banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 18:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Vader je napisao:
Za Vanilla Sky kažu da je odličan film, ako se skonta.

U Vanilla Sky je malo konfuzno objašnjena priča. Mnogo je razumljivija originalna verzija Otvori oči (španska verzija).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 20:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Sad sam pogledao Warlockov link i sjetio se dosadne uzasnosti "The Blair Witch Project"... Sto oni rekose 'Some people called it "the scariest movie ever made."', to sam i ja cuo, a ono ni h od horora... Glupost nevidjena. Jos ja sada trazio da vidim trailer, da vidim jel' to taj film sto sam ja gledao, kad ono trejler na pocetku prikazuje naziv filma, onda cijelo vrijeme crno i neka kao nesto plasljivo govori, i na kraju prikaze njenu uplakanu i uplasenu facu... Ej, ma to je veoma, veoma, veoma glup film!

Na istom linku su neke filmove preostro osudili... :-? Najsmjesnije mi je bilo kada sam citao ono za svaki Petak 13. (a nisam nijedan pogledao :), iako imam 1 kod sebe, tricu). Kako mogu staviti npr. 'Titanic' u jedan od najgorih sto filmova 20. vijeka??? Ili, zasto svi osudjuju seriju 'Policijske akademije'? To su meni super skoro svi dijelovi. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
pilot babo je napisao:
Leona je napisao:
Vanilla Sky - 8-[ dooosadan film. Ja sam zaspala kad sam ga gledala u kinu.

stvarno me zabrinjavash :-?

Mene zabrinjavaju ljudi kojih zabrinjava tudje misljenje! :oops: :) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
New York Minute - ](*,) jednostavno neopisivo...
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd :crazyeyes: - ovaj čak nisam ni pogledao do kraja tako da ne zadovoljava kriterijume

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
dobro leona, svakom svoje :wink: film je extra, jedan od najboljih koje sam gledao, te sam zato malo burnije reagovao. ipak ovde prichamo o subjektivnom dojmu, jel'te...

i da, sjetio sam se josh jednog filma, a to je "dude, where is my car?!" sa ashtonom kucherom u glavnoj ulozi. odgledavshi to smece nakon butterfly effecta, covjek mi se skroz srozao u ochima. uzas jedan dosadni, prepun idiotskih poshalica koje bi trebale da budu zabavne. stekao sam utisak da je film namjenjen prosjechnim americhkim tinejdzerima tipa beavis&buttheada :roll:

pliz kontinju vit diskas :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Konacno sam se i ja sjetio jednog jako glupog filma, a to je Evolution. Pogotovo kad na kraju izreklamiraju Head&Shoulders ... bljaks

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
laoce je napisao:
SLATKO OD SNOVA, definitivno najdebilniji film ikad snimljen.Zali boze samo ono par dobrih glumaca koji su prihvatili da promovisu Draganu mirkovic

LaoCe, ti si moj idol. Na kratko cu samo da odstupim i pomenem imbecilnosti poput zutog Lambordzinija, narandzaste kose i fun cluba D. M. na yahoo. groups... Ljudi moji...
A najgori filmovi? Hm... "Mars attacks" - sta god da je - glupo je i lose. cak i za parodiju. "Gladijator", "Troja" (pih!), "Zona Zamfirova"... "Variola Vera" (?!)...

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
groupiegirl je napisao:
A najgori filmovi? Hm... "Mars attacks" - sta god da je - glupo je i lose. cak i za parodiju. "Gladijator", "Troja" (pih!), "Zona Zamfirova"... "Variola Vera" (?!)...

Mars Attacks nije los (kako ti film gdje ima neko jaci od SADa moze biti glup), Troja also not bad (jedino glupo je glumacka postava), mada mi je Gladijator bolji od svih ovih.

Nemoj se uvrijediti, ali ja stvarno ne vidim razloga da ovi tvoji filmovi budu jedni od najgorih. Mozda Variola Vera, posto nju nisam gledao. Zone Zamfirsko mi je dosadilo ali nije los film.

P.S. Navedi koji filmovi su ti dobri?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
e ljudi juce sam bacio pare na onaj POtraga za Sreckom. e meni je doslo da placem od muke koliko je film glup. E ljudi film je glup ko noc. Ali ona bas mracna noc. ja kako je u krizi srpski film. Onakvi glumci da se tako trace... brukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
groupiegirl je napisao:

aaahahaha! a jesi šega! zamalo da poverujem...

e da! a jel gledao neko "Exorcist: The Begining" i "The Longest Yard"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2005, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Definitivno nesto najgluplje sto sam pogledao je Son of the mask. Kad vidite negdje ovaj naslov samo bjezite.

Citiraj:
A najgori filmovi? Hm... "Variola Vera" (?!)...

Kakav ukus neko mora da ima pa da mu "variola vera" bude glup film...stvarno ne kontam...sta je tu glupo???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 01:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2005, 23:42
Boro je napisao:
UROS je napisao:
"Covek na mesecu" sa JIM CARREY-em je ubedljivo najgori film koji sam gledao, znaci glupost extra

:lol:
A sad ti nama reci koji je tebi najbolji film pa da sve bude jasno.

