banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 345, 346, 347, 348, 349  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Apr 2025, 22:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Rocker je napisao:
Zasto krade narodne pare, ako se boji izbora ? :D Tanak je to argument za nase glasace.

Daj Rocker ne zezaj, pa ta krađa na svim nivoima je za bar 90% glasača "viša matematika". :D
Prenošenje nadležnosti bi bio isuviše očigledan autogol i okarakterisano kao klasična izdaja.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2025, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čiča iz Rogače je napisao:
.... i kad je došao gur guzici zbog pritisaka koje je sam inicirao,poziva ih da mu drže stranu jer,jbg...napadnuta je institucija,nije Mile

O čemu da pričamo ?

Mile iz '98 je, svi se možemo složiti, postupio kao izdajnik i podržao kršenje ustava smjenom Poplašena (a ne da ni sam Poplašen nije snosio krivicu ne dajući mandat onom ko ima potpise). Ugl, taj i tadašnji Mile je bio saradnik okupatora, doslovno.
SDS su bili stranka na ivici zakona, u smislu da ih je strani okupator praktično na takav način karakterisao i po tome se ravnao u odnosu na SDS.

Onda Mile pada, nakon samo dvije godine, jer - mi oćemo bre srbendu na vlasti.

I onda, nakon x godina i slavodobitnog povratka čekića sa Pala u skupštinu, prc - opet kukaj za Milom, da im Mile spasi policiju. E taj Mile je sad preuzeo ulogu koju je imao SDS, a SDS oće da bude Mile iz '98. Neće to narod, jbg.

Koliki su izdajnici se najlakše vidi na primjeru apelacionog odjeljenja suda BiH, svi znamo da je Mile tražio da sjedište bude u BL, iz mnoštva razloga, a najvažniji je da ne može tek tako neko iz US embassy doći da ih postrojava.
I šta tvoji drugari srbende kažu ? Ma može i u Istočno Sarajevo, šta ima veze.
A zašto - zato što se nadaju da će Milina presuda biti potvrđena na drugostepenom vijeću . . .

Njih SAMO i isključivo zanima da se riješe Mile, a šta će biti sa Srpskom je za njih manji problem. Eno ono patetično magare Božović, zamisli ti kru te jebo neko balinče odabralo NJEGA da mu vrati SDS srebrnjak :D :D :D
Ta šuplja je na nivou onih priča "Čuvao ikonu 300 godina na tavanu" :D

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 05:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Zašto onda Mile postavlja svoje izdajničke kadrove da vrše izdaju narodnog interesa, zarad vlastitog džepa? Znam lično za primjer sadašnjeg muža njegove bivše konkubine.
Zato možda jer je istinita ona narodna, " sa kim si, takav si"?
Po tome, logično, džaba krečiš, veteran, Milu u patriotu .Prevaren si, pa se trebaš suoćiti sa tim , prva faza odricanje....

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 06:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Okupiran neki drugim stvarima u životu, ne stižem pisati kao nekada,ali bacim pogled na ovu temu.

Ovaj munjin zadnji post u suštini oslikava svijest jednog dijela foruma, koja je slična i kod opozocije.Mrznja i opsjednutost Dodikom.

Dodika su nekada označili kao nešto jako negativno prije X godina (jer covjek jako dugo vlada). Svako je imao svoje razloge, munja npr. je imao o njemu nekih informacija npr. kao ovu što je rekao za muža njegove ljubavnice i od tada smatra da bi i njemu i ostalim bilo bolje bez Dodika.

I od tada ta mržnja prema Dodiku samo raste, jer vrijeme prolazi a on ne pada. Naravno,pojavljuju se nove negativne stvari koje samo potvrđuju da si bio u pravu jako jako davno i da Dodik svojim potezima cini zlo, tj urušava društvo...a ti si to nekada znao i čak svima govorio.

No medjutim, što kažu, od drveta ne vidiš sumu, zaboravljaš najbitniju stvar u svojoj analizi, a to je "ko bi upravljao da ne upravlja Dodik". Ja kažem upravljao bi gori i bilo bi sve gore, uvijek dobijam kontraargument...to ti misliš,ali ne možeš znati jer se nije desilo (a misliš jer si za SNSD...i tako u krug).

Prijmer je ovo sto Rocker napisa o apelacionom sudu,direktno covjek da ne moze direktnije (koliko je opozicija nesposoban i lako prodaje bitne stvari), a odgovor na to dobije o muzu Dodikve ljubavnice koji svojom nesposobnoscu urušava RS.

