banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 22:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5966, 5967, 5968, 5969, 5970, 5971, 5972 ... 5978  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Maj 2025, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Misimović unaprijeđen

https://sport.srpskainfo.com/spremaju-s ... a-trenera/

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
guerrini je napisao:
Titula nam netreba, za super kup nas boli k…,kup nije zanimljiv. Ja se pitam za sta se mi ona takmicimo.

pa to je ta šuplja kao "kul" priča ...kao ludi smo, ništa nam ne treba ...samo Evropa ...

Taj drugi dio strofe pjesme "naš klub naš grad" napravljen u doba kada smo se borili za opstanak, bez naših ljudi u savezu, bez mogućnosti ikakve za neke titule, pa i Evropu ... i imala je smisla i bila šmekarska ...

Vremena su se promjenila, Klub je narastao, prevazišao neke stvari ...napravio se iskorak i ljudi ne kontaju da se pravi dobra sportska priča koju sami gušimo ...

Nemojte dovoditi trenere sa strane, sezona kreće rano, ne mogu upoznati strani treneri ni ekipu ni igrače koji su već tu ni ligu...neće napraviti razultat, sjebaće se cjela sezona već u šestom mjesecu ...Puzigaći dati priliku ...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 07:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Marko Maksimović,Igor Janković,Krunić ili Puzigaca.
Sve bolje od nekih srbijanaca.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mene recimo nece iznenaditi ako Savo dodje. Dobro napisase na sportsport, on i misimovic su super saradjivali u repki bih. Kako misimovic ode, ode i savo. E sad, Miske je napredovao kod nas, trebao bi i druga uhljebiti.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Volim Borac je napisao:
pa to je ta šuplja kao "kul" priča ...kao ludi smo, ništa nam ne treba ...samo Evropa ...

Taj drugi dio strofe pjesme "naš klub naš grad" napravljen u doba kada smo se borili za opstanak, bez naših ljudi u savezu, bez mogućnosti ikakve za neke titule, pa i Evropu ... i imala je smisla i bila šmekarska ...

Vremena su se promjenila, Klub je narastao, prevazišao neke stvari ...napravio se iskorak i ljudi ne kontaju da se pravi dobra sportska priča koju sami gušimo ...

Ispašće da smo zbog pjesme izgubili titulu. Realnost je da je Zrinjski čitave sezone bio prvi, mi smo preuzeli prvo mjesto samo dva kola i oni su se opet vratili na prvo mjesto gdje su i bili sve vrijeme.
Malo je apsurdno da Zrinjski uzme titulu kad smo ove sezone bolja ekipa od njih, ali i oni su bili bolji od nas prošle sezone pa smo mi uzeli titulu. I jedne i druge je koštala Evropa, ali kad sve sabereš to je 1:1, možda i najrealnije.

Ostaje žal jer smo bili blizu, presudila je njihova odmornija ekipa, duža klupa, inteligentnije sudije i par kupovina utakmica. Beus je opet pokazao da je nivo iznad predsjednika. Uz to su imali i dozu sreće u Vrapčićima i Posušju i to je to.

Nije tragedija, tragedija je što klub luta bez cilja i plana, što pokazuje i novo preslagivanje snaga u upravi i stručnom štabu, a znamo to i od prije.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citiraj:
Ispašće da smo zbog pjesme izgubili titulu. Realnost je da je Zrinjski čitave sezone bio prvi, mi smo preuzeli prvo mjesto samo dva kola i oni su se opet vratili na prvo mjesto gdje su i bili sve vrijeme.

Pjesma je nebitna, sterilnost je bitna... evo igra se super kup, ok nebitno realno , pobjednik super kupa ne ide direktno u Evropu, vjer nije neka finansijska nagrada, ali igraju realno dvije ekipe najkvalitetnije ove godine u u ligi ...

Na kraju krajeva igra tvoj klub, mozes nesto osvojiti ...sterilnost i onda očekujemo "nešto" ...

Ako se sjećam prije tri godine, uzimamo Zrinjskog kući i idemo na famoznu grbavicu na odlučujuću utakmicu (i tada) ...uzimamo Želju 2:1 , lomimo sezonu i uzimamo titulu ...
https://youtu.be/2VSyhem_oZk?si=7fdavIBY-VuZ2LEY

Sada još bitnija pobjeda protiv Zrinsjkog u Mostaru gdje smo sezonu gotovo slomili, pa pokorili Koševo... gdje ta energija u publici ljudima , nevezano sada za igrače ... kao kontekst toga sam naveo pjesmu ...umjesto preko stadiona hocemo titulu, nedamo titulu , hajcanje , lozenje, izvlacenje zadnjih atoma iz igraca, ovi polumrtvi odu na grbavicu itd.
Al zato mostaraca ode 5000 u Posušje i pjevaju igraj do kraja ...poslije pobjede nad Veležom, doček kao da su ligu šampiona osvojili itd.

bilo prošlo, ako je za nauk dobro i jeste, ako nije biće i gore i to je to ....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Energija, tj bojkot je po meni zbog utiska da će biti onako kako je odlučeno, ako je odlučeno da uzmemo sve nemoguće je da nam se iko ispriječi i to je to i obrnuto kao ove godine. Povremeno se ljudi djelimično vrate kao na revanš Kupa sa Sarajevom, pruže šansu da vide da li se šta promijenilo, ovi se sklone i navijači se sklone. Slažem se sa @supersonic okupljaju se "kolege", slazu se kockice.

