Sto se tice uprave kluba ja sam tu apsolutno saglasan da oni nemaju znanja niti volje za bilo kakvu ozbiljnu priču. Moramo biti realni to je skup seljaka i DNKa ove uprave je sličan onome u političkoj partiji, a svi znamo kakvi su to mentalni sklopovi (cast izuzetcima). Naša posla, bolje uzeti milion preko noći nego uz rad i ulaganje uzeti za par godina 10 puta toliko. I dok god ne dodje privatni investitor koji ce ulagati svoje pare neće biti bolje i to je to. Mislim da je put recimo Rijeke poprilično ispravan međutim daleko smo mi od toga.
Sto se tice pojacanja i igračkog kadra ja sam da se svakome pruži prilika na terenu pa ako ne valja lako je osuti paljbu. Ovako mi nema smisla. Skorup je došao iz GOŠKa pa smo kukali za njim kad je otišao. Sto neko napisa i za Hereru se pričalo kakvi su ovo konobari juznoamerikanci, za Kvržića šta će nam djed itd itd. Moglo se lako desiti da se uprava raspistoljila i platila par obestecenja za neke igrače koji bi mogli biti promasaji isto kao sto i ovi mogu biti. Ne kažem da ne trebamo platiti obestecenje, moramo početi nekada jer je to ogledalo ozbiljnog kluba izmedju ostalog ali sasvim mi je okej pokušati ovako a novac usmjeriti na druge stvari (primjer stadion) i uopšteno finansijska stabilnost.
Za kraj sto se napadača tiče Despotovic je stvarno klasa ali samo da podsjetim da se i za njega govorilo da je propao, da je star i da je luda glava. Od svega toga istina je ovo zadnje i nije dobar za svlačionicu a za golove i asistencije mu svaka čast. Teško ce ga biti zamjeniti u smislu učinka ko god da je došao.
Sve u svemu srećno nam sutra, pripreme obecavaju kostur ekipe je tu, trener je tu, ogromno iskustvo iz prošle godine. Mazohizam se nastavlja.