banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
po cemu je Taca legenda? zena fura neki fazon oblacenja vrijedan neke jeftine prostitutke a rasplakala se kad je jedan kolega izvadio svoju "alatku" i poceo da masturbira
nego to nije ni vazno, vazno je da zena pojma nema, los je profesor

kelec je...kelec :)
mislim da je kod njega vazno samo da puno toga pise

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
kontorlni kod keleca??? :)
ja sam svojevremeno napravio zakon puskicu za keleca! :)
otkucao sam sve lekcije koje je izdiktirao i odstampao na papir velicine male sveske... fontom 5-6 ne sjecam se... ali je bilo dovoljno citko....
mislim da to josh negdje imam na nekom backup cdu.... ako nekom treba nek javi da sibnem na mail :D

taca je los profesor ali nije los razrednik... meni je bila. simo je car nad carevima! njegova mana je sto nezna da zainteresuje raju.. a inace predavanja mu i nisu tako losa... a za ovog treceg nikad cuo... nije mi predavao.

ajd pozdrav i nedajte se elektrasi!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Problem je sto sam bolestan pa najvjerovatnije necu moci doci na kontrolni pa me interesuje hoce li me zajebavati ,posto kontam da se javim da odgovaram pa me interesuje oce li me zajebavati sto nisam radio kontrolni ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2005, 09:57
svjeze informacije jos jednom, nazalost :roll: :mad: :fist: :x :-? :(

Cvijo je ponovo otpusten... frka u skoli.... aaaaaaaaaaaaa... bolest.

Nisu mu dali da se slika sa nama(kao razrednik), vec je uletio onaj retard pedagog :roll: :roll:

poz...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
rasplakala se kad je jedan kolega izvadio svoju "alatku" i poceo da masturbira

Jel to stvarno bilo? :angel: :lol: :lol: :lol: 8) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 16:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

oh yes

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 17:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2005, 14:49
pa sta se desilo, i koje to bio?

“Education does not mean teaching people what they do not know…. it is painful, continual, and difficult work to be done by kindness, by watching, by warning, by precept, and by praise, but above all…by example.” - John Ruskin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
tca je meni bila razredna i kao razrednica je odlicna ali kao profesor..hm....

nego tamo u ES bas ima posla Bosko Ceko i revizorski tim. Vele se bas osilio. Mozda misli da je otporan na metke :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 17:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

taca je prva nastavnica koja mi je dala keca, i to zasluzeno.

“Education does not mean teaching people what they do not know…. it is painful, continual, and difficult work to be done by kindness, by watching, by warning, by precept, and by praise, but above all…by example.” - John Ruskin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2005, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Taca je krava od zene i tipicni je produkt elektro skole....o Snjezi ne treba trosit rijeci (neko je gore napisao da je nevidjeno govno sto je potpuno tacno)....Pop je kreten koji misli da je jako moderno glumit puno jebenog nadrkanog misterioznog tipa koji nikoga ne zapisuje i ne nosi dnevnik nego sve pamti....Madjaricka i Zlatkovicka furaju neki fazon strogih profesora koji na momente zna bit nevjerovatno debilan....Fuad je kralj sto se tice predavanja i objasnjavanja samo sto se malo ljudi trudi da nauci njegov predmet....Ostoja je legenda kao covjek (isfurao se kad je neki roditelj dosao da plati ocjenu)....Vera je pojava kojoj se mozes do besvjesti smijat....Tarla je stalno pijan....Sunjalica je totalno jedan bezidejan lik u toj skoli....Lombardo (lik sto predaje istoriju, ne znam kako se zove) prica masne viceve koji nikome nisu smjesni....

Ako sam nekoga znacajnog zaboravio slobodno ga dodajte....ima faca u drugoj smjeni koji mi nisu predavali pa ih ne znam....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2005, 03:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

freak vise od pola likova koje si nabrojao nisam upoznao, to mora da je neka nova generacija profesora
Pop kakav je takav je, kao profesor je odlican, njegov predmet je jedini koji sam zapamtio od pocetka do kraja i dan danas ga znam
Sunjalica je pretiha pa se tu gubi smisao njene price - nista se ne cuje

jel` rade jos Pajo, Galonja, Dzoni, Jaksic, Solaja,... ?
MIslim za Bajagu necu ni da pitam on je odavno trebao da bude na nebeskim pasnjacima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2005, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Freak_on _a_leasH wrote:
Citiraj:
Taca je krava od zene i tipicni je produkt elektro skole....o Snjezi ne treba trosit rijeci (neko je gore napisao da je nevidjeno govno sto je potpuno tacno)....Pop je kreten koji misli da je jako moderno glumit puno jebenog nadrkanog misterioznog tipa koji nikoga ne zapisuje i ne nosi dnevnik nego sve pamti....Madjaricka i Zlatkovicka furaju neki fazon strogih profesora koji na momente zna bit nevjerovatno debilan....Fuad je kralj sto se tice predavanja i objasnjavanja samo sto se malo ljudi trudi da nauci njegov predmet....Ostoja je legenda kao covjek (isfurao se kad je neki roditelj dosao da plati ocjenu)....Vera je pojava kojoj se mozes do besvjesti smijat....Tarla je stalno pijan....Sunjalica je totalno jedan bezidejan lik u toj skoli....Lombardo (lik sto predaje istoriju, ne znam kako se zove) prica masne viceve koji nikome nisu smjesni....

Ziva istina...ja sam bio zivi svjedok i mucenik elektro skole do prije 2.5 godine...btw Freak_on _a_leasH koja si generacija i ko ti je bio razrednik?

pozzzzzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2005, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne znam tacno koja sam generacija al 84-to godiste pa sad ti racunaj....a razrednik mi je bio Ostoja....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Pa ti si moja generacija, meni je Vera bila razrednica, ja sam bio odjeljenje 5,a ti 6.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
ma pop se sada popravi svi govore da je bas gotivan profesor ,a stvarno jeste ,ne zajebava ljude i cak sto vise posta sa casova ,ne pita samo radis kontrolni pa cak je sada poceo fino objasnjavati .t.j. ovo je bilo sve pre 1 god. kada mi je predavao .

trivic sto predaje srpski je legenda isto .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 09:52 
Ovi postovi mi bude neke dobre uspomene.Cvijana mi zao...Bio mi covjek razrednik.Kod njega sto si mogao prepisati malo je reci.Ustvari kad malo bolje razmislim ja sam to radio i kod Popa,Madjaricke,Nedje...ma kod sviju.Nego je li biologicarka jos tamo?Sta je sa Nadom Celavom?Lombardo se preziva Bosnjak.A sta je sa Solajom?Gdje je ta zena? I na kraju...VELE NA VJESALA!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Flashman je napisao:
Pa ti si moja generacija, meni je Vera bila razrednica, ja sam bio odjeljenje 5,a ti 6.

Pa ti si isao u razred sa banetom, kukavicom, suzom i ostalim facama....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 23:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

a ja sam isao sa tobom u razred freak.
ej kad cemo da odemo malo do bivse skole u posetu, ja sam nesto razmisljao, ali uvek odustanem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cvijo je prekljuce pozdravio sa nama :(
Sad nam je razrednik Dzombic :oops:

Protestvovali smo napolju, ali nas je "utjerala" zamjenica direktora.

Fiziku nam sada predaje neki Alvir, nismo ga jos vidjeli. Izgleda da je i Medarevic pred otkazom, kako smo culi.

Ode i Savicic :-?

Poz. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2005, 00:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pa sto Medarevic, on je bsa dobar profesor.
prekjuce sam bio sa njim, kad sam sudio prvenstvo srednjih skola.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]