banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5940, 5941, 5942, 5943, 5944, 5945, 5946 ... 5965  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Mar 2025, 10:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Нова Варош je napisao:
Па игра Вуковића се своди на уласке са крила у средину. Тако је и пенал изборио.
Кулашин је болно лимитиран за једно крило. Он је више као винг бек. Скромног центарушта, лош голгетер. Има брзину и велико хтијење. Са тим ми ништа не би добили. Још би нас лакше ријешвали.
Кулашин нама доста вриједи јер преко њега износимо лопту, брзо истрчи и узме терена да се остали могу прикључити.
Ne vrijedi ti nista ako ne moze mrdnuti. Znaci niko nikad ga nije zatvorio kao ona 4ka sinoc, ja ne pamtim. Zato kazem pokusas, da ga Vuka izlomi par puta i napravis im problem. A Kula ce sigurno imati vise prostora na drugoj strani. Oni prave blok na Vuki, dva igraca su stalno blizu, pravis njima problem u koncepciji odbrane kad ih zarotiras. Samo prijedlog, probas vidis moze, ne moze.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Svaka cast momci, prvo poluvrijeme jaako dobro. Ja necu kritikovati. Veliki je ovo uspjeh naseg Borca. Ima jedan naslov kaze neka visa sila cuva ovaj Borac. I sinoc sam to komentarisala, ima tu jos nesto iz utakmice u utakmicu sto nas prati bar ja tako osjecam.
Mali David lood, pitanje je vremena kad ce zaigrati u Evropi.
U svakom slucaju, sta god bilo u Becu, hvala momcima za sve do sada. Neopisiv osjecaj.
I sad jos kritika upravi za karte, za ogroman i neoprostiv propust za blokadu zapada. Da ne psujem al spomenem se majcice svima koji su omogucili da karte dobiju oni koji su izasli sa stadiona prije kraja utakmice.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 10:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Prvih 25 minuta smo bili sjajni stvarali sanse, imali dobre pozicije za suteve koji nisu bili pravi, oni se povukli pogubili se, nismo dali gol i onda smo malo izdhvali te su oni poceli napadati i dali gol iz gluposti. Kula im je dar mar pravio prvo pol. U drugom su nas procitali , Kula zatvoren nije nista mogao, a Vukovica su udvajali stalno. Krila nam skresali, a onaj crnac je Despota u dzep stavio, tako da smo ostalu bez ideje. Sve y svemu dobra nasa utakimca bilo je svega

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 11:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Nama je sinoć trebao pokretljiv napadač koji će ispratiti trk krila i eventualni kontranapad.
Despot je tu bio nevidljiv.

Jači ćemo biti u Beču svakako za Hereru. Taman Kvržić i Rogan u rotaciji.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
ČESTITAM MOMCIMA, ne može im osporiti niko da se bore kao lavovi.

Rapid najpoasniji Beljo, i onaj brzinac što je izludio Zoku. Mi smo čak i bolja ekipa bila do rapidovog gola.

Majers i Kalorina , mogu bolje, to mi daje najveću nadu u beču ...Herera se vraća, a ovog Rogana treba staviti da počne utakmicu.

Onda kada padne tempo, oni će krenuti rotirati, a mi bi tu imali odmornog Zoku i Čavića koji energetski može odgovoriti zadatku pola sata.

Uglavnom, nisam veliki optimista za Beč, da ima makar 2000 borčevaca kao i Ljubljani druga bi priča bila ...ali ne znači da nemamo šanse , treba vjerovati

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ма велики борци и јунаци. Прије пар година смо играли са Олимпијом развалила нас 4:0, Мандарић нас дошао шмекати јесмо ли за куповину, играли РС лигу. Сад играмо равноправно са Ласком, Аустријом, Олимпијом, Рапидом, Ференцом итд. Али пошто ћемо тешко сачувати генерацију, ја бих баш волио да крунишемо ово све или дуплом круном или 1/4 ф. ЛК

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Neću kritikovati ..... poslušali su predlog da se otvori dodatna kapija na istoku, izašao sam za manje od 10min. Zalaganje na nivou i borbenost (ne svi). Imenjaku sam na istoku rekao da ćemo ga uvaljati kad se Rapid ispromašivao (nije mi jasno kako su se onako ispromašivali) , ofsajd penal, poništeni gol , dva zicera...... JBG Vile su nas pronosale da ne bude bar 0:3. I bi tako. Neka je momcima sretno u Beču. Samo hrabro.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Borac u srcu je napisao:
Сад је коефицијент 13.625, @korpus то прати али мислим да би били носиоци за два кола ЛШ а да ли за плеј оф ЛЕ и сва четири ЛК то не знам

Ово синоћ је шлаг на торту предивне сезоне, препун стадион и реми против великог клуба

Мислим да ћемо изгурати Грбавицу али ако којим случајем прођемо Беч, са титулом се можемо опростити, у том случају није ни битна, 1/4 ф. би било за нас као да се "небо отворило". Дијаспорааа купуј улазнице, групиши се, подржи јако

Ako budemo prvaci, sigurno bi bilo nosioci u prvom kolu, a za drugo kolo smo na granici, prvi ispod crte. Može doći do promjena u nekim ligama.

