banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2005, 23:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Freak_on_a_leasH je napisao:
od amerikanaca smo naucili samo kako da mrzimo jedni druge sto oni rade vec stotinama godina...

Imam neki osjecaj da smo mi to dobro znali prije nego sto he ustav U.S.A. napisan... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2005, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
DeadOne je napisao:
od amerikanaca smo naucili samo kako da mrzimo jedni druge sto oni rade vec stotinama godina...

Imam neki osjecaj da smo mi to dobro znali prije nego sto he ustav U.S.A. napisan... :roll:

ovo je provala. ako igdje ima vise tolerancije sto se tice vjere, nacije, boje koze, p..... ma....... onda je to USA.
glupo mi je da o amerikancima razglabaju ljudi koji nikada nisu bili u okruzenju tih ljudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2005, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Prisjetiti se naslova i svrhe ove teme. Ovo što pišete je skrenulo u off topic. Ako vam se priča o tome otvorite posebnu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2005, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Vader je napisao:
Prisjetiti se naslova i svrhe ove teme. Ovo ¹to pi¹ete je skrenulo u off topic. Ako vam se prièa o tome otvorite posebnu temu.

Hmmm, meni se cini da smo i dalje na temi, al' OK.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2005, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

02.10.2005
Danski invalidi kod prostitutki o trošku poreskih obveznika
Odluka danskih vlasti da invalidi mogu jednom mesečno da posete prostitutke o trošku poreskih obveznika izazvala je burne proteste u javnosti, javlja britanski list Sandej telegraf. Dok Udruženje invalida Danske pozdravlja ovu odluku vlasti i naziva je "trijumfom jednakosti", dotle kritičari tvrde da vlada promoviše prostituciju i pomaže građane sa hendikepom da eksploatišu drugu, takođe ugroženu grupaciju stanovništva, u kojoj se vrlo često nalaze i žrtve trafikinga, prenosi Sandej telegraf. (Bi-Bi-Si)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2005, 09:54 
Hebe se dancima....eto shta je standard.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2005, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
Taj ludi,ludi svijet!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2005, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21

Jeste OT ali kad neko napise ovakvu glupost - kako ostati ravnodusan? Stotinama godina???? Koliko stoitina godina to USA postoji??

Sorry Vader :) .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2005, 15:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Britney Spears darovala svoj grudnjak za pomoć žrtvama uragana, a zadržala svaki cent. Vijest.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2005, 18:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dove je napisao:

Jeste OT ali kad neko napise ovakvu glupost - kako ostati ravnodusan? Stotinama godina???? Koliko stoitina godina to USA postoji??

Sorry Vader :) .
Postoji oko 350 godina,ako racunamo od kada su dosli bijelci i poceli praviti raznorazna sranja!

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2005, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Not now, John! je napisao:
Britney Spears darovala svoj grudnjak za pomoć žrtvama uragana, a zadržala svaki cent. Vijest.

Zlatna je :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Mislim da je 350 god sasvim dovoljno pa da mozemo rec da postoji stotinama godina...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ali to nije tema pa je bolje da ne zakuhavate. Možete otvoriti posebnu temu o uticaju Amerike i njenog načina života na svijet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

