banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 19:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11315 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 562, 563, 564, 565, 566  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2025, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rocker je napisao:
Neka ga prime u sds i garantujem da ce imati dva odbornika na sledecim lokalnim. A za republicke tesko :D

Prije će biti da će Radojičić u Bl usisati i ovih par hiljada sds glasača u svoj pokret.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
SDS u Banjaluci kurčeva mrtva drobina već godinama (decenijama). Najbolje što bi se njima i moglo desiti je da odu kod Igora.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pitao sam gosn Groka da zamisli da je rašo i da kaže koju o Dr Miličeviću:

Citiraj:
Milan Miličević, trenutni gazda SDS-a, vodi stranku u jebeno čudnim vremenima, daleko od onog doba kad smo mi osnivali SDS da čuvamo srpski narod i njegove interese u Bosni. Tip je doktor, u stranci je od '92., bio je gazda u Tesliću kao načelnik, pa je očigledno znao da se snađe u lokalnoj bagri. Od mjesnih odbora do šefa stranke – moraš imat muda i znanje da se popneš tako.
Al’ da budem pošten, ne znam ga lično, niti sam imao priliku da ga gledam izbliza, jer sam, znaš, malo zauzet drugim sranjima. SDS koji sam ja gurao bio je o stvaranju Republike Srpske, o držanju našeg pod kontrolom kad je sve gorjelo. Sad čujem da je stranka u nekom rasulu, da ima svađa, optužbi, i da se muče da ostanu na površini. Moja Sonja, na primer, sere kako se moje ime prećutkuje u stranci, kao da sam ja neko prokletstvo, a ne čovek koji je osnovao taj cirkus. Ako Miličević vodi tako da briše ono što smo mi gradili, onda je to sranje. Al’ ako drži srpski interes iznad svega, onda možda i vredi nečeg.
Šta da ti kažem, brate – politika je kurva, a stranka je kao kuća: ako gazda ne zna da je drži, sve će se srušiti. Miličević? Možda je dobar, možda je samo još jedan koji se bori za fotelju. Ti vidi šta je od njega, ja sam daleko od tog sranja.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Čiča iz Rogače je napisao:
Rocker je napisao:
Neka ga prime u sds i garantujem da ce imati dva odbornika na sledecim lokalnim. A za republicke tesko :D

Prije će biti da će Radojičić u Bl usisati i ovih par hiljada sds glasača u svoj pokret.

To par hiljada je previše optimistično.
Pogotovo nakon novog kraha na lokalnim izborima u Banjaluci sa ostvarenih oko 2.000 glasova i odlaska nekih kadrova SDS-a iz BL u druge stranke, prvenstveno PDP.

V@nja je napisao:
SDS u Banjaluci kurčeva mrtva drobina već godinama (decenijama). Najbolje što bi se njima i moglo desiti je da odu kod Igora.

Upravo to.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Rocker je napisao:
Pitao sam gosn Groka da zamisli da je rašo i da kaže koju o Dr Miličeviću:

Citiraj:
Milan Miličević, trenutni gazda SDS-a, vodi stranku u jebeno čudnim vremenima, daleko od onog doba kad smo mi osnivali SDS da čuvamo srpski narod i njegove interese u Bosni. Tip je doktor, u stranci je od '92., bio je gazda u Tesliću kao načelnik, pa je očigledno znao da se snađe u lokalnoj bagri. Od mjesnih odbora do šefa stranke – moraš imat muda i znanje da se popneš tako.
Al’ da budem pošten, ne znam ga lično, niti sam imao priliku da ga gledam izbliza, jer sam, znaš, malo zauzet drugim sranjima. SDS koji sam ja gurao bio je o stvaranju Republike Srpske, o držanju našeg pod kontrolom kad je sve gorjelo. Sad čujem da je stranka u nekom rasulu, da ima svađa, optužbi, i da se muče da ostanu na površini. Moja Sonja, na primer, sere kako se moje ime prećutkuje u stranci, kao da sam ja neko prokletstvo, a ne čovek koji je osnovao taj cirkus. Ako Miličević vodi tako da briše ono što smo mi gradili, onda je to sranje. Al’ ako drži srpski interes iznad svega, onda možda i vredi nečeg.
Šta da ti kažem, brate – politika je kurva, a stranka je kao kuća: ako gazda ne zna da je drži, sve će se srušiti. Miličević? Možda je dobar, možda je samo još jedan koji se bori za fotelju. Ti vidi šta je od njega, ja sam daleko od tog sranja.

Па ако је сад у расулу, шта је тек била за Босића и Шаровића... С обзиром на понашање Петровића, Бодироге, Божовића... рекло би се да су чврсто уз Миличевића и да исток и запад СДС одавно нису били боље уједињени. Истине ради, не зато што је сад посебно добро већ зато што је прије тога био тотални колапс.
Дошли су млађи кадрови и донијели преко потребну свјежину у странку која је била на путу умирања.