1. Gladiator
2. Saving Private Ryan
3. Blow
4. The Green Mile

p.s tim redom

http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=9149&start=80 8)

Jel sad jasno :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kakav ukus neko mora da ima pa da mu "variola vera" bude glup film...stvarno ne kontam...sta je tu glupo???

Tema je NAJGORI film. Meni je ovaj jedan od najgadnijih. Kao i "Davitelj protiv davitelja". Gori od reklame za deterdzent. Stvoren da zgrazava ljude.

Citiraj:
aaahahaha! a jesi šega! zamalo da poverujem...

Sto samo ja ovdje nemam pravo na sopstveni ukus? Ne kontam, ovaj mi ne vjeruje da mi se ovo ne dopada... Cuj... :oops:

Citiraj:
Mars Attacks nije los (kako ti film gdje ima neko jaci od SADa moze biti glup)

Ovo, priznajem. Ali na kraju pobjede :) Stvarno mi je glup. Nije mi cak ni smjesan. Samo mi je... glup? :wink:

Citiraj:
Nemoj se uvrijediti, ali ja stvarno ne vidim razloga da ovi tvoji filmovi budu jedni od najgorih. Mozda Variola Vera, posto nju nisam gledao. Zone Zamfirsko mi je dosadilo ali nije los film.

Nisam se uvrijedila. Ovo su popularniji losi filmovi. Ima shita o kome ne vrijedi razmisljati. Zona je najnizi nivo rediteljskog rada. Nema poruku. Nema pozadinu. Nema nista, sem puke price. Za razliku od, recimo, "Pogled s Ajfelovog tornja" koji je meni vrh domace produkcije. Prejak!

Neko me pitao koji su mi filmovi dobri... "Traispotting", "Clockwork orange", "The others"... "Football factory". "28 dana poslije". Tako ti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
groupiegirl je napisao:
Zona je najnizi nivo rediteljskog rada. Nema poruku. Nema pozadinu. Nema nista, sem puke price.

groupiegirl je napisao:
Neko me pitao koji su mi filmovi dobri... "Traispotting", "Clockwork orange", "The others"... "Football factory". "28 dana poslije". Tako ti...

E, ako podvuceni film ima poruku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2005, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ali ima druge kvalitete. Zona nema nista. Sem (simpaticne, priznajem)price o juznjackom mentalitetu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 08:23 
Pripravnik
Pripravnik

grupiegirl, samo mi je Traispotting, od ovih filmova, dobar. Ostale nisam gledao :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 14:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma sigurno jesi jos nesto... "The others" je kod nas preveden kao "Duhovi u nama" s Nikol Kidman i onom djecom i duhovima...? "Clockwork orange" ti je klasik, isto preveden kao "Paklena pomoradza"... Znas garant :) "Football factory" ti je film o britanskim navijacima - hooligans... Ako volis fudbal i tu ideologiju, dopasce ti se. Ja ne volim, pa mi se svidio :)

Sjetila sam se jos jednog loseg filma - "Upoznajte Fokerove". Gloop, glooplji - Fockers :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2005, 00:17 
Pripravnik
Pripravnik

groupiegirl je napisao:
Ma sigurno jesi jos nesto... "The others" je kod nas preveden kao "Duhovi u nama" s Nikol Kidman i onom djecom i duhovima...? "Clockwork orange" ti je klasik, isto preveden kao "Paklena pomoradza"... Znas garant :) "Football factory" ti je film o britanskim navijacima - hooligans... Ako volis fudbal i tu ideologiju, dopasce ti se. Ja ne volim, pa mi se svidio :)

Sjetila sam se jos jednog loseg filma - "Upoznajte Fokerove". Gloop, glooplji - Fockers :)

Ma gledao sam ja neke od onih filmova, samo sam napisao ono da recenica bude smijesnija.
Paklena Narandza-imam DVD i gledao sam ga (imam nekoliko Kubrickovih filmova, on mi je faca)
Du'ovi u nama-Kupih divx za 0.5 KM ali mi je los snimak pa nikako da ga odgledam.
Fabrika Fudbala-nisam gledao, ali ako ima veze sa Nickom Hornbiom vjerovatno je dobar.
Fokerove - nisam gledao, ali mi mirise na notsogoodmovie

P.S. pomoradza??? :lol: :lol: :lol: Kad vec gledamo pravopisne greske :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2005, 12:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Au, jbg. POMORANDZA... :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 11:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2005, 18:44
gomila nasih filmova od 90 do danas su cisto smece,konstantin uzas,oceanovih11ili12 2dio(ne znam vise ni koliko ih je)uzas,matrix2i3dio,kad se samo sjetim prvog dijela i kada sam samo pomislio da ce to biti najbolja trilogija u istoriji filma kad ono izbacise takva 2smeca :x

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]