05.10.2005.
Ukrala spermu od bivšeg muža
Amerikanka Kamel Dion ukrala je spermu svog bivšeg muža, zatim izvršila veštačku oplodnju i naplatila izdržavanje deteta. To je najskuplja sperma u istoriji, vredna 156.000 dolara. Toliko mora iznenađeni otac Fransoa Dion da plati svojoj bivšoj ženi za izdržavanje deteta, nakon što je ona, navodno, ukrala njegovu spermu iz banke sperme Njujorškog univerziteta (NYU). Sve je počelo 2002. godine kada je par, zbog nemogućnosti da začne, deponovao Dionovu spermu u NYU. Nešto kasnije počeli su da se svađaju, par se razveo i Dion se odselio. Međutim, jednog dana u toku prošle godine, Kamel je nekako uspela da dobije Dionovu spermu kojom se sama oplodila. Devet meseci kasnije ona je rodila dečaka Nazaira, a zatim je uzela advokata i dovela Diona pred sud, nateravši ga da izdržava dete. Da bi izbegao skupo suđenje, 34-godišnjak je pristao da plati 150 dolara nedeljno za bebu, koju nije ni znao da ima, ukupno nekih 156.000 dolara - sve dok dete ne napuni 21 godinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
05.10.2005.
Ukrala spermu od bivšeg muža
Amerikanka Kamel Dion ukrala je spermu svog bivšeg muža, zatim izvršila veštačku oplodnju i naplatila izdržavanje deteta. To je najskuplja sperma u istoriji, vredna 156.000 dolara. Toliko mora iznenađeni otac Fransoa Dion da plati svojoj bivšoj ženi za izdržavanje deteta, nakon što je ona, navodno, ukrala njegovu spermu iz banke sperme Njujorškog univerziteta (NYU). Sve je počelo 2002. godine kada je par, zbog nemogućnosti da začne, deponovao Dionovu spermu u NYU. Nešto kasnije počeli su da se svađaju, par se razveo i Dion se odselio. Međutim, jednog dana u toku prošle godine, Kamel je nekako uspela da dobije Dionovu spermu kojom se sama oplodila. Devet meseci kasnije ona je rodila dečaka Nazaira, a zatim je uzela advokata i dovela Diona pred sud, nateravši ga da izdržava dete. Da bi izbegao skupo suđenje, 34-godišnjak je pristao da plati 150 dolara nedeljno za bebu, koju nije ni znao da ima, ukupno nekih 156.000 dolara - sve dok dete ne napuni 21 godinu.

Pa gdje nadje ovu news Vader ziv bio? Cuj ovo: sama se oplodila kao da je to popiti tabletu et voila!!!!! Bas me zanima, vjeruje li neko ovakvim news???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ljudima godinama ne uspijevaju vjestacke oplodnje, koje rade doktori ( zamisli :D ), a ona sama sebe oplodila :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nisam razumio da ovo "sama" znači doslovno sama već u smislu da je to uradila bez znanja i odobrenja bivšeg muža.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2005, 21:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Moguce, mada ja mislim da u tim infertility klinikama, zena mora imati saglasnost ili bar neki dokaz odakle joj sperma. Ne moze neko da se samo pojavi sa spermom i kaze ja hocu da se oplidim. Ne znam, sve mi je nekako sucmurasto pa sam zato komentarisala. Vjerovatno prevodilac nije htio da ide u previse detalja prilikom prevodjenja clanka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2005, 18:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