Po meni jedini izlaz iz začaranog kruga sranja po ligi je bio uzeti sve ove godine jer imamo zaleđinu u najboljoj ekipi a od sljedeće pustiti pošteno nek se polupaju pa ko je najbolji. To bi vratilo energiju sveukupno jer su rastjerali navijače i gostujuće i domaće, ispraznili stadione. Čuj Superkup krajem maja, postavlja se pitanje šta su čekali, da se dogovore kome titula kome Superkup ili šta

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Volim Borac je napisao:
Citiraj:

Pjesma je nebitna, sterilnost je bitna... evo igra se super kup, ok nebitno realno , pobjednik super kupa ne ide direktno u Evropu, vjer nije neka finansijska nagrada, ali igraju realno dvije ekipe najkvalitetnije ove godine u u ligi ...

Na kraju krajeva igra tvoj klub, mozes nesto osvojiti ...sterilnost i onda očekujemo "nešto" ...

Ako se sjećam prije tri godine, uzimamo Zrinjskog kući i idemo na famoznu grbavicu na odlučujuću utakmicu (i tada) ...uzimamo Želju 2:1 , lomimo sezonu i uzimamo titulu ...
https://youtu.be/2VSyhem_oZk?si=7fdavIBY-VuZ2LEY

Sada još bitnija pobjeda protiv Zrinsjkog u Mostaru gdje smo sezonu gotovo slomili, pa pokorili Koševo... gdje ta energija u publici ljudima , nevezano sada za igrače ... kao kontekst toga sam naveo pjesmu ...umjesto preko stadiona hocemo titulu, nedamo titulu , hajcanje , lozenje, izvlacenje zadnjih atoma iz igraca, ovi polumrtvi odu na grbavicu itd.
Al zato mostaraca ode 5000 u Posušje i pjevaju igraj do kraja ...poslije pobjede nad Veležom, doček kao da su ligu šampiona osvojili itd.

bilo prošlo, ako je za nauk dobro i jeste, ako nije biće i gore i to je to ....

Ima istine. Iz ove perspektive mi je čak i neobično da su bili neki dočeci kod nas prije 4 godine.
Valjda su ljudi bili željni trofeja nakon toliko godina i željni navijanja jer je korona zatvorila stadione.
Sad smo se vratili u ono redovno banjalučko koga boli kurac stanje svijesti.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja bi dzimija vratio.....

juce mi iskoci negdje da majers sigurno odlazi.....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 10:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Ако је господину Драгану Јовићу здравствено стање боље, и ако он човјек има воље. Нека доведу њега, а не тренера у покушају, и остале тренере из Србије који се повезују као потенцијални кандидати

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka

Isto tako mislim da ni Marko, ni Igor, ni niko domaci nece htjeti na klupu. Ne trebaju njima ova previranja na svakodnevnom nivou, da li je namjesteno, da li nije.. sudija dao, nije dao. Marku je u Posusju odlicno, vjerujem da ima top platu i uslove. Da i to Posusje nije zrtvovano sa ispadne, da sam na njegovom mjestu, ja bih dole ostao i sledece sezone. Nama ako Ziza ode, ne gine nam neki od ovih srbijanaca.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 14:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Sep 2017, 12:08
Eno Boka polaže neke licence, šta se brinemo dalje :)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Zizovic je trebao ostati.

Bjelica. A i neki dan vidim Muslina na TV. Covjek je toliko cio da sigurno ima jos 4-5 godina vatre u njemu.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 16:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Zile ostaje izgleda?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Preovladao je razum.
Bar trenutno.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2025, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nama prioritet mora biti prelazni rok. On nam je donio Savica,Majersa,Karolinu,Ogrineca ,Despotovica ..
Ako ubodemo takva 4 igraca lako ce biti treneru ko god on bio.
Ziza ako izrazi zelju da ostane, mora ostati zaduzio nas je sve.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2025, 07:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
LDA212 je napisao:
U proslosti su se treneri iz Srbije pokazali kao odlicno rjesenje, pa nema razloga i sad da bude drugacije.

Вјероваћу да је ово сарказам.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2025, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka

Potpisao Ziza do 2026.. dobro je

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2025, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Најбоље могуће. Честитам Жиле

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2025, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Danas se igra utakmica za taj neki kakav takav ali trofej je, najava objavljena 4 sata pred utakmicu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5966, 5967, 5968, 5969, 5970, 5971, 5972 ... 5978  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]