Bahamut je napisao:
spavac je napisao:
citam tebe i aikusa, pa se pitam sta sam ja to gledo...
meni je captain america, thunderbolts i superman zesca trka za malinu..

Osim što su sličnog žanra nikako se ne mogu porediti, pogotovo Captain America i Superman, nebo i zemlja.
Ne znam šta očekujete od ovakvih filmova, ali baš me zanima šta je u Superman-u bilo toliko loše da se stavi u isti koš sa ovim smećem?
jednostavno mi nije lego..komplet struktura filma, i supermenov lik..ne znas jel heroj il zbunjeni djecak koji poslije batina opet ide po druge batine..prenabaceni ostali/sporedni likovi..kontam ti si stripas i dopada ti se..i ti sporedni likovi ko uvod u tamo neke sljedece epizode o supermanu..ja vidim veliku zelju james gun da napravi nesto vau, al meni je to svasta nesto natrpano ko bosanski lonac..boravia, ne zna se jel rusija il srbija..mislim ne mozes to da radis..kontam da predstavlja tamo neku istocnu evropsku zemlju, al daj odluci se...doduse vec po internetu se politicki raspucavaju da predstavlja izrael koji napada gazu, sa obzirom da u filmu jarhanpur uglavnom naseljen muslimanima..

al ono ne moze ni predstavljati rusiju, jer boravia je saveznik amerike...e sad mozda je supermen posto WOKE lik pa mu je muka drustvene diskriminacija/nejednakosti..
onog tvora le pepe su zabranili jer napastuje zenski rod, i kad one kazu ne on i dalje napada sa udvaranjem..sto danas vise nije politicki korektno..mozda malo i supermena oladiti dok ne izvadi green card il usa pasos i postane legalan stanovnik, i putuje sa udarenim pecatima..ilegalna migracija u americi je vruc kesten..a film to podrzava..