Lucifer je napisao:
Spa - nista posebno, dvije "finske" saune, turska i slana soba. Ovo bi bilo ok da se ljudi tu j3beno znaju ponasati ili da im barem osoblje skrene paznju malo na ponasanje. Dodju i puste djecu da trce okolo, drugi ture djeci telefone u ruke i odvrnu im crtice/tiktok/stagod da tresti. Slicno i par odraslih, listaju nesto po telefonu i pojacaju zvuk do daske. Ni mira, ni tisine.
Vanjski bazen sa termalnom vodom - ovo mi je bilo najbolje, voda taman topla koliko treba, nema buke, zaista je poseban ugodjaj ovako se banjati vani dok je temperatura ispod nule. Naravno da su i tu morali neki polupijani idioti uskakati dok se snimaju telefonom, ali su se brzo otrijeznili cim su izasli iz vode prvi put tako da su brzo otisli.
Izgleda da nisi imao srece sa sastavom ostalih gostiju. Bilo je par opustenijih i kad sam ja bila, ali je bilo sporadicno i nije mi narusilo odmor.
Lucifer je napisao:
Hrana - ocajna. Imali smo ukljucen dorucak i veceru. Prvo vece dosli malo kasnije (i dalje je bilo sat vremena prije kraja vecere) gotovo da nije bilo sta za jesti, a to sta je bilo je bilo gotovo nejestivo. Dorucak je bio malo bolji, ali nista posebno. Jos ko za qratz, obe veceri sto sam bio je bila muzika "uzivo", ako se to moze tako uopste reci za jednog lika sa klavijaturom.
E sad sam bas iznenadjena. Jer prosle zime (23/24) je bila vrh. Sve sto smo narucili. Mi smo uzeli nocenje sa doruckom, iako smo bili 3 dana. Tako smo imali slobodu da narucimo hranu kad zelimo. Sve sto je na meniju su imali u ponudi, pa cak i neko jelo sa nekoliko vrsta gljiva. I neke druge stvari, ne sjecam se vise sta tacno, za koje sam u prvi mah pomislila da se samo sezonski posluzuju. Cijene su bile kao u nekom prosjecnom restoranu u BL, ako ne i nize. Ali proslo je vise od godinu dana od tada, tako da je moguce da su se neke stvari promijenile.
Lucifer je napisao:
U svakom slucaju, mislim da je ovo super za nekoga ko ide sa djecom, da ih moze pustiti da skacu i igraju se na unutrasnjim bazenima, ali za nekoga ko bi mozda trazio neki odmor i mir, definitivno ne.
Sta ja znam, to je individualno. Ja sam, uprkos tome sto nije bila totalna tisina, uspjela da se regenerisem i bas kvalitetno odmorim.