Rocker izdrži.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 06:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
wizzy_bl je napisao:
Rocker izdrži.

Teško je.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 07:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Rocker je napisao:
Postoje li neke opozicione partije u federaciji ili jos bolje kosovu, koje se ponasaju kao nase ?

Ima, u Poljskoj. Tako se ponašala trenutna vlast dok je bila opozicija, a tako se ponaša i sadašnja opozicija (davna vlast).

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 07:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
wizzy_bl je napisao:
Okupiran neki drugim stvarima u životu, ne stižem pisati kao nekada,ali bacim pogled na ovu temu.

Ovaj munjin zadnji post u suštini oslikava svijest jednog dijela foruma, koja je slična i kod opozocije.Mrznja i opsjednutost Dodikom.

Dodika su nekada označili kao nešto jako negativno prije X godina (jer covjek jako dugo vlada). Svako je imao svoje razloge, munja npr. je imao o njemu nekih informacija npr. kao ovu što je rekao za muža njegove ljubavnice i od tada smatra da bi i njemu i ostalim bilo bolje bez Dodika.

I od tada ta mržnja prema Dodiku samo raste, jer vrijeme prolazi a on ne pada. Naravno,pojavljuju se nove negativne stvari koje samo potvrđuju da si bio u pravu jako jako davno i da Dodik svojim potezima cini zlo, tj urušava društvo...a ti si to nekada znao i čak svima govorio.

No medjutim, što kažu, od drveta ne vidiš sumu, zaboravljaš najbitniju stvar u svojoj analizi, a to je "ko bi upravljao da ne upravlja Dodik". Ja kažem upravljao bi gori i bilo bi sve gore, uvijek dobijam kontraargument...to ti misliš,ali ne možeš znati jer se nije desilo (a misliš jer si za SNSD...i tako u krug).

Prijmer je ovo sto Rocker napisa o apelacionom sudu,direktno covjek da ne moze direktnije (koliko je opozicija nesposoban i lako prodaje bitne stvari), a odgovor na to dobije o muzu Dodikve ljubavnice koji svojom nesposobnoscu urušava RS.

Rocker izdrži.

Okupiran asfaltom, i svojom guzicom, nije stigao od pljuvanja po gradonačelniku da napiše išta (ali budimo realni, makar ima materijala za to).
Uvlačenjem u stranku, i samim time u pedu prosječnog SNSD aparatčika za skupljanje glasova, se vjerovatno i posao lakše dobio. Na to se kalemi i kredit IRB itd...
Da skratim proser ovog ljubitelja Milorada i mrzitelja svega ostalog. Da nije bilo načela "daj da ih skinemo, pa ne može valjda doći neko gori od SDS klike?" Ni tvoj favorit se ne b' dočepao vlasti i tendera i utaljivanja. Ne trebamo se sad prisjećati i nabrajati svih afera , ne samo Mile već i adera njegovog kadra .
A za ono za šta su se borili Rocker, motozeljo, Čiča i brojni drugi, je upravo popišano zadnjih 15-20 godina od dotičnog i glasača istih/istog....
Podsjeti me na staru audiomonografiju jednog crnogorca, kad karikira stanje u SFRJ osamdesetih:
" Izađe Crnogorac za govornicu pa veli: nas kriza jača! Nas kriza sabija, da budemo jedinstveni!!!
Ja reko' vas možda jača, ali mi hoćemo da crknemo od nje!"
Tako i ovi "branioci" Srpske što vide šumu, sijeku je radi jednog balvana....

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Obožavaoci "balvana". :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je ipak Čiča pobjednik, Dodik sam inicirao pritiske. Ne može jače :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Meni je žao da dođe da oružanog incidenta među policajcima zbog toga što se hapsi društveni talog. Ali dokle će Sipa da hapsi kriminalce na tlu Republike Srpske i ima li MUP RS kakav odgovor na to.

Stičem utisak da uopšte nismo suvereni i nezavisni.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fiki jel ti to chatgpt pomaze da trolujes?
Sto bi reko onaj stari perverznjak “ tose nisam nado” od tebe :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa je l smije SIPA da hapsi po RS ili ne smije i do kad?

