banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120068 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6000, 6001, 6002, 6003, 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Jul 2025, 17:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
Моријентес je napisao:
Ni Savo ne poznaje ligu, zato i nije poželjan.

Kao selektor je pratio i bolje je poznaje nego Zekić kad je dolazio u Sarajevo.

zerocool je napisao:
Savo em supak, em los trener, daleko mu lijepa kuca. On ima najbolji strucni stab isto toliko koliko Borac ima najbolji marketing.

A gdje su te o tome obavijestili? U kafani Orao? Tamo skupljaš informacije?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2025, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sta, da je los trener? Obavjestile me moje oci dok sam gledao njegove ekipe.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2025, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Svakakvih gluposti se piše, ali jedna od jačih je stavljati Savu Miloševića u rang "top" trenera, sa ili bez svojih pomoćnika.
Sprdnja top klase...Savo neka uzme za početak jedan "prosječan" klub u nekoj ligi i napravi nešto kao što je npr Istera u Hr napravila, a ne učiti se na Partizanu ili Reprezentaciji ali njihov problem.

Ljudi se dernjaju uprava napolje a ceh platio Žiža. A ko je uprava, ljudi na papiru koji se ništa ne pitaju, Bogdan, Stanarević, Talić ...ne znam ko je još tu, Goran je izašao...smiješna priča...

Vinko, defanzivna igra, ziheraška, za BiH lige ok trener, ali za dalje ciljeve po meni nije...nama treba mlad perpsektivan trener sa mudima da se pobije gdje god...
Marko je u Posušju, Vule u Prijedoru i tu je već po malo kraj priče o potentnim trenerima ...Puzi nije dobio priliku ...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2025, 20:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

Stvarno? Nemoj da pričaš? Toliko si dokon ili si opasan kladioničar pa si pratio slovensku i iransku ligu?

Volim Borac je napisao:
Svakakvih gluposti se piše, ali jedna od jačih je stavljati Savu Miloševića u rang "top" trenera, sa ili bez svojih pomoćnika.
Sprdnja top klase...Savo neka uzme za početak jedan "prosječan" klub u nekoj ligi i napravi nešto kao što je npr Istera u Hr napravila, a ne učiti se na Partizanu ili Reprezentaciji ali njihov problem.
..

Niko nije rekao da je top trener, nego da nije kanta kakva se pokušava predstaviti ovdje. On prije svega ima dobro skaut oko za procjenu igrača, što može svakom klubu da donese dobre prodaje. A stručni štab mu je odličan koji anulira njegovo neiskustvo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 07:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rašo Spasojević je napisao:
zerocool je napisao:

Stvarno? Nemoj da pričaš? Toliko si dokon ili si opasan kladioničar pa si pratio slovensku i iransku ligu?

Zar ti cinjenica sto je takva trenercina uopste isla u Iran ne govori dovoljno? I onda kao slag na tortu ga nabiju nakon 2 mjeseca. Onda u Olimpiji koja je u Sloveniji za klasu iznad svih, otjeraju ga nakon sto ih je doveo do petog mjesta. Sa Bosnom oborio sve negativne rekorde. Nema sta, sve bolji od boljih rezultata.

Edit: Evo sad sam provjerio i vidio da su ti jadni iranci nakon Save ispale iz prve lige, i to kad su ga otjerali bili su posljednji na tabeli, kakva trenercina. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 07:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Piše li ovaj Rašo šta konstruktivno ili samo provocira?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 08:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Volim Borac je napisao:
Моријентес je napisao:

Šta solidna sunce ti jebem, nismo imali šut u okvir gola do crvenog kartona 20 minuta pred kraj i ne bismo ga ni imali da je ostalo 11 na 11.
Ako se nekom čini da je bilo bolje nego u prvoj utakmici, to je samo iz razloga jer su oni čuvali rezultat i pustili su nam loptu. Da im je trebao gol, napali bi i zabili.

Projekat Jurkas je cirkus i protiv toga sam (posebno u Evropi), ali dijete nije krivo ni za jedan od četiri gola ovdje. Smiješno je to spominjati kao razlog ispadanja.

Dobro, kriv je onaj ko ga stavio ... da ne ulazimo dalje u diksusiju.

Ni u prvoj utakmici nisu bili bolji koliko su pobjedili, već trebamo pitati SPASIOCA GDJE VAR TEHNOLOGIJA ??????
Penal nije bio za njih, a tu su prelomili utakmicu...dva gola nam poništena zbog ofsajda, prvi se čini da je bio, drugi mislim da nije ...penal na kulašinu, ako si svirao za njih ono sranje onda je i kulin penal isto ...stativa marčete , polušanse savića itd. Njihove prilike su poslijedice individualnih grešaka naših igrača ...

Utakmica u Andori od početka pod našom kontrolom, ne znam prošlu sezonu na kojoj utakmicu smo mi imali 10 šuteva itd. ili da nam protivnik nije prešao polovinu...gdje smo mi to gledalai takvog Borca?
Kontrolisali utakmicu, odmah minut Kulin šut pored gola, poslije imamo kontrolu, ali realizacija za gol komplikujemo, pozicioniranje zakasnimo, ubačaji netačni ali sve su to dobri napadi iz kojih su mogle nastati gol šanse ...
Rutinska pobjeda , takve utakmice očekujem u ligi BiH ...nista spektakularnije ...

