supersonic je napisao:
Rašo Spasojević je napisao:
Takozvane seoske pripreme po slovenačkim kukuruzistima i tursko- kiparskim (na zimu) vukoj.... koje ne služe ničemu osim da se pokoji agent šibicar nađe na tribinama i pokuša da ti proda igrača - što je i jedini razlog zašto se ide tamo. Da protivniku na pripremama prodas igrača. Ozbiljan klub ide na pripreme u Portugal, Španiju ali ovo je ipak indijanski i seoski nivo. Vrhunski klubovi preko okeana idu ali njih da i ne pominjemo. Zašto potrošiti pedesetak hiljada više, kad se može u slovenske zabiti i njive.
Marketing sektor napreduje na svim poljima, to su pokazali i sa ovim prenosom, opravdano sam ih hvalio. Oni su u klubu jedina svjetla tacka pored Misimovića i stručnog štaba.
Poceo si i ti drug bulazniti sad. Eto ta Zvezda u koju se kune 90 posto nazovi “ borcevaca” prireme radi na zlatiboru. Zrinjski koji je i dalje najjaci sistem za sve klubove u bih priprema se u medjugorju. Kakva spanija, portugal..
Od Vučićeve Crvene zvezde ( ne znam to kojih 90% se kune osim Vice kome su idoli Kokeza i Terza Interpol) se i očekuje da finansira SNS hotele i njihove vlasnike. Lova ostaje unutar kuće. To je uvodni dio priprema, nastaviće pripreme u Rusiji. Uostalom o kakvim to pripremama pričamo kada znamo da je Vučić prošle zime 2024. natjerao sve klubove iz Super lige da idu na Kipar zbog njegovih ludosti (tim riječima mi rekao jedan vrhunski agent preko telefona) i političkih veza sa Kiprom. Srpski klubovi nemaju čak ni slobodu gdje će da idu na pripreme i taj Zlatibor liči na direktivu. Međugorje je hrvatsko mjesto kao i Medulin koje Hrvati forsiraju marketinški ali daleko od uslova u Španiji i Portugalu, pa čak i u banana državi Turskoj.
Taj seoski mentalitet pripremanja na Kipru i Turskoj tokom zime takođe mora da se iskorijeni što se tiče Borca. To služi samo za pokušaj prodaje igrača posto na lične kontakte sportskog direktora koji dalje ne dobacuju od Jajca i njegovih vodopada, ne može se računati. Vidjeli ste svi na instagramu na šta liči teretana u kojoj rade igrači u Sloveniji, smješteni na tavanu hotela.
Što se tiče marketinga, nije tačno da gospodin Andrej se samo time bavi jedini u klubu i na tom ću se zaustaviti. Srediti političku situaciju u zemlji i gradu, otkloniti problem sa stadionom, pa ćemo da pričamo o stadionu.