banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 210 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 13:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Ja sam bio uvjeren da ce Hamdija, no vidio sam da su ga poceli nominirati pa sad nemam pojma tko bi mogao milju dignut.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Ja jos uvijek tipujem na Kicu...mada me razocarao izjavom da je zaljubljen u Lanu...bezzze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 13:39 
Početnik
Početnik

Ma serator.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 14:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2002, 01:00
Ama ljudi, ja vam rekoh da ce Sanja otici sa milionom. Zna ona sta radi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Zar je važno uostalom? Ja znam da ja neću dobiti milion za ništa i to me jedino zanima :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 14:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

A vala ima i toga!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Iskreno,ta preseravanja u kuci ne uzimam za ozbiljno (vezano za nacionalnosti).

Taj isti Matko (koji me strasno nanervirao u prvih 5 minuta BB-a:mrzi sve i svasta,nosi lancinu oko vrata i sve sto kaze upucuje na to da se radi o zadrtoj i zaostaloj osobi) koji mrzi Srbe,koji bi nalupao homosa da se nadje s njim u BB kuci,cija cura ne smije sama s prijateljicama izaci u grad (ista cura koja ne moze da ostane trudna ako se popisa nakon seksa :lol: ),taj veliki Hrvat Matko - u sustini samo laprda.
Taj (navodni) obozavatelj cistokrvnih Hrvata,poboznih katolika i seksualno "ispravnog" pucanstva - je u stvari sasvim nesto drugo (po mom misljenju).
Hamdija mu ne smeta,a covjek je Rom,Igor ga je nervirao iz nekih drugih razloga,a ne jer je Bosanac,a kad se ozeni bice najbolji muz svojoj zeni,pogotovo u odnosu na ostale muskarce u BB kuci.
On samo na jeziku mrzi sve i svakog,a u sustini (barem po prikazanom u BB kuci) on uopste nije konfliktna licnost.
Jeste konzerva,ali nije nasilan i zao kao sto bi se moglo zakljuciti iz njegovih prica za malu djecu.

Ja se vise jezim ovih "svjetskih ljudi" poput Lane,kojoj se omakne da voli sve sem onih "zutih",pa koja izvali pitanje "a jel se vi...vi..ovaj vi...druzite samo izmedju sebe?(misleci na Rome,naravno)","a gdje ti Hamdija nadjes sve te bijele cure (nije rekla bijele,ali je na te mislila,ne znam kako se uvijeno izrazila) koje hoce biti s tobom?" i onda faca u soku i nevjerici kako uopste moze postojati "bijela fina mamina i tatina curica" koja bi otisla u krevet s tim,tim,tim...fuj ciganom. :roll:

Sto se tice Matka to ti je vjecita prica mladih i zelenih.
Dodji za Uskrs ili Bozic na neki lokalni mIRC kanal i svi ce te smarati velikim srpstvom i slicnim glupostima,svi ce trabunjati velike istine,svi znaju ko je poceo rat (mada ih je vecina za vrijeme zadnjeg rata nosila pelene preko goozice),ma sve pametnjakovici,pravoslavci,Srbi,pravovjerni,sve za Boga i vjeru,crkvu,naciju...busanje u prsa...a da pitas "ko ce mi od vas pravovjernika nabrojati 10 zapovijesti" nastao bi muk na kanalu od bar 10 minuta,prije nego bi neko izgooglao rjesenje.
Tako ti je to.Takvih ima na sve strane.
I oni nisu razlog za nerviranje i proglasavanje svih ovih/onih za ovakve/onakve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Protiv toga sam da milju dignu Duje i Lana. :evil:
Tracaju,spletkare,glume,umisljeni su...

Svi ostali da je dobiju,bilo bi mi drago (za neke manje,za druge vise).
Matko mislim da ima dovoljno novca,pa bih ipak voljela da novac dobije neko kome je potrebnije (recimo Ivan).

Igoru je najvise trebala (zao mi je sto se od osnovne bori za sebe,ko zna sta je sve dozivio i kako je sve zivio). :(
Natasa je slucaj za sedative,a ne za milion.
Brankica je bila luda,doduse malo je pretjerivala,ali ipak BB kuca ne predstavlja normalne uslove,pa mi je ipak bila draga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
od svih pomudjenij po meni milju treba da digne Hamdo, on trabunja svasta ali opet mi je najopusteniji :D
ima tri osnovne ali i sama emisija je na tom nivou :lol:

Lana mi je ljigavica, sebicna, pokvarena, tracava, ufurana...kuzis..brijes..fuj fuj :-?
Sanja je nedorasla a pravi se da je bitch i glavna faca u muskom drustvu...
Duje mi je nekako ljigav a nista specijalno...
Ivan dobar ali smotan ali nerjecit, na slab ancin iskazuje svoje misljenje
Kristijan -katastrofa, ufuran, misli da je centar sviijeta i sam sebi je uvrtio daje on boss u kuci i kad ga nominiraju promijeni se za 360 stepeni, a to najvise mrzim

venti: po tvom 'strucnom' lj.s.e. misljenju, sta mislis jel pao oral ispod dekice imzedju atp i cergara? :lol:

