banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 12:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Ево какво поштовање мрема Православним Србима имају и мрски непријатељи наши, јер су свесни КАКВА ЈЕ НАША УЛОГА ОВДЈЕ:

Хитлер
''Не смемо никада допустити да на Балкану постане премоћан неки народ који је свестан да му је судбина поверила неку мисију. Срби јесу такав народ. Они су доказали своју велику државотворну снагу и имају широке циљеве који сежу до Егејског мора. Имам озбиљне разлоге због којих се устежем да овакав народ још и нарочито охрабрим у његовим тежњама''.
(Хитлерово одбацивање свих Нојбахерових предлога о проширењу Недићевих овлашћења, децембра 1943.)

Упоређујући Србе и Хрвате, Хитлер је нагласио да Хрвати ''немају никакву представу о државности и неће је никада ни имати''. Насупрот њима ''Срби су народ који је одређен да има државу и који је као народ одржан. Њихова идеологија је великосрпска. У њима постоји безобзирна отпорна снага. При једној таквој употреби, они ће увек заступати великосрпску идеју. Оно што долази из Београда, значи опасност''.
(Хитлер, 22. август 1944.)

Хитлер
''Немачка мора до краја сузбијати све планове о Великој Србији. Не сме се створити српска војска. прихватљивија је становита комунистичка опасност''
(у обраћању Фон Вајксу, 22. августа 1944.)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
kuba: :lol: :lol: :lol: Ma dobio sam upozorenje da ulaze necu nikada naci jer su dobro sakriveni ali ako ih nadjem onda me ti vanzemaljci nece pustiti na slobodu :lol: .E jebiga sad.Ali nesto ipak mora biti na tome dok je Ricard Bird preleto preko takvog ulaza a posle su njegov dnevnik izdali kao knjigu.Hmm...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Stari moj, ovdje se i Hitler citira...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2005, 04:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
bsdpowa je napisao:
Nemojte brisati poruku, zelim samo da cujem vasa misljenja o svemu ovome.Naime, neki dan sam naisao na jedan tekst, bolje receno knjigu, o Istoriji covecanstva.Voleo bih da sve to nije istina ali ima mnogo logicnosti koji ukazuju na istinitost te teorije.

E-Knjiga ima 46stranica i na srpskom je jeziku i mozete je skinuti ovde: http://www.geocities.com/pantatop/IstorijaGalaksije.pdf

MOLIM VAS, nemojte komentarisati dok niste pročitali svu knjigu, 46stranica nije dosta i moze da se procita za kakvih pola sata.

Dakle sta mislite o svemu ovome? Postavio sam ovo na vise foruma sa razlicitom tematikom da uporedim misljenja ljudi.

...reklamiras svoju knjigu ,zar ne ////

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2005, 08:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
zzz je napisao:
bsdpowa je napisao:
Nemojte brisati poruku, zelim samo da cujem vasa misljenja o svemu ovome.Naime, neki dan sam naisao na jedan tekst, bolje receno knjigu, o Istoriji covecanstva.Voleo bih da sve to nije istina ali ima mnogo logicnosti koji ukazuju na istinitost te teorije.

E-Knjiga ima 46stranica i na srpskom je jeziku i mozete je skinuti ovde: http://www.geocities.com/pantatop/IstorijaGalaksije.pdf

MOLIM VAS, nemojte komentarisati dok niste pročitali svu knjigu, 46stranica nije dosta i moze da se procita za kakvih pola sata.

Dakle sta mislite o svemu ovome? Postavio sam ovo na vise foruma sa razlicitom tematikom da uporedim misljenja ljudi.

...reklamiras svoju knjigu ,zar ne ////

Kad vec komentarises onda napisi nesto sto je vezano za temu a ne ovakve gluposti! Ako bi ja napisao tu knjigu onda je sigurno ne bi reklamirao po forumima, kao drugo rekao bi vam "procitajte MOJU knjigu" a kao trece trazio sam od citalaca da bace neki demant na tu "teoriju", znaci da sam sebi pravim stetu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2005, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa dobro ljudi zasto ste krenuli da tim svojim satanizmom ovdje?
imate religiju i duhovnost i dovidjenja odavde

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2005, 23:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
pa mislim da svi znate kako ste nastali (i vecina ljudi na zemlji inace osim djece iz epruvete) ... :), i stvarno je nebulozno tvrditi da je bog iako postoji (u sta ne vjerujem) imao nesto s tim , u to vjerujem kao i "bezgresno" zacece (sex imedju odraslih/doraslih osoba nije grijeh nego je prirodan i normalna aktivnost bilo kojeg covjeka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2005, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...ovo je glupo kao kad Ljubisa Samardzic kaze:"Bog ne postoji,
to je naucno dokazano!"
ccccc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]