banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 07:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 11:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
daj knele sta se prosipas.....ti da si neki radovac ne bi ti ni palo na pamet da ides na net i da pises ovakve gluposti...

Decko dali znas da postoji ova stranica http://www.united-force.org/forum,otidji tamo pa reci onim svim ljudima ovo sto i meni da su kreteni sto idu na net i da nisu nikakvi radovci... :evil: :mad:

Citiraj:
ti radovac!!!???
ti imas rekvizite??

opet, UF mi je mnogo dobra i orginalna grupa...

ali ti sa njima prosto ne ide...

Pa ja bi ti sad ovdje mogao da nabrajam ljude iz Vulturesa koji me znaju i znaju ko je isao na tekme Rada jos u 6-tom razredu osnovne skole,ali ko si ti da se ja tebi pravdam,PATRIOTBOYS....hahah:) :fist:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
knele pazljivo procitaj moj post pa onda odgovaraj....nisam ti ja napisao da si kreten nigdje,vec da se prosipas sa tom pricom da si ti neki radovac....sal i neki drugi rekvizit se moze nabavit svugdje....a united force je grupa koju puno cjenim i znam da niko od njih nije takvog mentaliteta ko ti,da se kurci po netu i iznosi neke svoje navijacke planove ....npr.idem ja u sarajevo pa makar poginuo,od 6 .razreda idem u bg na tekme rada,lud sam 101% itd..... tim stetis ugledu forsa a i nase grupe....eto ja pratim Borac od 96 i gostovanja i kuci pa neznam ni jednog pravog radovca da je bio s nama,u sarajevu,zenici itd,a u bl ima puno likova koji gotive rad,al da su neki radovci,to je smjesna prica.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 13:54 
Majstor
Majstor

Citiraj:
knele pazljivo procitaj moj post pa onda odgovaraj....nisam ti ja napisao da si kreten nigdje,vec da se prosipas sa tom pricom da si ti neki radovac....sal i neki drugi rekvizit se moze nabavit svugdje....a united force je grupa koju puno cjenim i znam da niko od njih nije takvog mentaliteta ko ti,da se kurci po netu i iznosi neke svoje navijacke planove ....npr.idem ja u sarajevo pa makar poginuo,od 6 .razreda idem u bg na tekme rada,lud sam 101% itd..... tim stetis ugledu forsa a i nase grupe....eto ja pratim Borac od 96 i gostovanja i kuci pa neznam ni jednog pravog radovca da je bio s nama,u sarajevu,zenici itd,a u bl ima puno likova koji gotive rad,al da su neki radovci,to je smjesna prica.....

E necu da se pravdam tebi ni bilo kome ovdje ja Rad pratim od malena i uvjek sam navijao za njega i isao na tekme,jer mi tetka ima stan u Crnotravskoj ulici na Banjici,pa sam imao uvjek obezbjedjen smjestaj tamo,inace prva utamica na kojoj sam bio u zivotu je bila Rad - Cukaricki Stankom u kupu mislim ne sjecam se jer sam imao 6 god. tada kad sam bio na njoj tetak me vodio....,eto opet se ja pravdam nekome,m boli me qara misli sta oces...!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2005, 23:42
A gle sta kazu Novosti u vezi ove teme:

Srbijom hara
2.000 huligana
Sr. KRALjEVIĆ 02.11.2005, 18:55:45

U SRBIJI ima oko 2.000 huligana. Najgori su navijači Crvene zvezde, Partizana, Rada i Zemuna.
- Nasilje radi nasilja i "fajt" njihovi su osnovni motivi - objašnjava za "Novosti" pukovnik Slobodan Vukolić, zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije SUP u Beogradu. - Ali, ne smemo da dozvolimo da ovako minoran broj zarazi ostale prave ljubitelje sporta.
U poslednje vreme, uporedo sa usvajanjem Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, koji je na snazi od 1. jula 2003. godine, sukobljene navijačke grupe izbegavaju tuče na tribinama i sele se na ulicu. Biše se i ne sukobljavaju samo pre ili posle utakmica, na stadionu ili oko njega, nego i u danima kada utakmica nema i gde stignu. Nekadašnje viteštvo u tim obračunima preraslo je u najgrublje nasilje - mučku upotrebu noževa i pištolja.
Prema rečima pukovnika Vukolića, navijači velikih prvoligaških klubova, uz nečiju finansijsku pomoć, sve češće bodre i nižerazredne klubove. Zbog toga se sukobi navijača Zvezde, Partizana i ostalih prenose kroz Bežaniju, Bulboderac, Banju, Bišnjicu, BSK, Dorćol...
- U ekstremnim navijačkim grupama, kojih u zavisnosti od kluba do kluba ima od 30 do 300, pojavljuju se i maloletnici - navodi zamenik načelnika Uprave policije. - To su deca od 16 i 17 godina vrlo sklona nasilju. Naravno, zloupotrebljavaju ih i stariji navijači, vođe iz senke.
Veliki problem navijači stvaraju na gostovanjima. Čine mnoga krivična dela - od nasilja, preko krađa, do nanošenja teških i lakih povreda suparnicima.
- Klubovi po ovom pitanju gotovo da i ne sarađuju - navodi pukovnik policije. - Ne šalju nam spisak navijača koji ih prate na gostovanjima u Srbiji. Na kraju imamo pokradene prodavnice i polupane restorane, "delije" koje su uništile brodove na Dunavu i JAT-ove avione, "grobare" u razbijenom vagonu...
Vukolić smatra da se huliganizam na našim prostorima ne može suzbiti samo žestokim zatvorskim kažnjavanjima, već mora da se deluje preventivno. U preventivnu akciju, sem policije, moraju da se uključe i nadležna ministarstva na čelu sa Ministarstvom za prosvetu i sport, lokalna samouprava, tužilaštva i sudovi, uprave klubova i mediji.
- Ključna je uloga porodice u resocijalizaciji huligana - kaže pukovnik Vukolić. - Mnogi navijači koji odlaze po gradovima i bodre svoje klubove su maloletnici. Nemaju nikakvu ličnu ispravu. Mislite da njihovi roditelji znaju gde su im deca. Imali smo i akciju "Navijaj glavom". Ali, niko ne zna dokle se stiglo sa akcijom, možda je i završena.

------------------

Ma samo dobar zakon i cvrsto i neselektivno primenjivanje istog, kao i drakonske kazne za izgednike, pa bi se smirili ko bubice.....ovo sad je kretenizam, ne mozes ko covek ni na tekmu da ides(bez pomagala :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 23:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
bles ti je sve napisao.. a svrsavanje na ljubicica i to si na banjici naucio... nemoj to nikome pricati a i mi cemo cutati..
zbilja, kako bi u sarajevu...
ili kucas posthumno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 00:42 
Majstor
Majstor

Citiraj:
bles ti je sve napisao.. a svrsavanje na ljubicica i to si na banjici naucio... nemoj to nikome pricati a i mi cemo cutati..
zbilja, kako bi u sarajevu...
ili kucas posthumno?

Ajde mali zabi se mami pod sisu i ne progovaraj vise...

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 09:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
101% imas core sa dioptriom.. net hool xexexexe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2005, 19:33 
Majstor
Majstor

Citiraj:
101% imas core sa dioptriom.. net hool xexexexe

101 % ti imas dobru staru.....!!

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]