banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nije Lijanovic, znam ko je taj
ovo je bas neki stariji dingospo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 19:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
mr.sc. Nenad Ivankovic,valjda mu se stranka zove Samostalnost i napredak(SIN),nudio mlijeko i vrhnje na izbornim plakatima,ili tako nesto..

Kaze neko da je Aco mali,nikad mi nije bilo jasno da li voditelj treba biti visok ili nizak,jer gledam ove nase,pogotovo sa RTRS svi imaju po 200cm i vise?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gledao sam emisiju sa Karicem, i jos par emisjia. Ma lik fura svoje misljenje, bez obzira sta odgovorio sagovornik!
Karic ga je "uzeo" par puta, mada moglo je i bolje. Cuo sam za emisiju sa Tijanicem, kazu ljudi da ga je lik x puta "poslao po cevape"...
Sve u svemu, emisija je netipicna, i nazalost to je sve. Truo ja fazon isticanja mrznje prema Srbima, ma koliko neko cjenio iskrenost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 23:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Gledao sam mnogo emisija, ali nisam ni u jednoj primijetio da je srbomrzac. Nekom je samo spominjanje npr. Srebrenice izraz mržnje prema Srbima. Vjerovatno ste gledali samo emisije u kojima su gosti bili Srbi, pa ste stekli takav utisak. Kada gostuju ličnosti iz hrvatskog političkog života i njih jednako ispreskače.
Mislim da je Stanković odličan novinar i da mu je emisija jedna od najboljih na HRT-u.

BTW, danas je bila odlična emisija sa dr Eduardom Kleinom, psihologom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
sjajna emisija. u njoj su bar 200 puta pomenuli srbe. nije mi jasno odakle dolaze ti kompleksi i taj strah.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Not now, John! je napisao:
Gledao sam mnogo emisija, ali nisam ni u jednoj primijetio da je srbomrzac. Nekom je samo spominjanje npr. Srebrenice izraz mržnje prema Srbima. Vjerovatno ste gledali samo emisije u kojima su gosti bili Srbi, pa ste stekli takav utisak. Kada gostuju ličnosti iz hrvatskog političkog života i njih jednako ispreskače.
Mislim da je Stanković odličan novinar i da mu je emisija jedna od najboljih na HRT-u.

Naravno da u emisijama sa Hrvatima ili predstavnikom nekog drugog naroda neće biti srbomrzac?! No zato, kad pozove Srbina, sve ispliva ...
Mislim, spominjanje Srebrenice. Izvini, a šta Bogoljub Karić ima sa jedinicom Škorpioni i onim nesrećnim snimkom?! A ovaj mu je to ladno pustio, na početku emisije... Pa mi sad reci da se Srbi ježe na sam pomen Srebrenice? Ok, da je tu bio Karadžić ili Mladić, ali Karić?!

Svaka njemu čast kad preskače i ostale. Ali sa Srbima je malo drugačiji. Kompleksi, šta li ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Emisija nije losa, ali kada ljudi kazu da ima doze nacinalne netrpeljivosti (prema Srbima) upravu su ..

Sto se tice gostovanja Bogoljuba Karica, covijek me stvarno odusevio .. ne kazem da je Bogom dat, ali je u tom trenutku bio skroz na mjestu. Pored svih pokusaja voditelja da ga isprovocira (sto Srebrenicom, sto "kupovanjem" svega i svakoga u Srbiji) on je ostao skroz smiren ..

Citiraj:

Slazem se .. ova emisija je bila stvarno fantasticna. Nazalost nisam je dogledao do kraja zbog nekih licnih obaveza. Zanima me, kakvo je stanje na kraju bilo sto se tice glasanja ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 19:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
V@nja je napisao:
Sto se tice gostovanja Bogoljuba Karica, covijek me stvarno odusevio .. ne kazem da je Bogom dat, ali je u tom trenutku bio skroz na mjestu. Pored svih pokusaja voditelja da ga isprovocira (sto Srebrenicom, sto "kupovanjem" svega i svakoga u Srbiji) on je ostao skroz smiren ..

E ovo si stvarno u pravu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 19:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
V@nja je napisao:
kakvo je stanje na kraju bilo sto se tice glasanja ?

65 % - u svakom čovjeku leži potencijalni ubica
35 % - ne leži.
Javilo se najmanje gledalaca do sad - oko 1000 ukupno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
"Kandidat za novinara" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Danas je, za divno chudo, bio fini sa predsjednikom Slovachke, Ivanom Gashparovichem. Mora da je zato jer je ovaj nekog hrvatskog porijekla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 09:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Ima nestoi u Stankovicu definitvno jer radi se o mozda najantipaticnijem covjeku u povijesti televizije koji je svoju emisiju odrzao vec 6 sezona sto je na HRT-u apsolutni rekord s kojim se moze mjeriti jedino Latinica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 10:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa nije bas tako
Latinica je sad u kojoj...13 sezoni ?
plodovi zemlje negdje u 12 ili mozda i vise
opera box barem 11
...
...

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2005, 13:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Plodovi zemlje idu otkad sebe pamtim, hahaha...znam sto hoces reci, ja sam vise mislio da je Nedjeljom u 2 jedina od novijih HRT-ovih projekata koja se odrzala. Sve ostale emisije trajale su mozda sezonu-dvije. Kad je krenula, svi su mislili da ce propasti jer ljudi nedjeljom kao ne vole politiku, a i inace je pravilo na HRT-u bilo da vikendom ne idu politicke emisije. I eto, pravilo prekrseno, ljudi vole politiku u svako doba i emisija je uspjela :)

Nisam znao da jos ide Opera box :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2005, 22:31 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2003, 11:15
JBT je napisao:
Ima nestoi u Stankovicu definitvno jer radi se o mozda najantipaticnijem covjeku u povijesti televizije koji je svoju emisiju odrzao vec 6 sezona sto je na HRT-u apsolutni rekord s kojim se moze mjeriti jedino Latinica.
:D :D da, točno

inače Stanković je prije HTv bio radijski voditelj na HR i bio je puno bolji. puuuno bolji. daleko puno bolji.

emisija - kao emisija mu nije loša - i progovarala je o mnogim temama koje su bile tabu ili neka sveta krava, ali on sam po sebi je ... kaj ja znam. mali fičfirič :oops:

ali evo, izrazio je podršku smijenjenom Tihomiru Ladišiću, i odmah sankcije tuup :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
U nedelju gost Stankovica Mile Dodik,bice zanimljivo

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ma daaaaj! Ne mogu da vjerujem da će Mile ljakara ići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
A sramoteee... Zar nije već bio jednom?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 11:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2002, 22:53
Dodik ne smije u 'Nedjeljom u dva'

BANJA LUKA - Premda je u emisiji HRT-a 'Nedjeljom u dva' trebao gostovati Milorad Dodik, premijer Republike Srpske, Aleksandar Stanković ipak će morati potražiti novog gosta.

Kako piše 24sata, predstavnici međunarodne zajednice u BiH zaustavili su Dodikov nastup, jer se u nedjelju održavaju izbori za predsjednika manjeg BiH entiteta.

Premda Dodik ne sudjeluje na tim izborima, očito je ocijenjeno da bi njegov nastup mogao imati utjecaja na opredjeljenje birača. Stanković je izgubio jednog gosta ali je dobio priznanje kao međunarodni "brand".

7.12.2007.
Pincom.info

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]