banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 20:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2005, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
ma da...najbolje da se vratimo u 15 vijek...

btw. Zasto se, vi, muskarci osjecate ugrozhenima??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2005, 22:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Maj 2005, 12:32
Selonačelnik, jesi li se ikad upitao da je muškarac možda taj koji treba da poradi na pravilnom ispoljavanju svojih nagonskih želja?!

Ipak je i žena živo biće, odnosno čovjek, zar ne?

Žena bi da bude žena, a ne nečija sjenka. Prosto k'o pasulj.

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2005, 07:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Jan 2003, 19:16
Yagmur беспотребно компликујеш, али ипак ћу ти одсговорити,
Сотона је свеприсутан и он по Курану константно указује на стидна мјеста при интеракцији два супротна пола, дакле нагон просто избија из сваког мушкарца кад види женско, и сексуални пориви, оно штои мушкарац може учинити је да разумом контролише нагон и пази то је борба, мушкарац највише што може да пожели је да такви објекти му нису пред очима, како не би требао да се бори са разумом, односно нагоном.

Што се тиће тога да чли требамо у 15 вијек, за мене су сви вјекови исти, модерно се угуши, а квалитетно (Божје)остане, а многи су угушени у модерном – читај Сатанском

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2005, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
SELONAČELNIK je napisao:
Тако да је нормално да нема високопозицираних жена, поради искушења.

Kao npr. sto je bila Monica Lewinsky. Bila jeu toliko velikoj i mocnoj poziciji da je uspjela navesti "najmocnijeg covjeka svijeta"!!! na iskusenje. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2005, 07:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Not now, John! je napisao:
Muškarci koriste pretežno jednu hemisferu mozga, zaduženu za racio, dok žene koriste (skoro podjednako) obje hemisfere (racio + emocije).
Vjerovatno su zbog toga žene u prednosti.

prednosti ? emocije i jesu ono sto vas drzi "drugorazrednima" (stvarno ne znam odakle vam ovo, nije ovo Afganistan pa da nemate nikakvih prava)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2005, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
SELONAČELNIK je napisao:
мушкарац највише што може да пожели је да такви објекти му нису пред очима, како не би требао да се бори са разумом, односно нагоном.

:lol:
a otkud znas ti, mozda i zene se bore pred istim tim 'iskusenjima' kad rade sa nekim muskarcem npr.
ali eto opet potvrde da zene mogu to da podnesu i iskontrolisu nagon, dok je za muskarce potrebna radikalna terapija , opet potvrda da su zene visha bica :lol: :lol:

ali to su samo muski izgovori, jer su zene prodornije :wink: pa se oni boje ya svoju sopstvenu 'egzistenciju' ,pa onda u smislu 'bolje da vas nema na ocima' 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 04:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
...dame i gospodo ...

...duboko sam uvjeren da vam edukacija dozvoljava da se sjetite da su se svi veliki ratovi uvijek vodili zbog zena (Kleoparta, Jelena Trojanska ,Dilajla ,Jozefina itd ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 04:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
I naravno ne mozete niti cete moci bez nas :lol: ma koliko mi lose bile i navodile vas na grijeh (pocev od Eve pa do mene :evil: ) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka

zzz je napisao:
...dame i gospodo ...

...duboko sam uvjeren da vam edukacija dozvoljava da se sjetite da su se svi veliki ratovi uvijek vodili zbog zena (Kleoparta, Jelena Trojanska ,Dilajla ,Jozefina itd ...

Da. Sjetimo se samo zenskarosa Hitlera, Staljina, Sadama, Busha, Milosevica, Alije, Tudjmana, Bill Clintona, Osama bin Ladena, Jasif Arafata, i...i..ii.. i jos mnoogo mnoogo drugih, ove zenke su samo male pticice u odnosu na one sto su prije vladali...i to su samo ovi iz ova dva zadnja vijeka... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 16:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Maj 2005, 12:32
Upravo tako Leona.

Ono sto je muškarce "tjeralo" da ratuju bile su dve osobine, pohlepa i mržnja, a ne žena. I to što su svoj nagon za osvajanjem usmjeravali u sasvim pogrešnom pravcu. E tu je žena sa svojim gore navedenim "emocijama" u prednosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

azdajica-ny je napisao:
I naravno ne mozete niti cete moci bez nas :lol: ma koliko mi lose bile i navodile vas na grijeh (pocev od Eve pa do mene :evil: ) :lol:

...ta je usporedba bila u pozitivnom smislu ...te su ratove vodili zbog zena koje su vrijedile toga ... a svaka zena vrijedna je necije pozornosti ,necijeg osjecaja ,necijeg cudjenja ,uzdizanja ,necijeg ...uvijek je tu negdje netko tko ce sresti svoju damu ,ili upravo ceka pravi trenutak da je sretne ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 23:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Leona je napisao:
zzz je napisao:
...dame i gospodo ...

Da. Sjetimo se samo zenskarosa Hitlera, Staljina, Sadama, Busha, Milosevica, Alije, Tudjmana, Bill Clintona, Osama bin Ladena, Jasif Arafata, i...i..ii.. i jos mnoogo mnoogo drugih, ove zenke su samo male pticice u odnosu na one sto su prije vladali...i to su samo ovi iz ova dva zadnja vijeka... :roll:

...Leona ...

...osobe koje spominjes vodili su ili vode male ratove ...a oni koje sam spomenuo su veliki ratovi , u ono vrijeme mozda svjetskih razmjera , koji su vodjeni zbog jednostavnog razloga zato sto je M volio Z... zao mi je sto si to razumjela kao kritiku , to je pozitivan primjer ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2005, 23:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

yagmur je napisao:
Upravo tako Leona.

