banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 07:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 957 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 48  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2025, 12:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
dejann je napisao:
Radio Puls krenuo vjerovatno sa Kozare?

Jeli to Rtv puls iz Brčkog ili...?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 12:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
Nes da. Vjerovatno su ljudi navikli na njih. Kontakt ne pamtim kad sam slušao, znam da im je prije par godina tamo stalo vrijeme i godinama ista plejlista bez ikakvih noviteta. Uno pogotovo

Poslednji put menjao dejann dana 06 Maj 2025, 12:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 12:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
gsasa je napisao:
dejann je napisao:

Taj. Lipovac, hotel Prijedor, Kostreš.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 14:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Apr 2025, 01:15
Kako znas da je ista lista bez noviteta ako tvrdis da ih ne slusas? Nije tacno Uno ima noviju muziku kao i Kontakt. Ako je za tebe novitet MC Stojan onda nemamo o cemu pricati. To se bar u mojoj kancelariji ne slusa niti sam to cuo igdje. Za autobuse ne znam a i tamo ako vozac slusa Mitra Mirica to je opet samo njegov izbor. Nes i Kontakt ubjedljivo na vrhu

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 14:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
Ne pričaj gluposti. Pa nije nova muzika samo MC Stojan (mada sam i na to čak naletio kod vas na Kontaktu). Oni imaju istu plejlistu već godinama i to je istina. I ne znam jesu li ubacili šta novo. Pod "novo" ne mislim samo na novu muziku već i stariju koju nisu nikad puštali.
Nes je ipak primjer dobrog radija sa raznovrsnim programom u odnosu na gore navedene

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 14:52 
Početnik
Početnik

Zabavni ste jer sam provalio da gurate istu pricu i da ste iz medija :) Ja ne. Ja samo saradjujem s vama i nemam namjeru nikoga uzdizati niti blatiti kao sto ovdje ima primjera. Previse vjerujes radiofanu i ne shvatas moje kontriranje na tu njegovu konstataciju :) Slusam uglavnom Nes i Kontakt ako je to grijeh izvini :) to za Stojana ne vjerujem jer nisam taj detalj zapazio. I Hard rock se moze slusati ocekujem da sam i lik u pidzami :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 15:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
Marex je napisao:
to za Stojana ne vjerujem jer nisam taj detalj zapazio. :)

Cudi me da kao pasionirani slusalac nisi skontao da ovo pustaju svakodnevno https://youtu.be/t5saRibQchQ?si=-JDkSVa7gIBxcoev

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 16:38 
Početnik
Početnik

To ide na repeat svaki sat makar jednom :) Da se nasalim na konstatacije :) Onda mi Stole nije zapeo za uho moram cesce slusati. Ili ti to pustas tamo? :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 17:00 
Veteran
Veteran

radiofan je napisao:
gsasa je napisao:
dejann je napisao:

Taj. Lipovac, hotel Prijedor, Kostreš.

Evo, uhvatio sam ga. Lokacija jako loša: Karanovac, kuća pod brdom, podrum... Nije 100% čist signal, ako se razumiješ u radio amaterizam, kvalitet signala bih ocijenio na q4. U jednom od prethodnih postova si rekao da bi Big 4 trebao ići na širu regiju. Ako se budu čuli kod mene, niko sretniji od mene. Apropo ove priče oko Kontakta i ostalih stanica. Po meni Big 4 ih je ubio sa raznovrsnošću muzike. Ja najviše slušam Big 4, Nes i Radio RS.
Update... Vidim da na ovom Pulsu tuku narodnjaci. Znači ništa novo. Šteta.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 17:46 
Početnik
Početnik

Kako se ne cuje kod tebe kad odatle negdje ide? Nisu odustali od plana za Big 5 sto je dobar potez sta god pustali

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 18:40 
Veteran
Veteran

Čuje se on super čim izbaciš radio iz kuće.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ovdje svi rade na nekom banjalučkom ili sarajevskom radiju, sunce ti poljubim. Do juče su isti ovi likovi sa foruma radili kao monteri u mtelu, Totalu, Trionu...:) :) :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nije problem što neko na ovoj temi radi u medijima...

Meni je problem što neki (da ih ne imenujem) seru za medalju. I traže svima dlaku u jajetu, te na nekom radiju rade dvojica, te onog niko nije htio...
A ne mislim na tebe druže.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
I pošto je isteklo vijeme za edit, i dalje mislim da u Banjaluci ima prostora za lokalni radio sa lokalnim temama jer su se mnogi proširili i izgubili lokalni karakter, pa je teško pronaći lokalne informacije. Plus masa firmi ima lokalni karakter i bili bi interesantni za reklamiranje. Plus neke veće komanije imaju poslovnice ili npr. veliki trgovački centri imaju nekad akcije u određenim centrima, poput BL. Čak i ne treba neki mega projekat, već dobar producent koji bi nalazio goste/teme i par voditelja/DJ-a, voditelja koje ionako gotovo svi imaju, koji bi razgovarali sa gostima i neko da "šiba" na web.
Šteta što neke radio stanice sa sjedištem u BL, koje imaju kapacitet za tako nešto, zarad "širenja" zapostavljaju lokalne informacije.

Ona opcija što je neko pomenuo da grad to uspostavi, mislim da je teško ostvariva, jer aktuelna ekipa oko gradonačelnika (od kojih neki imaju iskustvo u medijima) i dalje forsira mreže.

Eto to je moje mišljenje, ali mišljenje je kao guzica, svako je ima.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
drug je napisao:
Ovdje svi rade na nekom banjalučkom ili sarajevskom radiju, sunce ti poljubim. Do juče su isti ovi likovi sa foruma radili kao monteri u mtelu, Totalu, Trionu...:) :) :)

Ti isti monteri rade i za firmu u kojoj radim. Koliko je radio antena samo nabacano na bazne stanice to bog sami zna. Bez da je uopšte predvidjeno za dodatne antene osim za mobilni signal. Al' burazeru, para vrti pa ti vidi. (uzgred, ona zadnja dva stuba na šibovima podigla firma u kojoj radim) Samo na iznajmljivanje pozicije na stubu se uzima fina para. Na nekim baznim stanicama smo cak radili ojačanje stubova, jer se nakacilo hrpa antena. Trebević u Sarajevu, pa Srebrenik kod planinske kuce kod tv predajnika, na kraju pored podignemo još jedan stub jer nije moglo drugacije.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 22:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Мислим да је најјача ситуација била на Чубрену кад је еронет поставио други стуб поред постојећег и преселили своју опрему јер више није било мјеста, а и тај нови сад има пар подстанара. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 22:07 
Veteran
Veteran

A niko ne piše šta je sa onim konkursom za Dab što je nekad, čini mi se prošle godine, bio raspisan.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Šta će biti, prije će u Evropi ugasiti DAB nego što će ga kod nas pustiti u produkciju.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Philby je napisao:
Мислим да је најјача ситуација била на Чубрену кад је еронет поставио други стуб поред постојећег и преселили своју опрему јер више није било мјеста, а и тај нови сад има пар подстанара. :lol:

:lol:
Ja radio na tom stubu. Ovi nisu htjeli plaćati harač i digli svoj stub, koji uzgred receno i nije bio jeftin, ali na duge staze, jbg...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2025, 23:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Колико знам оба стуба су и даље њихово власништво, бар тако су рекли њихови радници које сам тамо срео.
На старом оставили мтел и пар подстанара, а остатак пребацили на нови.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 957 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 48  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]