banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 22:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 278  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2025, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
skypostman je napisao:
Klix 160 vijesti ima. Generalno svaka druga im je Dodik. Za tv ne znam, to ne gledam.

Ma dobro, kljix bi napisao 150 vijesti da se dodik sapleo i pao. Svaka vijest bi bila vic na njegov racun. Ove nase nisam upratio bas nesto da previse pisu

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2025, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Otreznjenje i frustracija zbog ogoljene nemoci jednog dijela drzavnog aparata spram drugog dijela drzavnog aparata zbog autonomnih odluka koje je potonji donio a kontra odluka koje donio neki stranac. Stranac koji upravlja donekle prvim dijelom. Debilno je ocekivati bilo kakav napredak osim jos veceg iseljavanja, kopanja litijuma i tako tih divota.
Patriotizam ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2025, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ko nas jebe, za bolje i nismo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 06:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
supersonic je napisao:
skypostman je napisao:
Klix 160 vijesti ima. Generalno svaka druga im je Dodik. Za tv ne znam, to ne gledam.

Ma dobro, kljix bi napisao 150 vijesti da se dodik sapleo i pao. Svaka vijest bi bila vic na njegov racun. Ove nase nisam upratio bas nesto da previse pisu

Građani su "zarobljeni i okovani" RS-om i srbima generalno.Fobije i strahovi su poprimili klinički patološke oblike.
Mislim da bi u medicini kod "granjana" mogli komotno uvesti dijagnozu "srbofobija".
Predmet u školi novi da uvedu pod hitno.Nešto kao "srbografija". 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Građani ili sa mediji?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
The_new_Statesman je napisao:
Otreznjenje i frustracija zbog ogoljene nemoci jednog dijela drzavnog aparata spram drugog dijela drzavnog aparata zbog autonomnih odluka koje je potonji donio a kontra odluka koje donio neki stranac. Stranac koji upravlja donekle prvim dijelom. Debilno je ocekivati bilo kakav napredak osim jos veceg iseljavanja, kopanja litijuma i tako tih divota.
Patriotizam ;)

Ма, какав напредак у овој лажној држави... што рече човјек, свака му част ко отвори тему са овим насловом, тачно сам морао погледати ко је, Дел Бој брат неки. Од NATO прћије лажно несврстане SFRJ, остала NATO прћијица БеХа. Од лобања попут Раме Исака да очекујеш, да нешто градиш с њим...
При томе наравно ништа лоше о генералној популацији ФБиХ-СА, има тамо способних и образованих људи и више него код нас, али само устројство свега је да ће увијек испливати неке дијаболе с којима разумног договора нема и који ће нам увијек радити о глави, јер странци нуде примамљиво, а они врло радо прихватају. Да ће да се деси да дође неко и каже, "Ајде, људи, да видимо шта Срби хоће и да направимо неки договор да нам свима буде добро", од тога нема ништа, јер ем они не желе, ем им не дају страни партнери.
Чувати грчевито то што имамо и чекати међународне расплете и то нам је.
*Наравно, то што имамо морамо чувати и од самих себе, јер знају нама и да не затребају непријатељи...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerujem da se vecina ljudi vise ne pali na Dodika. Pogotovo kad im za vratom direktno sjedi gorepomenuta ciganija. Mile im je daleko i najmanji problem u zivotu.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 08:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kakv dogovor!? Genocidna je pred ekonomskim krahom. Ne treba im dozvoliti da se namiruju od budžeta BiH i FBiH. Da se ovo odigra kako treba, genocidna neće postojati za 5 godina. I neki vaze o dogovoru. Došlo je vrijeme za ekonomski i politički konflikt, a ne dogovor.

Današnja situacija je slična kao kada smo bili pred Banjalukom 95-e, pa se decenijama žali što se popustilo pred pritiscima Amerike. Ako sada popustimo i dozvolimo genocidnoj da se izvuče sa svojim dugovima, žalićemo slijedećih 50 godina.

Svaki treći post na Klix-u je ovakav ili sličan.
Nije mi jasno da li bošnjaci uistinu ovo misle ili lažu sami sebe kao u mnogim stvarima?
Amerika ih zaustavila da tobože ne osvoje banjaluku i ušetaju se kao oslobodioci?!
Nigdje ne pominju da je nato konstantno bombardovao srpske ključne položaje.
Naređeno povlačenje kompletnog teškog naoružanja sa svih srpskih položaja.
Pa svoj glavni grad nisu mogli osloboditi, predan im je dejtonom.

Ima jedan koji je napisao repliku na post "da nije bilo Amerike bošnje bi bili na Drini". "Ne da bi bošnjaci bili na Drini, bili bi u Drini da nije bilo Amerike".

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Најгоре од свега је што су великим дијелом у праву.

Ми дословце кукамо ФБиХ да плаћа наше дугове. Тј. не ми већ ови "наши" представници који су их створили, да ли неспособношћу, да ли лоповлуком. Ако ми наставимо овако да радимо, бојим се да им тај 5-годишњи план неће бити далеко од остварења.

