glede na to koliko je emigranata u francuskoj, morali bi im dati cijelu zemlju

sto se tice kosova ja ga nikada ne bih dala, iako se smatram veoma razumnom osobom i spremnom na kompromise

zasto amerikanci jednostavno ne dadnu texas meksikancima, to je ista situacija

svi ti zapadnjaci su licemjeri

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 16:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Ma da, uvijek su zapadnjaci krivi. Sad su i krivi sto su tim silnim imigrantima dozovolili da dodju u njihovu zemlju :roll: pa im prave probleme. A praviti paralelu sa Kosovom i ovim sto se desava u Fr nema nikakvog osnova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 19:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U neku ruku i jesu krivi sto su im dopustili da dođu u Fr, jer broj stranih emigranata u Fr se svakodnevno povećava. Ne govorim to tek tako, jer evo ovdje u Sloveniji je slična situacija, samo bez nereda. Studije pokazuju da će kroz određen niz godina broj Slovenaca i pripadnika ostalih nacija u Sloveniji biti na obrnutim mjestima, tj. Slovenci nece vise imati većinu u svojoj drzavi.
Ne kažem da je loše pustiti ljudima da se dosele u neku zemlju i nađu bolji život, Bože moj to je na neki način i shvrha života, ali smatram da svaka zemlje koja pristane na to mora svoje zakonodavstvoo mijenjati i razvijati tako da odgovara svim njenim građanima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
josephine je napisao:
U neku ruku i jesu krivi sto su im dopustili da dođu u Fr, jer broj stranih emigranata u Fr se svakodnevno povećava. Ne govorim to tek tako, jer evo ovdje u Sloveniji je slična situacija, samo bez nereda. Studije pokazuju da će kroz određen niz godina broj Slovenaca i pripadnika ostalih nacija u Sloveniji biti na obrnutim mjestima, tj. Slovenci nece vise imati većinu u svojoj drzavi.
Ne kažem da je loše pustiti ljudima da se dosele u neku zemlju i nađu bolji život, Bože moj to je na neki način i shvrha života, ali smatram da svaka zemlje koja pristane na to mora svoje zakonodavstvoo mijenjati i razvijati tako da odgovara svim njenim građanima.

Malo si kontradictorna, jesu krivi sto su ih pustili pa onda kazes nije lose da ih puste da bolje zive.

A kako to mislis mora svoje zakonodavstvo mijenjati???? Valjda ti gradjani treba da se prilagodjavaju tom zakonodavstvu. Zamisli da se sad Fr prilagodajava Arapima i da uvede da se zene pokrivaju???? Ili ja dodjem kod tebe u kucu i ti se meni moras prilagodjavati a ne ja tebi (svejedno je sto je to TVOJA kuca).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Valjda ti gradjani treba da se prilagodjavaju tom zakonodavstvu

Pa ako oni predstavljaju rastuću većinu a zakon im ne odgovara, dobiješ ovakve nerede. Oni nisu gosti u Francujskoj nego su punopravni građani, koji kao takvi imaju sva prava jedne slobodne i demokratske drževe kao što je Francuska.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
Japanese_rose je napisao:
Tebe ce nadam se saslusati u miru, ako niceg drugog ono zbog ekavice kojom se sluzis.
Ти си право пролупала у посљедње вријеме...

:lol:

Hahaha...i ovo da cujem od covjeka koji je u posljednje vrijeme obrisao svaki moj post na "Psihologiji" ne zbog njegovog sadrzaja, vec zbog italica kojim se sluzim !?! :lol:

Izvinjavam se diskutantima, ovo je samo offtopic na offtopic. :D

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nije on jedini kojeg nervira tvoj italic,samo je u mogucnosti da ga obrise.vjeruj mi da nas ima mnogo koje nas to nervira.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Laoce,

Nervira i mene kojesta. :wink:

Narocito zatucanost, primitivizam, dvolicnost, glupost. S tim se veoma tesko nositi jer je poput korova, ovdje posjeces, drugdje opet nikne.

Sve ostalo je stvar licne slobode.

Kad smo kod zatucanosti i primitivizma, nervira me nacin na koji ti mladi u Francuskoj skrecu paznju na sebe. Kao sto smo vec zakljucili Francuzi imaju ( podosta ) oraha u dzepu, ali ovo sto oni rade ne vodi nicemu. Tek sada ce se ti isti Francuzi radikalizirati.

A kao sto je neko vec rekao, sve ce se to vratiti iz dzepa obicnih ( neduznih ) gradjana. Plus ce dati ( medju obicnim stanovnistvom ) izgovor za neki novi neokolonijalisticki zahvat Francuzima itd.

"Blago" onima koji ovu mladost poducavaju ovakvoj vrsti izrazavanja frustracija u odnosu na sistem u kojem zive.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 21:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
laoce je napisao:
Nije on jedini kojeg nervira tvoj italic,samo je u mogucnosti da ga obrise.vjeruj mi da nas ima mnogo koje nas to nervira.

Zasto bi te nerviralo? :roll: Postiji li pravilnik kojim stilom se mora pisati? :roll: Ili te nerviraju rijeci koje su napisane? :wink:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Rijeci ponekad :wink: ,ali tu smo da iznosimo svoja misljenja,da svi isto mislimo,forum ne bi ni postojao.
Ali stvarno se naprezem dok procitam neki njen post,skoro da odustanem na pola.Zar tebi ne smeta?
Istina je da ce sad doci do radikalizacije i skretanja u desno,a kome ce to odgovarati,zna se ,sigurno ne onima koji su zapoceli ovo nasilje.Mozda su oni mislili da ce dobiti nesto sa ovim,kao sto su se crnci izborili,ne u potpunosti,ali bar sluzbeno,sa rasizmom u SAD.Ali ovo zasigurno nije pravi nacin da se dodje do svojih prava,sad su samo sebi napravili medvjedju uslugu,dosta ih je bilo nezaposlenih,a sad ce ih biti jos vise jer ce poslodavci sve manje htjeti da zaposljavaju"tamnije".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

laoce je napisao:
Rijeci ponekad :wink: ,ali tu smo da iznosimo svoja misljenja,da svi isto mislimo,forum ne bi ni postojao.
Ali stvarno se naprezem dok procitam neki njen post,skoro da odustanem na pola.Zar tebi ne smeta?

Bar neko ko razumije sta su razlicita misljenja :angel:

Ne. Meni ne smeta. A sada mi je to dio "nje". Bilo bi mi cudno citati njene postove u "obicnom" stilu :D

A Francuzi - Sami su krivi :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:42 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
laoce je napisao:
Ali stvarno se naprezem dok procitam neki njen post,skoro da odustanem na pola.
Ниси једини, још пар људи се жалило, али ето, неко по сваку цијену жели да се истакне... :roll:

Kakav problem ti imas sa njom? :-? Zasto se istice ako je izabrala da pise tako kako pise? :roll:

Toliko o prihvatanju raznolikosti ljudi :roll:

P.S. Sjednite vi bogovi Olimpa pa zabranite italic i onda nece biti "isticanja" :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:48 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 96 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]