Liga Evrope nije opcija sledeće sezone ukoliko ne budemo prvaci.

A za Ligu konferencija, trebali bi biti nosioci kroz čitave kvalifikacije.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 16:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Pa u slučaju ispadanja u kvalifikacijama za LŠ onda se koliko znam nastavlja u kvalifikacije za Evropa Ligu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 16:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Tako je. Zato sam i napisao da je Liga Evrope opcija samo ako budemo prvaci. Ispadanje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona donosi treće kolo Lige Evrope I tu bi trebali biti nosioci. A za play off Lige Evrope mislim da bi bili na nekoj granici.

Još jedan mali podsjetnik. Igra se dok sudija ne svira kraj :D

Borac - Egnatia 1:0 (90+6)
Egnatia - Borac (penali)

Borac - Klaksvik 3:1 (93 prod.)

Borac - Lask 2:1 (89)

Borac - Olimpija 1:0 (90+1)

Borac - Rapid 1:1 (90+2)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 16:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Sinoć skoro 10 000 na tribinama po zvanicnim podatcima,treba nam taj jug ko za glavu.
Šteta za gostovanje u Beč,otislo bi nas gore 1000-1500 sigurno.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Novinar spanske Marce je proveo par dana kod nas, zabiljezio par klipova i pratio utakmicu sinoc. Nadam se da smo svjesni koliko smo daleko otisli, i koliko daleko se culo za nas. Marca je ugledni spanski sportski casopis.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Čestitke igračima na sinoćnjoj utakmici. Lavovska borba sa timom koji je jači, spremniji i šest puta skuplji. Protiv takve ekipe izvukli smo remi u osmini finala evropskog takmičenja. Stvarno svaka čast igračima i svima u stručnom štabu.

I dobro se neko sjetio nakon ne znam koliko pridika da otvori dodatnu kapiju na istoku.

Što se tiče karata, mišljenja sam da za ovo što se desilo nema opravdanja i da se nakon toliko uzakmica iza nas ovakve greške se ne smiju dešavati.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2025, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hiroš, Bajde, Zorić, Hrelja??? Mislim da svi mogu biti od pomoći samo slabo ih koriste ili su svi povređeni?
Kad igramo Superkup?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2025, 11:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
Borac u srcu je napisao:
Hiroš, Bajde, Zorić, Hrelja??? Mislim da svi mogu biti od pomoći samo slabo ih koriste ili su svi povređeni?
Kad igramo Superkup?

Superkup je planiran bio za reprezentativnu pauzu u martu, ali tad nekad igramo sa Sarajevom, tako da superkup je upitan jos. Sto se tice igraca ovih Hrelja vuce povredu jos sa priprema, a Zoric od onog meca sa Celikom. Hiros ce sigurno dobijati svoje minute polako, a ono sto je enigma je Bajde idalje. Momak je skroz korektno odigrao pripremne utakmice i poslije opet nestao

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2025, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako je istina Vojvodina gradi novi stadion. Rok izgradnje 15 mjeseci. Nema detalja ni kakav ni klliko košta pa ne znam kako procijeniše da će ga završiti u tom roku, ali super ako se stadion može raditi tako brzo.

Sarajevo je pokleklo, Zrinjskog guraju sudije jako, ajd nebitno da se ne bavimo tim. Bitno je da ako iz dvomeča sa SA rivalima uzmemo 4 boda, apsolutno smo u trci za titulu.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2025, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ima li ista oko produzenja ugovora? Despotovic, Ogrinec, Majers, Karolina, Manojlovic, Nikolov? Opet cemo ostati bez pola ekipe na ljeto.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2025, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Надам се да је остало нешто енергије за ово гостовање. Јачи смо за Ереру и Граху у односу на Рапид.

Ај јако, ај Борац.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2025, 19:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Jedan od drazih golova na Grbavici.
Kakvo hladjenje.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2025, 20:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2022, 22:41
Je l tacan ovaj raspored sa tri utakmice u tri dana (12, 13. i 14. mart)?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5940, 5941, 5942, 5943, 5944, 5945, 5946 ... 5965  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]