Ono sto je muškarce "tjeralo" da ratuju bile su dve osobine, pohlepa i mržnja, a ne žena. I to što su svoj nagon za osvajanjem usmjeravali u sasvim pogrešnom pravcu. E tu je žena sa svojim gore navedenim "emocijama" u prednosti.

...svaki M koji pocne nesto pozitivno stujuci Z na putu je u raj ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa znam,zato sam to i napisala :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 01:45 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
mrzim zensko, sto bi reko mrgud. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 03:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spavac je napisao:
mrzim zensko, sto bi reko mrgud. 8)

...a sto volis ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka

zzz je napisao:
...osobe koje spominjes vodili su ili vode male ratove

Ti "mali" ratovi mogu biti samo "mali" za one koji su ih gledali samo preko CNN-a, BBC-a...i preko malih ekrana.
Onaj ko se zadesio u tom "malom" ratu, koji je ucestvovao u njemu, koji je izgubio nekoga u tom "malom" ratu, kome je taj "mali" rat nanio nesrecu, siromastvo, jad...i sta jos sve ne... taj ne gleda taj rat kao "mali". A svi ti "mali" ratovi su vodili muskarci. Muskarci koji su bili (a neki jos i uvijek) zeljni slave, moci, komada zemlje, novca, ubijanja. I zbog kojih su ginuli milione i milione ljudi.

Ja razumijem sta si ti htjeo da kazes. Ali ipak ima razlike izmedju VELIKOG i malog rata.
I kao sto ti sam rece, ti VELIKI ratovi koji su vodjeni zbog nekih zena...vise su bili "emotivni" ratovi. Neki npr. zbog ljubavi, "zato sto je M volio Z ili obrnuto"-ako cemo tvojim rijecima.
Znaci, ipak se ne radi o materijalnim stvarima, kao ko kod onih ratova koje ti nazivas "malim".
Tako da kroz sve ovo dodjes do zakljucka da je upravo obrnuto, sto se tice velikih i malih ratova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 23:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Leona je napisao:
zzz je napisao:
...osobe koje spominjes vodili su ili vode male ratove

Ti "mali" ratovi mogu biti samo "mali" za one koji su ih gledali samo preko CNN-a, BBC-a...i preko malih ekrana.
Onaj ko se zadesio u tom "malom" ratu, koji je ucestvovao u njemu, koji je izgubio nekoga u tom "malom" ratu, kome je taj "mali" rat nanio nesrecu, siromastvo, jad...i sta jos sve ne... taj ne gleda taj rat kao "mali". A svi ti "mali" ratovi su vodili muskarci. Muskarci koji su bili (a neki jos i uvijek) zeljni slave, moci, komada zemlje, novca, ubijanja. I zbog kojih su ginuli milione i milione ljudi.

Ja razumijem sta si ti htjeo da kazes. Ali ipak ima razlike izmedju VELIKOG i malog rata.
I kao sto ti sam rece, ti VELIKI ratovi koji su vodjeni zbog nekih zena...vise su bili "emotivni" ratovi. Neki npr. zbog ljubavi, "zato sto je M volio Z ili obrnuto"-ako cemo tvojim rijecima.
Znaci, ipak se ne radi o materijalnim stvarima, kao ko kod onih ratova koje ti nazivas "malim".
Tako da kroz sve ovo dodjes do zakljucka da je upravo obrnuto, sto se tice velikih i malih ratova.

...da li su u stvari Z drugorazredne osobe , ili to nikako ne moze biti istina ...odnosno da li to ONE dozvoljavaju muskarcima da M misle da su ONE drgorazredne , a u stvari su drugorazredni M ...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2005, 16:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
muskarci su (vladajuci slojevi ) su izmislili i religiju i patrijahalan odnos u drustvu pa ne vidim nikakvo pravo da se u bibliju uznima za uzor ljudskim odnosima , stavise ona je samo bajka kohja zlouptrebljena od raznih vlastodrsaca i minipulantima ljudskog roda uopste , koji se trude da odraze postojaci patrijahalni sistem vrijednosti , sto se tice feminskinja , one su uglavnom zeljne stolice( a ne borbe za izjednacavanje polazaja muskaraca i zena pa ih u tom slucaju ne razlikuju se uopste od muskaraca zeljih istog , jer promjena simbola nije promjena odnosa , prljavstina na rukam i dalje je ista ! gdje je autoritet nema slobode !!!!!!!!!!!!!
bez boga i gospodara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 18:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Prelijep suncan dan, idem u trgovinu i vidim kako se otac igra sa sinom, a zena sjedi na travi i samo posmatra. Sasvim normalno obucena, ali glava sva zavijena u crne marame, samo oci proviruju. Ipak je drugacije kad vidis to na TV-u... Znate sta mi je prvo palo na um dok sam je posmatrao? Grof Monte Kristo sa maskom na onom ostrvu-zatvoru... Nekako je fino i toplo vrijeme i kratki rukavi pojacalo kontrast i moj utisak.
Svim muslimankama zelim sve najbolje, i da se izbore za svoja prava (citao sam u novinama da se bore za ravnopravnost u Iraku ili Iranu).
Ponekad je dobro da covjek vidi takve stvari da shvati koliko je u stvari srecan...

Pozdrav svim zemljacima gdje god da se nalazili, koje god nacije i vjeroispovjesti bili!

Mir medju ljudima.

Bratski pozdrav od Drazena

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]