banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 15:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2025, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Rocker je napisao:
Sta bi sa “samo da skinemo crvene” :D

Narod maloumni glasao za balavca, da upravlja gradom od 180k dusa, a u isto vrijeme njegovim vrsnjacima ne daju da zamijene sijalicu, neka ja cu, ne znas ti :D

Па нису скинути, њихов је. Ено за рачун газде сад рови и по СДС. Миле га нечим чврсто држи у руци. Шта ли би то могло бити... :-?

Можда је у почетку био и добронамјеран и релативно искрен (али и даље, не и довољно способан за ту функцију), међутим од одређеног тренутка у историји политике и видео снимака ових простора, куд Миле оком, он скоком. Добро, да не будем острашћен, оставио је лијепо шеталиште уз Врбас, парк... али његов (скроман) рок употребе је прошао.

Опет, није крив он што је изабран, већ ми што смо незаинтересовани за било какав напредак, па нам је то кандидат. Зато нас ни нема сад на протесту испред Градске Управе, због овог смећа. Тачно док не бисмо почели липсавати од заразе, не би се нико од нас покренуо. На ниском смо нивоу грађанске свијести, Бањалука је прерасло село, суштински.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Evidentno je da je Drug Žuti u suštini Dodik u nastajanju.
Takva promjena i politički zaokret primjetan je samo kod određenih marioneta sa Zapada (recimo Zelenski).
Od mene je dobio 2 mandata, više nijedan ni za živu glavu. Posrao se po svemu dobrom što je uradio u prvom mandatu, a po meni uradio je dosta dobrih stvari.

Još će ovde proteći Vrbasa, Save i Drine dok mi progledamo.. Mahalski mentalitet nam nikako ne izlazi iz glave i načina ponašanja. Počevši od kupljenje skupštine pa do svega ostaloga. Problem je izgleda u primitivnom narodu, sve mi izgleda kao da je tako.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Kad je to u Dodikovo vrijeme grad bio zatrpan smecem i neociscenog snijega?
Kamo srece da malisan postaje Dodik…

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
ElPadrino je napisao:

У настајању, и нестајању. Он је већ неко вријеме релевантан тек онолико колико је битан Мили. Једном кад престане бити, или ће се повући, или ће се поново усијати Вајбер групе.
Прошао му је рок употребе, осим за оно за што Мили још може послужити.

Кад смо код прежаљених/заборављених асова, видим јуче на снимку "tokTv"? да за њих ради Иван Бегић. Тај момак несретни образа нема 1%. Након оног снимка требао је и град промијенити, отићи негдје у иностранство гдје га нико не зна, а камоли повући се из јавности. Још је био толико безобразан да се и кандидује за потпредседника?! Па и онај Павловић из Приједора је на крају поднио оставку, након својих слика које су опет биле један ниво испод Бегићевих. Али то смо опет криви ми што ћутимо на све, кад нам не смета физичко смеће, гдје да нам смета морално...

Rocker je napisao:

Па и није за поређење. Каја би се баш смио натезати са Додиком... да бисмо Драшкића поредили са Додиком морао би имати исте околности, тј. исте полуге моћи. Милу нико не смије помислити да криво погледа.
А Додикови начелници град нису затрпали смећем и снијегом, али смеће се уклони кад-тад, снијег се бар истопи, а зграде изграђене по свакој ливади, по плацевима гјде су рушили приватне куће, надоградње свега и свачега, град који се ширио у центар града, умејсто около... е, то нећеш поправити никад.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Rocker je napisao:

Nije nikad bio, s obzirom da nije nikad obavljao funkciju gradonačelnika, ali zato jeste srušena Vlada sa NATO tenkovima (da ne idemo dalje).. Ako biramo između toga, radije bih živio u smeću 4 godine.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 15:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Rivaldinho je napisao:
Кад смо код прежаљених/заборављених асова, видим јуче на снимку "tokTv"? да за њих ради Иван Бегић.

Nije da radi za njih, to je njegova televizija.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Evo Depot se nudi da odvozi i smeće, a ne samo da ga skladišti na deponiji.

Prcaju ove iz GraCke uprave

Citiraj:
Zaposleni u ЈP DEPOT traže preuzimanje poslova Čistoće; Hoće li gradonačelnik podržati prijedlog?

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=594192

Poslednji put menjao Choban dana 25 Mar 2025, 15:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 15:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
ElPadrino je napisao:
Takva promjena i politički zaokret primjetan je samo kod određenih marioneta sa Zapada (recimo Zelenski).
Od mene je dobio 2 mandata, više nijedan ni za živu glavu. Posrao se po svemu dobrom što je uradio u prvom mandatu, a po meni uradio je dosta dobrih stvari.