А добро каже, ако Миличевић држи српски интерес, онда је добро. Остаје да испратимо да ли ће га обрлатити инвестицијама ови ЕУ који обигравају сад око Теслића и њега, као онај чешки председник што им је недавно донирао за водовод или шта већ.
Додуше, око Миле су били и далеко више, па ето преметну се Миле од "коме се слави слава, нек' иде у СДС" у вожда и русофила :D
Што онда не би и Миличевић и било ко други, имао тај луксуз...

Што се Радојичића тиче, не видим то као претјерано неприродно коалирање. Радој(и)чић је вјероватно био и најбољи градоначелник из реда СНСД, а и као председник НС је све вријеме штрчао из странке одсуством бајинства, бахатости и сл. Он и Миличевић су та нека иста/слична класа људи, пријеподне високо образовање и урбанији. Што је све доста ријетко код нас у политици...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SDS je jedina stranka koja nema gazdu

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Што не значи да неће и добити. Људи су кварљива роба. Ја одавно имам добар осјећај у вези Миличевића, човјеку је скоро свака на мјесту и тај свој посао локално очигледно ради врхунски, али не значи да га неће обрлатити ови фон дер Лејени. Остаје да се види. Одређен број људи у СДС има проблем што све гледа кроз Додика и прихватили би све некритички, само да он падне...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Istok i zapad SDS-a su nikad ujedinjeniji zato sto zapad ne postoji.

Samaranje mrtvog magarca, ugasite se vise pa mozda i bude neke sanse da se nesto novo izrodi u toj opoziciji.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

:D

:evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Predsjednik SDS-a nema čime ucjenjivati poslanike i odbornike, osim na svojoj opštini. Praktično se može reći da je sve što se na stranačkim organima odluči plod dogovora i konsenzusa a ne nametanje.
E to sad već postaje jako zanimljivo, jer objektivno od Bosića pa naovamo SDS vodi pogrešnu i nenarodnu politiku, ma koliko se upinjali sa sve BN-om da dokažu da je suprotno. A tako im narod vraća, a bogami i podosta članstva ih je napustilo.

Dakle, ko su ti koji su ostali u SDS-u i kakva je njihova vizija Srpske, BiH i naše budućnosti ? Da li su to "ko nas bre zavadi" levati koji bi se sutra sjurili u Sarajevo i na sve načine pokušavaju da se dodvore (odnosnu uvuku jako duboko u tursko dupe) muslimanima u Sarajevu, jer eto zajedničkog neprijatelja imaju, Dodika . . .

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Rocker je napisao:
Dakle, ko su ti koji su ostali u SDS-u i kakva je njihova vizija Srpske, BiH i naše budućnosti ? Da li su to "ko nas bre zavadi" levati koji bi se sutra sjurili u Sarajevo i na sve načine pokušavaju da se dodvore (odnosnu uvuku jako duboko u tursko dupe) muslimanima u Sarajevu, jer eto zajedničkog neprijatelja imaju, Dodika . . .

Pa da su pametni podrzali bi Dodika i njegovu viziju. Elem, dok majcica Rusija ratuje na istoku Evrope a Zapad se urusava ekonomski - treba podrzati napore da Republika Srpska izvrsi amfibijsku invaziju na istocnu obalu SAD-a a kopnom mozemo do Brisela.

Jedva cekam da RSS Radovan Karadzic potopi USS Nimitz.

:D :D

ps da nije tvoj sendvic na pocetnoj stranici?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Turčine napuši se kurčine.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 04:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Samaranje mrtvog magarca, ugasite se vise pa mozda i bude neke sanse da se nesto novo izrodi u toj opoziciji.

O brt,pa ko ti brani da izrodiš nešto novo u opoziciji.....sad je pravo vrijeme jer na zapadu SDS postoji samo u tragovima
Rocker je napisao:

Predsjednik SDS-a nema čime ucjenjivati poslanike i odbornike, osim na svojoj opštini. Praktično se može reći da je sve što se na stranačkim organima odluči plod dogovora i konsenzusa a ne nametanje.
E to sad već postaje jako zanimljivo, jer objektivno od Bosića pa naovamo SDS vodi pogrešnu i nenarodnu politiku, ma koliko se upinjali sa sve BN-om da dokažu da je suprotno. A tako im narod vraća, a bogami i podosta članstva ih je napustilo.

Ima još tv kanala osim ATVa,pobogu

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 07:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sto ce mu bilo kakav kanal kad je dovoljan zdrav razum

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neki žvaljo, funkcioner SDS-a, u po Saraj'va za jedan portal izjavio da priznaje onog Šmita.