Puno je bitnije pitanje, šta će biti sa Kulašinom i Vukovićem? Imali su ponudu, stručnjaci su se kurvali i mislili podizati cijenu kroz evropu ...nema evrope, da li će sezonu ova dvojica odigrati u klubu ili će sada biti daj šta daš...
Bez njih dvojice, mi moramo cijelu koncepciju igre mjenjati, igrati sa dva napadača itd.

Sezona "obećava" , hvala UPRAVI koje nema ...

-Prvo to dijete nije krivo ni za jedan go, samo budala moze djetetu nakon ovakve utakmice CIJELOG tima nabacivati samar na ledja...

-Drugo, budala sam kad bilo sta diskutujem sa ''strucnjakom'' koji u prvom pretkolu proziva milu dodiCka(ciji nisam fan) ili prvu familiju sto nema VAR-a....decko, prouci fabulu......

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 10:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
_зока je napisao:

Ma lik samo trola kvalitetno :-)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Hirosima je napisao:
-Prvo to dijete nije krivo ni za jedan go, samo budala moze djetetu nakon ovakve utakmice CIJELOG tima nabacivati samar na ledja...

-Drugo, budala sam kad bilo sta diskutujem sa ''strucnjakom'' koji u prvom pretkolu proziva milu dodiCka(ciji nisam fan) ili prvu familiju sto nema VAR-a....decko, prouci fabulu......

Prvo samim tim ga pravdas sto si napisao "dijete" , to djete nije djete u prvoj postavi evropske utakmice već IGRAČ. Ako je "dijete" onda možda ne treba još na evropskoj utakmici stajati na golu, a pogotovo ne ispred Šiškovskog, koji je za njega još uvijek klasa.
I grujin mali je isto tako "dijete" ali on nije mogao stati protiv andoraca na gol, je li tako?! Ili u nekom kupu RS ili BiH ili na kraju sezone smiješnih utakmica gdje sve bilo odlučeno.

Je li kriv ili nije, je li mogao ili nije, je li uopšte za prvog tima ili nije , nećemo se složiti, kao ni za pobjedu u Andori, gdje nam je onaj šut za malo ušao, ili kući pogodili stativu, pa poništen gol i još koja mrtva šansa...Ti si gledao neki Borac u premijer ligi za 20 šuteva na gol, 15 prečki, 10 polušansi i 5 golova po utakmici, pa je izdanje u Andori na početku sezonu bilo ispodprosječno.

čiji si ti fan puca medi neki stvar, nisam znao da se VAR od trećeg pretkola obavezno koristi ...a sada da li klubovi mogu od prvog ne znam ali u pravi si da nisu obavezni do trećeg pretkola...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Misimovic je svasta rekso a ustvari nista nije rekao. Navijaci pitaju za pare od evrope iskljucivo, a ne sta je bilo prije nekoliko godina kad se pomocni izgradio taj za koji kaze da se ulaze kinta. Drugo, kakve mi dugove imamo stalno, pred svaku proslu sezonu se izlazilo na press sa pricom da dugovanja nemamo nikakvih, pa magicno se na kupe kroz dva tri mjeseca.
Zasto nije komentarisao ova nazovi pojacanja, gdje od svih njih ne mozes jednog krstenog igraca napraviti? Ko je to doveo?

Dolaze nam 3-4 igraca, ali ce i otici neko. Vinko je stigao, neka mu je sa srecom, uz citiranje konentara sa fejsbuka “ slobodno napadni, ne boj se, nije heroin”

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
_зока je napisao:

Možda je vrijeme za pijacu i bananu? Samo kažem.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka

zerocool je napisao:

Volim Borac je napisao:
..

Niko nije rekao da je top trener, nego da nije kanta kakva se pokušava predstaviti ovdje. On prije svega ima dobro skaut oko za procjenu igrača, što može svakom klubu da donese dobre prodaje. A stručni štab mu je odličan koji anulira njegovo neiskustvo.

Kanta je. I tačka.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 12:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
supersonic je napisao:
Misimovic je svasta rekso a ustvari nista nije rekao. Navijaci pitaju za pare od evrope iskljucivo, a ne sta je bilo prije nekoliko godina kad se pomocni izgradio taj za koji kaze da se ulaze kinta. Drugo, kakve mi dugove imamo stalno, pred svaku proslu sezonu se izlazilo na press sa pricom da dugovanja nemamo nikakvih, pa magicno se na kupe kroz dva tri mjeseca.
Zasto nije komentarisao ova nazovi pojacanja, gdje od svih njih ne mozes jednog krstenog igraca napraviti? Ko je to doveo?