Nisma gledala pocetak..ali pored Hamdije, najca mi je bila Kristina (ta je tek imala izjava i postupaka da boli glava :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 01:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
simplicity je napisao:
od svih pomudjenij po meni milju treba da digne Hamdo, on trabunja svasta ali opet mi je najopusteniji :D
ima tri osnovne ali i sama emisija je na tom nivou :lol:

Lana mi je ljigavica, sebicna, pokvarena, tracava, ufurana...kuzis..brijes..fuj fuj :-?
Sanja je nedorasla a pravi se da je bitch i glavna faca u muskom drustvu...
Duje mi je nekako ljigav a nista specijalno...
Ivan dobar ali smotan ali nerjecit, na slab ancin iskazuje svoje misljenje
Kristijan -katastrofa, ufuran, misli da je centar sviijeta i sam sebi je uvrtio daje on boss u kuci i kad ga nominiraju promijeni se za 360 stepeni, a to najvise mrzim

venti: po tvom 'strucnom' lj.s.e. misljenju, sta mislis jel pao oral ispod dekice imzedju atp i cergara? :lol:

Nisma gledala pocetak..ali pored Hamdije, najca mi je bila Kristina (ta je tek imala izjava i postupaka da boli glava :lol: )

...Cigo sigurno pobjedjuje ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 02:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E ne upratih, sto Sanju zovu ATP?! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 08:02 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Sanja ima dobre cice - možda pobijedi :D
Lana je odvratno ufurana, obratite samo pažnju kako non stop drži otvorena usta i pokazuje svoje "biserne zube" i kako se "spontano" smije. Fuj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 10:04 
Početnik
Početnik

Meni ta Lana djeluje malo debilno i ograniceno. Prava ona zagrebacka tupacica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 13:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

*Sisiban* je napisao:
Za razliku od prošlogodišnje ekipe, ovi su možda malo slobodniji ..., ali nisu nimalo kreativni, samo se prenemažu, bezvoljni su i kao fol kukaju kako bi izašli iz kuće.

Sto jes', jes'! Po cijeli dan samo se izlezavaju i jaucu da im je dosta svega, da jedva cekaju da izadju.
Pa izvol'te gospodo, eto vam zida pa ko Sergej Bubka, jedan po jedan. Sad kad bi ih pitao ko hoce vani, al zvanicno, svi bi usutjeli.
Prvi Hamdo, kobajagi, nedostaju mu zena i djeca, a ovamo muva Sanju i samo ceka kad ce je povaliti.
Meni nije jasno da sedam ljudi moze provesti sedam dana da niko nista ne radi, da se ne mogu sjetiti nicega kako bi popunili dan. Izgleda da u glavi imaju samo onu zicu sto drzi dva uveta da nespadnu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
dasha je napisao:
E ne upratih, sto Sanju zovu ATP?! :-?

sigurno ne zbog adenozin-3-fosfata :D , navodno ima neki ATP turnir u Umagu a doticna je odatle...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 15:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Palo mi je to na pamet al' se ona kao nesto uvrijedila kad je cula da je tako zovu pa kontam sto se ima zbog toga vrijedjati :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Chuj uvredila, nije prichala tri dana :)

Nego, evo od sicnoc ima konkurencija u josh 4 osobe.Ovo je BB lukavo izveo tako da ne mogu izbaciti sve pridoshlice od jednom.Ja sam takodje navijao za Hamdu, pa je shteta to sho zheli vani.I sinoc je rekao da bi mu bilo drazhe da je on izashao umesto Duje, ali pochinje da me zhivcira vishe sa tim svojim prenemaganjem.Ako hoces van, pokupi svoje stvari i idi van.

Kristijan nema nikakve shanse, Lana i Sanja takodje.E sad, Matko vec ima, setite se on je Hrvat, a Hrvati su 95% glasalachke publike, tako da ne smeta to shto mrzi Srbe :) Po meni Matko ili Ivan uzimaju lovu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
points je napisao:
Sanja ima dobre cice - možda pobijedi :D
Lana je odvratno ufurana, obratite samo pažnju kako non stop drži otvorena usta i pokazuje svoje "biserne zube" i kako se "spontano" smije. Fuj.

...razumljivo je da zeli prodati sebe sto bolje ...mozda te cure izgledaju "udarene" ali znaju one sto rade ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2005, 19:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ovih cetvoro novih ce im malo poremetiti situaciju, nece biti onako kako su zamislili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 210 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]