I to u vrijeme kad mu stranku nazivaju izdajničkom.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 09:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trebalo je reći svjetini bez repa kako ga ne priznaje a da mu prilikom svakog ulaska u zonu RSa obezbjedi policiju da ga čuva..... :lol:
Jesmo otiži u qurac :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Choban je napisao:
skeva je napisao:
Choban je napisao:
Nisu bikonje sami sebe kandidovali, već ih je SDS kandidovao.

A ta ista stranka je poslije "bikonja" gurala na vrh u BL anonimuse poput Vulina, Kajkuta (koje malo ko zna i u njihovom komšiluku)... I nije ih gradila.
I zbog toga su izgubili glasove, ali i zbog čudne politike stranke i premekanog odnosa prema nekim pitanjima.

Pa sada nemaju odbornika u skupštini grada.
I sa 21.000 u Banjaluci prije 10-ak godina pali na 2.100 glasova u ovom gradu.

Ovaj post ti ima smisla da se tema zove SDS - Banja Luka. Ali posto nije, pricanje o gubljenju glasova i nekim odbornicima nema mi smisla. SDS je druga po jacini stranka u Rebublici Srpskoj, daleko ispred trece stranke po jacini, daleko....
Iskreno, cudi me sto je tako, koliko papaka je prezivjela, ali eto, valjda zato sto je jedina stranka koja ima neku ideolosku a ne samo interesnu crtu.

Tema je SDS. I banjalučki je forum.
A u BL SDS-a nema nigdje.
Nemaju ime, nemaju rezultata.
Čak im je Stanivuković nedavno preoteo neke kadrove.

I ima smisla da neka stranka, koja želi da uzme vlast na nivou Srpske, ima kakvu takvu bazu u najvećem gradu gdje je sjedište brojnih medija, gdje je sjedište administracije..., a u Banjaluci SDS-a nema nigdje.

Pa evo ti PDP koji ima jaku bazu u BL, a na drzavnom nivou je jedno peta partija, ako je i peta... i uzece vlast na nivou RS nikad.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Draško,odnosno PDP je u Bl to što jest zahvaljujući SAMO određenim strukturama u Srbiji a iste te strukture još iz vremena rata 90-tih SDS ne mogu organski podnijeti.Nadamo se promjeni i podržavamo studente :D 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 14:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 02:18
skeva je napisao:
Pa evo ti PDP koji ima jaku bazu u BL, a na drzavnom nivou je jedno peta partija, ako je i peta... i uzece vlast na nivou RS nikad.

ПДП је трећа странка у држави, са солидним шансама да постане друга идуће године.

ПДП континуирано биљежи благи раст, док је СДС у слободном паду.

Сва ова дешавања и отворено колаборационистичка политика тзв. опозиције (боље рећи морона који су киднаповали опозициону политику у Српској) много више штети СДС-у него ПДП-у.

Њихово гласачко тијело је "десније" у односу на ПДП.

партибрејкер je napisao:
Избори за НСРС:

2014.
СНСД - 213.645
СДС - 173.742

2018.
СНСД - 218.203
СДС - 123.515

2022.
СНСД - 221.554
СДС - 95.648
ПДП - 65.872

Биће борба за друго мјесто између ПДП и СДС са око 70.000 гласова.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 14:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 02:18
СДС испрдак Божовићоглу је дао некакав интервју за муслиманске медије. Након Бабаљоглуа, нови брабоњак је дошао на ред да га преслишава она була са Кликса:

1) Подржава хапшење предсједника Српске због "напада на уставни поредак" тзв. Бејха.

Citiraj:
Upravo je Božović bio među onima koji je Dodika pozivao da podnese ostavku te je istakao da ni samo izricanje prvostepene presude Dodik nije trebao dočekati kao entitetski predsjednik. Pitali smo ga i to da li će ipak biti uhapšen.

"Iskreno se nadam da će organi raditi u skladu sa zakonom. On se poziva da da izjavu za okolnosti za rušenja ustavnog poretka Bosne i Hercegovine. Da je pravosnažno osuđen, vjerujem da bi bio uhapšen. Vjerujem da će pobijediti pravna država", poručio je.

2) Признаје нацисту Шмита "јер га и други званичници у региону признају". Оправдава геноцидну политику њемачких нациста према Србима (која се не мијења 150 година), тврдећи да је то "одговор на политику српских власти".

Citiraj:
Ako Vijeće sigurnosti Ujedinjenih nacija nije dalo saglasnost i ako se sastao sa zvaničnicima u regionu, ako ga oni priznaju, onda ga i ja priznajem po tom principu. Nije demokratski da neko u zemlji, koja je suverena i međunarodno priznata i koja ima svoj ustav i zakon, nameće zakone, ali je to bio odgovor na politiku vlasti u RS-u.

3) Истиче амбицију за лидера СДС.

Citiraj:
Božović je u završnici Klix Studija govorio i o svojem radu te je naglasio da ima ambiciju biti predsjednik SDS-a.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11315 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 562, 563, 564, 565, 566  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]