Ja uredno bilježim iz medija sve akcije SIPE na prostoru RS u zadnjih dva mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve dok gosn Mile ne osnuje VSTV to ce se desavati i dalje, i ne samo to. Koliko god stvari izgledale "gotove" one to nisu jer Srpska odnosno Dodik nema nikakvu kontrolu nad sudstvom i tuzilastvom. Ako uspije formirati VSTV i nekim cudom nagovoriti sudije da se povinuju odlukama, onda ce biti sasvim druga prica.
Do tada, sve ostaje na mlacenju prazne slame.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
I VSTV i SIPA,hapšenja,soli na rep ....sve je to gola voda i zamlaćivanje naroda do izbora sl. godine

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Не мора значити. Можда је Миле стварно покушао нешто да избоксује на препад, у једном тренутку чак је то дјеловало озбиљно, међутим кад је дошло стани-пани само је погнуо главу и пустио ове да раде несметано. Једино што је успио је да преко Мађара излобира да га не гоне међународно, и то је поприлично изнервирало федерално пучанство. Тако да је нека ситуација ни тамо, ни овамо.

Иначе, у међувремену поднио је и жалбу суду ком "неће подносити жалбу, јер га не признаје". Тако да му се тај покушај налета издувао и сад је то неки статус кво с тим што је ипак он у дефанзиви и више изгледа као неко ко пријети празном пушком...
Видим овдје тенденцију пада његове репутације и не видим како ће да је поврати јер је базирао на слици моћног вожда, која је сад изблиједила јер се види пред свима, да нема полуге и да су му одлуке посрамљене.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Mile ima reputaciju, nejasno je samo kako to pojedini (ne)vide. 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
njegova najjača reputacija je 6 mlrd godišnjeg budžeta...ostalo nije ni važno

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2025, 20:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rivaldinho je napisao:
Не мора значити. Можда је Миле стварно покушао нешто да избоксује на препад, у једном тренутку чак је то дјеловало озбиљно, међутим кад је дошло стани-пани само је погнуо главу и пустио ове да раде несметано. Једино што је успио је да преко Мађара излобира да га не гоне међународно, и то је поприлично изнервирало федерално пучанство. Тако да је нека ситуација ни тамо, ни овамо.

Иначе, у међувремену поднио је и жалбу суду ком "неће подносити жалбу, јер га не признаје". Тако да му се тај покушај налета издувао и сад је то неки статус кво с тим што је ипак он у дефанзиви и више изгледа као неко ко пријети празном пушком...
Видим овдје тенденцију пада његове репутације и не видим како ће да је поврати јер је базирао на слици моћног вожда, која је сад изблиједила јер се види пред свима, да нема полуге и да су му одлуке посрамљене.
Nije on podnio zalbu, vec njegovi advokati.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2025, 08:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Čiča iz Rogače je napisao:
Rocker je napisao:
Postoje li neke opozicione partije u federaciji ili jos bolje kosovu, koje se ponasaju kao nase ? Ima li negdje, bilo gdje drugo na svijetu slican primjer gdje se otvoreno sabotira politicar koji konstantno trpi politicke pritiske jer ne zeli prosto prepustiti poturicama ono za sta su ginuli nasi ljudi, ne u proslom ratu nego vijekovima ?
Nema bre, nema.

Nema nigdje u svijetu da sa sa pozicije vlasti sva opozicija naziva izdajnicima i to ne od juče već unazad deceniju ipo i kad je došao gur guzici zbog pritisaka koje je sam inicirao,poziva ih da mu drže stranu jer,jbg...napadnuta je institucija,nije Mile

A Čile šta se tu može kada nema izuzetaka. Uostalom kako bi trebalo da ih zovu. Ima li opozicija nekog pardona kada proziva poziciju, bez izuzetka?

Da li ih je Mile natjerao da se svi zajedno danas sakriju iz Smita i njegovih zakona, kolektivno su uspjeli da zaborave da je Šmit bilo šta proglasio. Da SIPA, EUFOR, NATO, Interpol urade nešto?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2025, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Mile sve vise lici na Zelenog!!

Gura plebesu narativ da njega progoni i hoce hapsit Sarajevo a ne ovi sto drze Sarajevo vec 30 godina!!

Sarajevo sigurno nema niti snage niti potencijala da ga lisi slobode to svi znamo!!

Sve vise lici na Zelenog koji tvrdi da on ratuje protiv Rusije tako i Mile da ga Sarajevo proganja i hoce hapsit!!. :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 345, 346, 347, 348, 349  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]