veteran 1987 je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Iz iste kuhinje ide bombardovanje Irana kao Nato agresija protiv Jugoslavije 1999. Zgrada RTS, rafinerija u Pančevu, tako i u Iranu mete su koje nemaju veze sa opasnošću po Izrael.
Nisam ni na čijoj strani, ali što bi rekao brle ili međutim ko je Izraelu dao mandat za sve ovo.
Iran im daje mandat. Od 79 god,kad su makeli onog saha Rezu ili vec kako se zvao, proveli islamsku revoluciju, rovare po cijelom bliskom istoku pokusavajuci nametnuti svoje vrijednosti.
Jedan od proklamivanih ciljeva im je unistenje Izraela, a zidovi nisu Srbi da to gledaju skrstenih ruku.
A USA im nikad nije oprostila sto su od njihovog najveceg saveznika na bliskom istoku,dosli do toga da su im najveci neprijatelji, i naravno da ce podrzati Izrael jer im se trenutno podudaraju interesi.
Nije Iran cvjecka kako se predstavlja.
Treba biti objektivan bar to mozemo.
Naravno da nije Iran cvijecka ali prema vrtu i rasadniku (demokratije i sloboda) Iran je nula, ma kakva nula duboki minus. A znamo svi ko je taj carobni vrt i rasadnik zla!
Iranci kao narod kroz istoriju prema nama kako su se ponasali? Koliko znam nas nisu masovno napadali i lozili po pecima kolko je meni poznato a neki nasi "prijatelji krscani" odje jesu!!
Njihov rigidni islam i "ljubav" prema Izraelu ili krscanstvu ili bilo kojoj drugoj religiji je jos uvijek mila mati i puno "normalniji" od Saudijskog. Koliko znam Saudijce jos niko nije pokusavo napasti zbog toga.
Najmanje pet drzava mozda i vise neprijatelja Srba ili pravoslavlja ima koji bi rado da nas nema od najblizi pa nadalje pa jel postojimo jos uvijek, dajte te price o proklamovanim ciljevima unistenja malo smanjite i dovedite u relacije, okolnosti i tacnosti.
Pa da su Srbi ostali u Hrvatskoj i da su ih tamo bombardovali neprestano, bili gazeni tenkovima i doslovce istrebljivani kao zivotinje - i unistavali. Bili Srbija imala proklamovani cilj da unisti Hrvatsku naravno da bi!!! I onda bi i nju trebalo sravnit jer je zlo i leglo ekstremizma koji podrzava tako nesto u drugoj zemlji!! Nije mozda poredjenje 100% nisu Iranci i Palestinci jedno ali dajmo malo objektivnosti u te zapadne price i narative!!!
Pa zar se zaboravilo kako smo bili opisivani pred bombardovanje i kako smo "mi imali" proklamovani cilj da unistimo i poslednju Albansku bebu na Kosovu!!!