Marex je napisao:
Izganjala frekvenciju ili kupila radio pa otvorila svoj, poenta je ista. Nema pare da plati stubarinu pa kako onda svira? Kao neko ko se bavi marketingom reci cu sljedece. Forumi i komentari postoje i da se konkurencija ponizi losim komentarima da bi se neko izdigao. To govori o autoru koga nesto u cipeli žulja i koji je nesiguran u sebe. Logicna je prednost lokalnih medija jer klijent iz Banjaluke ce se prije reklamirati na lokalnom radiju nego na nekom ko je sa strane dobio frekvenciju u gradu. Lokalni medij sluzi lokalu a regionalni su pomalo i svaciji i niciji. Unaprijed suditi o novom radiju koji nije ni proradio je besmisleno sta ako bas oni poklope sve ostale?
Ona ima da plati stubarinu, nema Kontakt. Ti se bolje bavi marketingom i ne petljaj se sa materijom koju nikako ili površno poznaješ, jer da je suprotno, znao bi da se nikome program ne gasi tek tako zbog par neplaćenih kirija. I među nama ko bi rekao, ima ljudi.
Niti me šta žulja, niti sam nesiguran, ali bojim se da znam kako stvari stoje, tačnije, dovoljno sam dugo u svemu ovome, da mi je dovoljno da mi pomeneš par imena, pa da ti kažem šta te čeka, ali dobro. Ne raspravlja mi se sa tobom zaista. Pročitaj malo unazad, pa ćeš vidjeti o čemu se radi. Reklamiraće se u lokalu sitne radnje, frizerski saloni i slično, veliki igrači, a samim time i zarada idu najmanje na regionalnu pokrivenost. Ako u lokalu sve gori, kako to da su propali Kontakt, Uno, Plavi... da ne nabrajam... Kao niko nije znao raditi, ma nemoj?!
Aha, poklopiće kao što je poklopio A radio, Laktaši itd.