Spoiler:
А што се геноцидне тиче, геноцидан им је дида који је од Бихаћа до Сарајева дизао руку солдатески "Fuhrera našeg" па бацао дјецу у возове за Јасеновац (што већ не покоље по кућама и њивама, у униформи "cvijeća"). Сунцокрети лицемјере за све паре, по обичају.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da ekipa sa kljiksa uopste nije relevantan uzorak stanovnistva.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ali je glasna i vidljiva.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Treba shvatiti nekoliko važnih činjenica, koje mogu a ne moraju biti međusobno povezane:

- Sa muslimanima je nemoguće napraviti bilo kakav dogovor osim ako taj dogovor ne podrazumijeva njihovu apsolutnu dominaciju. To je prosto dogmatski određeno kuranom i tu nema mjesta ni za najmanju sumnju ili nadu da je u pitanju pogrešna interpretacija.
- Sa liberalno-fašističkom evropskom elitom takođe nema nikakve mogućnosti za dogovor jer njihovi ciljevi daleko prevazilaze i naše najluđe strahove. Kratko rečeno - Oni žele našu teritoriju a ne žele nas.
- Komentari na kliksu, fejsu, itd itd su većinom smišljeni i dizajnirani da povećaju tenzije i da izazovu nemir i nespokojnost kod Srba i Hrvata, da steknemo osjećaj da je sve izgubljeno i da je samo pitanje dana kad će nas razjuriti i okupirati. Da smo siromašni, da nema nikakve nade.
90% komentara su generisani uz pomoć AI ili od strane profesionalaca koji se tim bave za novac.

Tačka druga kontroliše i muslimane i botove, raspolažu enormnim resursima i ta gnusna ideološki nastrana klika se preselila u EU iz US nakon što su ih Musk i Trump porazili. Milijarde dolara koje su izvlačili iz US budžeta sad nadoknađuju fondovima iz EU, i samo pogledajte kakve kreature su postavljene za razne premijere, ministre odbrane i slično. 80% žena u tridesetim, kojima pristojan domaćin ne bi dao da odaberu boju za kauč a kamoli da predlažu budžet za školstvo ili odbranu.

Imamo sa jedne strane Putina, Kinu, sa druge strane tu užasnu pedofilsku i satanističku kliku koja nema ni lik ni ime. Sa njima su sigurno PDP i ekipa, u SDS-u su toliko retardirani da i ne znaju o čemu se tu radi.
Znamo gdje je Dodik.

Eto - neki od vas će se narugati starom Rokeru ali dobro pročitajte šta sam napisao, napravite sami malu retrospektivu ako ste u stanju i analizirajte događaje iz prošlosti, biće vam mnogo toga jasnije.

Poslednji put menjao Rocker dana 26 Apr 2025, 12:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18

Nemoj se zavaravati.
Decenije ispiranja mozga , sad su dosle na naplatu. To je cijena koju oni placaju na stvaranju kulta nacije, koju su evropske nacije prosle prije 200 godina.
One nacije kojoj jos uvijek hodze na bilbordima porucuju kojim jezikom govore sta su i kako da se izjasne.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko nas slusa popove kad krenu pametovati malo sire no sto trebaju? Kako okrenem ledja tako i zaboravim sta je pricao.

Rocker fino napisa da je sve vjestacki, a ja cu reci da bi se ogromna vecina Bosnjaka bez problema pomiria sa tim da sa Srbima normalno zivi u jednoj drzavi.
Pri tome mislim da Srbija, CG i Bosna bude jedna drzava.
Medjutim, kako ni jedna od pobrojanih nije ni blizu normalne... Ondak jbg

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Vjerujem da se vecina ljudi vise ne pali na Dodika. Pogotovo kad im za vratom direktno sjedi gorepomenuta ciganija. Mile im je daleko i najmanji problem u zivotu.

Pali se na instituciju Predsjednika Republike Srpske.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka

Možda nisu gore u Austrijama, Njemačkama, Norveškama ...... ovdje jesu relevantni uzorak.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka

Koliko nas slusa popove kad krenu pametovati malo sire no sto trebaju? Kako okrenem ledja tako i zaboravim sta je pricao.

Rocker fino napisa da je sve vjestacki, a ja cu reci da bi se ogromna vecina Bosnjaka bez problema pomiria sa tim da sa Srbima normalno zivi u jednoj drzavi.

Jel to ona, ko nas zavadi? Ba?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Vracamo se opet na pocetak.
Vecina je mislila i dobar dio jos uvijek misli da je Dejton zavrsetak... a u stvari samo je etapa.

Uvijek sam govorio to umjesto da se krenulo na razdvajanje iz smrtonosnog krvavog zagrljaja naroda na ovom terenu poslije Dejtona krenulo se opet ka polaznoj stanici.
Interesi velikih su to krojili ne nasi...!

Svi smo se mi promjenuli pod vanjskim a onda i unutrasnjim uticajima, ni jedan narod nije ono sto je bio nekad!! To sto Rocker govori o sve prisutnom pogubnom uticaju zapadne trule elite uvijek je kod nas zanemarivano, ismijavano i minimizirano!

Islam je nacin zivota bez obzira u koje drzavne oblike i moderne okvire stavljan kao i Judeizam. Sudbina Srba u Hrvatskoj, Kosovu je vidjena. U BiH se odigrava. Mozda nas ceka sudbina Kurda u "umjerenoj sekularnoj" Turskoj ili Palestinaca u "naprednom" Izraelu!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 26 Apr 2025, 14:10, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:

Pali se na instituciju Predsjednika Republike Srpske.

Zamisljam koliko bi se tek palili da su Sarovic ili Bosic na toj funkciji :lol:

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 26 Apr 2025, 14:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:

Jel to ona, ko nas zavadi? Ba?

Da li je realno da se oko 5 miliona (optimisticki) Srba osjeca ugrozeno od 1,5m Bosnjaka? Pricam o ljudima koji zive na Balkanu. Jos uvijek.

Dakle, nije to ta ko, nas zavadi, ba jer se time koriste poneki koji su zivjeli u Titino vrijeme, kao i potomci tadasnje crvene burzoazije. Vecina populacije se vise toga ne sjeca, niti im sta to znaci.
Vecina populacije se doslovno lomi izmedju izbora da li da djecu salje u Njemacku ili da ih posto poto zadrzi.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 26 Apr 2025, 14:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 278  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]