Rašo Spasojević je napisao:
Моријентес je napisao:
baki je napisao:
Sto se mene tice a znam jos par momaka, Borcu svaka cast ali dok je Mile D. u klubu i njemu slicni nece se bas dolaziti na tekme.
Da se razumijemo, politika i sport su tu od prvog dana i uvijek su isli jedno uz drugo, samo kad budete sledeci put pisali o marketingu,o igri i posjeti na tribinama znajte da ima ljudi koji ne dolaze na tekme zbog određenih ljudi u klubu.
Vjeruj mi da ti isti koji ne dolaze na tekme ne bi dolazili ni da je druga struktura ljudi u klubu, samo bi našli drugi izgovor ili drugog krivca. Nagledao sam se godinama takvih likova.
Majstore, ova garnitura ljudi odnosno njihova ispostava je tu 30 godina. O kojim godinama pričaš? Periodu prije 50 godina? Nuđena vam je Milka da bude predsjednik, baš na ovom forumu htjeli ste da iskacete kroz prozor. Ali za razliku od tih koje braniš, ona nije kupila diplomu i ne bi ukrala ni marke.
To što pišeš nema veze sa ovom diskusijom. Ako je neko počeo ići na utakmice prije 15 godina, a prestao prije 5, sve vrijeme je išao za vrijeme iste garniture, jel tako? Znači da ona i nije razlog što je prestao jer ne bi ni počinjao.
Rašo Spasojević je napisao:
Pa evo neka kaže neko još ko je bio na utakmici da li je bilo tako. A jeste bilo, ja sam bio na utakmici i čulo se odlično sa obe tribine. Vjerujem da imamo bar jednog čovjeka ovdje na forumu koji će potvrditi moju priču da se nakon svakog gola protiv Sarajeva skandiralo "pumpaj".
Kad mi već repliciraš, samo da te podsjetim da se nije javio NI JEDAN svjedok tvoje lovačke priče, niti postoji video ni vijest o tome, kao što postoji sa nekih drugih stadiona npr. u Nišu.