Dolaze nam 3-4 igraca, ali ce i otici neko. Vinko je stigao, neka mu je sa srecom, uz citiranje konentara sa fejsbuka “ slobodno napadni, ne boj se, nije heroin”

Pa za ta pitanja tipa pojacanja,sluze novinari koji dolaze na taj pres. Da li im neko brani da malo izadju iz okvira i postave neko slobodnoumno pitanje?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pinkara je napisao:
supersonic je napisao:

Pa za ta pitanja tipa pojacanja,sluze novinari koji dolaze na taj pres. Da li im neko brani da malo izadju iz okvira i postave neko slobodnoumno pitanje?

Brani im famozni spisak koji klub pravi kad se putuje o trosku kluba.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 16:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
zerocool je napisao:

Zar ti cinjenica sto je takva trenercina uopste isla u Iran ne govori dovoljno? I onda kao slag na tortu ga nabiju nakon 2 mjeseca. Onda u Olimpiji koja je u Sloveniji za klasu iznad svih, otjeraju ga nakon sto ih je doveo do petog mjesta. Sa Bosnom oborio sve negativne rekorde. Nema sta, sve bolji od boljih rezultata.

Edit: Evo sad sam provjerio i vidio da su ti jadni iranci nakon Save ispale iz prve lige, i to kad su ga otjerali bili su posljednji na tabeli, kakva trenercina. :lol: :lol: :lol:

Nisi ti stručan za to, tvoje je da kupiš sjemenke na stadionu i lagano glođeš. Za bolje i nisi. U vezi terena se ne razumiješ previse. :lol:

Kad ih je Sava preuzeo i nisu bili svakako u dobroj situaciji, u suprotnom ne bi tražili trenera na kraju sezone. U Iranu ipak plaćaju za pola godine onoliko koliko ti nećeš vidjeti para u životu na gomili. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 16:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
_зока je napisao:

Možda je vrijeme za pijacu i bananu? Samo kažem.

Što? Smeta ti što se piše protiv Dodika, Terze Mađije i Vučića? Da nisi ti Ćaci možda? Evo jedan test.

4x3? 2x6?

Ili ako ti je preteško, može 1x1?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka

Ne drugar, slobodno piši protiv ili za koga hoćeš!

Ali izgleda da sam pogodio srž problema, a to je da je Savo ne kanta već kontejner od trenera.

A ti se i dalje ljuti, prije ili kasnije onom ko se ljuti uvale mu kruti.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 19:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:

Ali izgleda da sam pogodio srž problema, a to je da je Savo ne kanta već kontejner od trenera.

Nisi dao ni jedan argument osim otrcanih fraza, nisi iz materije, običan sjemenkar. Pa zoveš ovdje admine u pomoć i plačeš. Sigurno si takav i u pravom životu, samo vjerovatno ne toliko hrabar kao iza tastature :lol: :lol: :lol:

Od trenera koji su se nabrajali ovdje posljednjih dana, Sava jeste bolji. Da li je to dovoljno, to je neka druga priča. Ali od tvojih partijskih trenera sigurno jeste.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka

motozeljo je napisao:

Nisi dao ni jedan argument osim otrcanih fraza, nisi iz materije, običan sjemenkar. Pa zoveš ovdje admine u pomoć i plačeš. Sigurno si takav i u pravom životu, samo vjerovatno ne toliko hrabar kao iza tastature :lol: :lol: :lol:

Od trenera koji su se nabrajali ovdje posljednjih dana, Sava jeste bolji. Da li je to dovoljno, to je neka druga priča. Ali od tvojih partijskih trenera sigurno jeste.

U pravu si .... dovoljno dugo sam na Istoku da mogu i da psujem igrače i lajem protiv uprave. Sjemenkar???? Ne već špicar.

Stoga Savo Milošević kao trener je kanta, kontejner i deponija u Ramićima, i nijedan "ekspert" me neće ubjediti drugačije.

I na kraju ..... ja nisam uopšte hrabar. Kad je trebalo bio sam ...... sada više ne jer ne treba.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2025, 19:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
motozeljo je napisao:

U pravu si .... dovoljno dugo sam na Istoku da mogu i da psujem igrače i lajem protiv uprave. Sjemenkar???? Ne već špicar.

Stoga Savo Milošević kao trener je kanta, kontejner i deponija u Ramićima, i nijedan "ekspert" me neće ubjediti drugačije.

I na kraju ..... ja nisam uopšte hrabar. Kad je trebalo bio sam ...... sada više ne jer ne treba.

A što si se uzbudio toliko i kmečiš za admine u pomoć? Koja sam ja to pravila prekršio, osim što sam ti dokazao da nemaš pojma? Maksa, Žižović, Lalat, Vinko trenerski nisu dobacili do Lige Evrope a kamoli do selektora A tima. I to znaju svi, pa čak i Ćaci, kojima pripadaš. Sava je kanta koja je vidjela u Iranu para za 3 mjeseca koliko ti sjemenkar nećeš vidjeti na gomili za 5 godina i ovaj drugar ti gore kom sam to već odgovorio. Iranci su ludi a ti i drugar ti Ćaci pametni, hoće to tako. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120068 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6000, 6001, 6002, 6003, 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]