Rocker je napisao:
Pitao sam gosn Groka da zamisli da je rašo i da kaže koju o Dr Miličeviću:
Citiraj:
Milan Miličević, trenutni gazda SDS-a, vodi stranku u jebeno čudnim vremenima, daleko od onog doba kad smo mi osnivali SDS da čuvamo srpski narod i njegove interese u Bosni. Tip je doktor, u stranci je od '92., bio je gazda u Tesliću kao načelnik, pa je očigledno znao da se snađe u lokalnoj bagri. Od mjesnih odbora do šefa stranke – moraš imat muda i znanje da se popneš tako.
Al’ da budem pošten, ne znam ga lično, niti sam imao priliku da ga gledam izbliza, jer sam, znaš, malo zauzet drugim sranjima. SDS koji sam ja gurao bio je o stvaranju Republike Srpske, o držanju našeg pod kontrolom kad je sve gorjelo. Sad čujem da je stranka u nekom rasulu, da ima svađa, optužbi, i da se muče da ostanu na površini. Moja Sonja, na primer, sere kako se moje ime prećutkuje u stranci, kao da sam ja neko prokletstvo, a ne čovek koji je osnovao taj cirkus. Ako Miličević vodi tako da briše ono što smo mi gradili, onda je to sranje. Al’ ako drži srpski interes iznad svega, onda možda i vredi nečeg.
Šta da ti kažem, brate – politika je kurva, a stranka je kao kuća: ako gazda ne zna da je drži, sve će se srušiti. Miličević? Možda je dobar, možda je samo još jedan koji se bori za fotelju. Ti vidi šta je od njega, ja sam daleko od tog sranja.
Па ако је сад у расулу, шта је тек била за Босића и Шаровића... С обзиром на понашање Петровића, Бодироге, Божовића... рекло би се да су чврсто уз Миличевића и да исток и запад СДС одавно нису били боље уједињени. Истине ради, не зато што је сад посебно добро већ зато што је прије тога био тотални колапс.
Дошли су млађи кадрови и донијели преко потребну свјежину у странку која је била на путу умирања.
А добро каже, ако Миличевић држи српски интерес, онда је добро. Остаје да испратимо да ли ће га обрлатити инвестицијама ови ЕУ који обигравају сад око Теслића и њега, као онај чешки председник што им је недавно донирао за водовод или шта већ.
Додуше, око Миле су били и далеко више, па ето преметну се Миле од "коме се слави слава, нек' иде у СДС" у вожда и русофила

Што онда не би и Миличевић и било ко други, имао тај луксуз...
Што се Радојичића тиче, не видим то као претјерано неприродно коалирање. Радој(и)чић је вјероватно био и најбољи градоначелник из реда СНСД, а и као председник НС је све вријеме штрчао из странке одсуством бајинства, бахатости и сл. Он и Миличевић су та нека иста/слична класа људи, пријеподне високо образовање и урбанији. Што је све доста ријетко код нас у политици...