indijanka je napisao:
A meni se cini da vam smeta tudje vjerovanje Nisam citala sve postove, letimicno sam ih pregledala ali ne vidim nista ruzno u tome ako neko pise o svojoj vjeri. Ako hocemo da se postuje nase trebali bi uzvratiti postovanjem
tudja vera i verovanje mi nikada nisu niti ce smetati. daleko od toga. i nema apsolutno nista ruzno kada neko pise o svojoj veri, ali na koji nacin...!!! sto mici rece, mogla je lepo da pise o stvarima koje se njoj svidjaju u islamu, da...nemam pojma...pise o nekim obicajima u islamu, ali na ovaj nacin....
toliki je akcenat stavila na islam kao jedinu ispravnu veru, ali pri tome prikazujuci druge vere kao "gubljenje vremena i mnogo lose".i onda dolazi ova druga sa postapalicama tipa vlah, krmetina, ...sa jedinim ciljem da provocira.
onda pocinju ti pozdravi selam, bujrum, pizde materne....
a pozdravlja li se ovde iko sa: "Pomo´s Bog! Bog ti pomog´o"???
ali ti si to bas lepo rekla:
Ako hocemo da se postuje nase trebali bi uzvratiti postovanjem znaci, joko, ruzo i vi ostale, kako se vec zovete,procitajte pazljivo!!!ali neka ne ostane samo na tome!!!
a sto se tice tekstova, procitaj jedan, ostali su na isti kalup, znaci isto sranje drugo pakovanje!(naterah sebe da procitam, ali ne zalim...bas me nasmijase, ali onako od srca)
ali ova pricica o ovoj ruskinji koja je presla na islam...ahahhahahah....scenarij za film naucne fantastike....
kada njeni roditelji saznaju da je uzela islam, zatvaraju je u okove, zlostavljaju i muce nekoliko dana(ali zlostavljaju u pravom smislu reci, jebes neki logor sta je to bilo), ali njena sestra joj pomaze jer joj ova prica o islamu. ali, definitivno najjaca stvar je da ta njena sestra za 3 dana uzima islam kao veru. sta ti je dobro upakovana prica,a?
moradoh izvaditi i ovu recenicu jer je bas, bas..."Jednog dana mi reče: "Ti si pametan momak, prestani se ponašati kao Clown, ti bi trebao da postaneš musliman"".
ma dajte ljudi, pa nismo deca!!! do jaja!!!