RO­ŽA­JE - Me­šta­ni pla­nin­ske va­ro­ši­ce na se­ve­ru Cr­ne Go­re, i ce­lo­kup­na jav­nost u Ro­ža­ja­ma, zgra­nu­ti su mon­stru­o­znim zlo­či­nom, ko­ji se u pe­tak oko 23 sa­ti zbio pred oči­ma ve­ćeg bro­ja gra­đa­na u stro­gom cen­tru gra­da.
Ene­sa Fe­ta­ho­vi­ća (20), na mon­stru­o­zan na­čin ubi­la su bra­ća Ir­fan (38), Ara­fat (29) i Ad­nan (27) Kur­ta­gić, sva tro­ji­ca iz Ro­ža­ja. Ir­fan je od­mah po­sle zlo­či­na uhap­šen i u po­li­cij­skom je pri­tvo­ru, dok su Ad­nan i Ara­fat po­be­gli u prav­cu Ko­sme­ta.
Ne­sreć­ni Enes, dan pre po­gi­bi­je do­pu­to­vao je iz ino­stran­stva u Ro­ža­je, ka­ko bi se po­ja­vio na jed­nom su­đe­nju. Po­sle to­ga, na­me­ra­vao je da se po­no­vo vra­ti u ino­stran­stvo, gde se pre­ma ne­kim iz­vo­ri­ma, sklo­nio zbog pro­ble­ma ko­je je imao sa bra­ćom Kur­ta­gić. Da li je to, ili Ene­sov ne­spo­ra­zum sa jed­nim od Kur­ta­gi­ća ko­ji bo­ra­vi u ino­stran­stvu raz­log ne­ču­ve­nog zlo­či­na, utvr­di­će is­tra­ga. Za sa­da je po­zna­to da su bra­ća ne­sreć­nog mla­di­ća iz­ma­sa­kri­ra­la, za­dav­ši mu 12 uda­ra­ca no­žem u pre­de­lu gor­njeg de­la te­la!
- Kur­ta­gi­ći su ve­li­kom br­zi­nom ob­i­šli ne­ko­li­ko lo­ka­la u stro­gom cen­tru Ro­ža­ja, a on­da su is­pred ka­fi­ća "Stil" po­če­li stra­vič­nom br­zi­nom da tu­ku Ene­sa, pri­ča je­dan od oče­vi­da­ca ce­log do­ga­đa­ja. - Naj­vi­še su ga uda­ra­li po gla­vi bej­zbol pa­li­com, fla­šom, no­žem, a či­ni se i če­ki­ćem. U jed­nom mo­men­tu su nje­go­vom gla­vom raz­bi­li i zad­nju šo­fer­šajb­nu na ko­li­ma! Enes ni­je do­zi­vao, ni­je se ni bra­nio. Ka­da su ko­nač­no pre­sta­li i po­be­gli, on je uzeo pi­štolj is­pod auto­mo­bi­la, re­pe­ti­rao ga i po­ku­šao da pu­ca za nji­ma. Me­đu­tim, pao je. Tek ka­da su Kur­ta­gi­ći po­be­gli, ne­ko­li­ko mla­di­ća je sko­či­lo i Fe­ta­ho­vi­ća sme­sti­lo u ko­la, pri­ča ovaj čo­vek.
- Ni­ka­da ni­sam vi­deo ova­ko iz­ma­sa­kri­ra­no te­lo, bio je je­di­ni ko­men­tar le­ka­ra u Op­štoj bol­ni­ci u Be­ra­na­ma, gde je do­pre­mljen Fe­ta­ho­vić, ko­ji je u pu­tu pod­le­gao ra­na­ma.

Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2005, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

13.10.2005
Muzički implanti za grudi
Kompjuterski muzički čipovi u budućnosti će se ugrađivati u umetne implante za grudi, tvrde naučnici. U jednu dojku mogao bi da stane MP3 plejer, a druga bi mogla da sadrži celu muzičku kolekciju te osobe. Iz kompanije BT futirology, koja razvija ovaj koncept, kažu da će se ova ideja početi primenjivati u stvarnosti za manje od 15 godina. Analitičar kompanije Jan Pirson kaže da će se unutar grudi nalaziti plastična elektronika. Signal će biti emitovan u slušalice, a ceo uređaj će biti kontrolisan pomoću Bluetooth tehnologije i kontrolnog panela koji će se nalaziti na članku ruke. Pirson za britanski magazin San kaže: „Veoma mi je teško razmišljati o umetnim implantima za grudi kao čisto dekorativnim. Ako žena već ima nešto ugrađeno, to mora nečemu da služi.”

13.10.2005.
Lutka od silikona za 6.500 dolara bolja od prave žene
Nekoliko tisuća Amerikanaca već posjeduje Real Doll, hiper-realističnu silikonsku lutku koja udovoljava svim njihovim potrebama, ne prigovara :D, a sve za 6,500 dolara. Proizvodi ih Matt McMullen, ljepuškasti Kalifornijac u tridesetim godinama koji voli skejtbordsku odjeću i bavio se umjetnošću kad mu je nekoliko muškaraca ponudilo tisuće dolara za realističnu lutku. Otada ih je proizveo tisuće. Na Real Doll siteu nudi se devet vrsta tijela, 14 lica, pet vrsta tena, šest boja očiju, paletu šminke, 10 perika, tri različita stila stidnih dlačica i univerzalna tri tjelesna otvora. Ljubitelji ovih lutaka od 50 kilograma nazivaju se iDollators, sebe smatraju normalnima, a ove lutke shvaćaju kao „medvjediće s dodacima“ ili „3-D verziju Playboyeve duplerice“. Seks s ovim lutkama je, vele, poput onog s organskim ženama „koje ništa ne govore“.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2657 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]