Još će ovde proteći Vrbasa, Save i Drine dok mi progledamo.. Mahalski mentalitet nam nikako ne izlazi iz glave i načina ponašanja. Počevši od kupljenje skupštine pa do svega ostaloga. Problem je izgleda u primitivnom narodu, sve mi izgleda kao da je tako.

Djecak, da li si ti dobro?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 16:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Rivaldinho je napisao:
Опет, није крив он што је изабран, већ ми што смо незаинтересовани за било какав напредак, па нам је то кандидат. Зато нас ни нема сад на протесту испред Градске Управе, због овог смећа. Тачно док не бисмо почели липсавати од заразе, не би се нико од нас покренуо. На ниском смо нивоу грађанске свијести, Бањалука је прерасло село, суштински.

Upravo tako, slažem se u potpunosti. Ovdje ne postoji kritična masa koja će pokrenuti bilo kakav protest, niti zbog neodvoženja smeća, niti povodom poskupljenja struje ili bilo čega krupnijeg. Kao pojedinci smo apsolutno nezainteresovani za bilo kakav vid bunta, sve dok neposredno nije ugrožena sopstvena guzica.

ElPadrino je napisao:

Dodik samo u smislu kontrole vlasti i poluga moći, ali stavom i karakterom je dosta bliži Vučiću, što je daleko opasnije. Naravno da je problem u narodu, pa nema vlasti koja ne bi poželjela ovakav narod kao kod nas.

Rocker je napisao:
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Choban je napisao:
Evo Depot se nudi da odvozi i smeće, a ne samo da ga skladišti na deponiji.

Prcaju ove iz GraCke uprave

Citiraj:
Zaposleni u ЈP DEPOT traže preuzimanje poslova Čistoće; Hoće li gradonačelnik podržati prijedlog?

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=594192
E ovo je odlična ideja...taman oslabi Cistocu koja svakako nije u javnom vlasništvu i koja se malo previše podigla zadnjih godina... računajući da je gazda svemoguć.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, baš će Stanivuković oteti Kaji dio kolača...
A nešto mi ne djeluje ni da bi većina u skupštini predvođena SNSD-om upustila se u otimanje dijela kolača.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 18:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ElPadrino je napisao:
Rocker je napisao:

Nije nikad bio, s obzirom da nije nikad obavljao funkciju gradonačelnika, ali zato jeste srušena Vlada sa NATO tenkovima (da ne idemo dalje).. Ako biramo između toga, radije bih živio u smeću 4 godine.

Kad je NATO srušio vladu?

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Choban je napisao:
Da, baš će Stanivuković oteti Kaji dio kolača...
A nešto mi ne djeluje ni da bi većina u skupštini predvođena SNSD-om upustila se u otimanje dijela kolača.

Ovo. Drasko ne smije reci Kajino ime, a da mu izbija milione iz dzepa. Iako da stvarno zeli dobro gradu, to bi uradio.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 18:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
_зока je napisao:
ElPadrino je napisao:

Kad je NATO srušio vladu?

Možda je htio reći da je imao 4 godine kad je neko rušio vladu, samo se ne sjeća ko...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2025, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Garaža kod UKC-a možda ide u ruke privatnika

https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... ika/895179

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@volta
Da ne citiram cijeli post, lijepo je sto si nasao clanak iz novina, ali hajde nadji neki gdje pise da GU nije UOPSTE cistila nijedan most, nijednu pjesacku stazu sve dok snijeg nije iskopnio. Snijeg je pao bese li podosta prije nove godine, a ni tri dana po novoj godini gradski most nije bio ociscen, odnosno pjesacke staze. Nije ni zeleni, ni venecija a vjerujem ni rebrovacki.

To se apsolutno nikad nije desilo do sad.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 20:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Snijeg je pao 22.12.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Maloprije prošao kraj S-TETIK na Mejdanu. Ona mala jednosmjerna ulica. Kolika gomila smeća...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2025, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad su kupili selektivno.
Jutros prošao, ima gomila smeća, prava mala deponija, u ulici iza pekare Klas kod one zgrade što su je nadograđivali.
U paralelnoj ulici, što vodi prema školi Dositej Obradović kontejner prazan kod onog groblja.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2025, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I valjda je na skupštini grada pao dogovor Depota i Čistoće, usvojen je i zaključak kojim se traži da se normalizuje rad.
Pa ćemo vidjeti za par dana ko se drži dogovora.

Mada, problem tek može nastati kada Čistoća uđe u posjed deponije, jer imaju presudu. Čistoća nema dozvole nadležnih pa bi tek onda mogao nastati belaj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]