Bostech2000 bez uvrede, ali ja vecih gluposti na jednom mjestu odavno ne procitah (tachnije od kad nema Mr. X-a). Elem, da sumiramo: Kad budesh ima debeo svezanj tih papira na osnovu kojih tvrdis to sto tvrdis - onda mozes da govoris "vecina".
Citiraj:
Mislim,da ima tako divnih cura nebih ja bezveze pricao,zar nije to logicno?
To sto ti pricas nema veze s vezom tako da ....
Citiraj:
Svaka zenska izgleda zlatno al na papiru,u realnosti za malo koju se moze reci da valja.
chitash li ti kakve gluposti pishesh?? Sa koliko si ti cura, zhena bio da mozes ovo da kazes??
Citiraj:
Nekada je to bilo bolje,zena je bila oslonac dobrom braku ,danas su muskarci spali da moraju ganjati zensku po gradu,jel u shoppingu trosi pare il je u kafani kurva se.
i opet jadno mushko....rasplakala sam se...
ovo u kafani kurva se...samo cu reci..ti nisi normalan. Pod hitno predji u homo. Tu ti je spas od zhena.
Citiraj:
Ovdje mozes imati familiju al to je vise retardirana familija nego normalna,il se zena kurva il se muski vuca po kafanama i striptiz barovima
zar jedan post mozhe imati ovoliko gluposti....
Citiraj:
Zene i ne varaju kada su u losim vezama nego kada su u dobrim.Sto si bogatiji i dobro stojeci vise problema ces i imati sa zenom,siromasi i nasilnici malo kad imaju frke sa zenama.
Ma u pravu si kome trebaju zene jos....
i ajde sto ti nisi kazhesh tolerantan, nisi ti sine nikako ni normalan jer normalan covjke ne bi ovo rekao sto ti rece. A "papak" - umal' ne rekoh...