banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10268 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 504, 505, 506, 507, 508, 509, 510 ... 514  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Mar 2025, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Danchi je napisao:
Demokrate su bile zlo ali ovi su teški debili sa atomskom bombom.

Po 2x te citiram i pitam kako nazvati Bajdena ako su ovi debili?
Ko je tačno doveo do toga da Rusi dođu do upotrebe balističke rakete?
Jel Tramp?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Danchi je napisao:
Kakve crne svoje "ozbiljne" ljude? Misliš na ljude kao Ilon Mask. Zar je normalno da najveći uticaj na predsjednika svjetske sile kao što je Amerika ima lik koji ima 14ero djece sa 5 žena i kojem se djeca zovu: Æ A-12, Exa Dark Sideræl, Strider, Techno Mechanicus.

Bolje nego dva lika pedercine sa djecom od neke surogat majke.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 15:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
I on je bio woke dok njegova kći nije otišla tom putem. Ne nasjedajte na gluposti. Sad je kao normalan. Kurac moj.

hadzidado je napisao:
Danchi je napisao:

Jel Tramp?

Debili su i jedni i drugi. Ali za razliku od nekih, ja ne branim nijedne ni druge. Svako njihovo (ne)djelovanje je u neku ruku opasnost za određeni dio svijeta.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 15:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Danchi je napisao:
Kakve crne svoje "ozbiljne" ljude? Misliš na ljude kao Ilon Mask. Zar je normalno da najveći uticaj na predsjednika svjetske sile kao što je Amerika ima lik koji ima 14ero djece sa 5 žena i kojem se djeca zovu: Æ A-12, Exa Dark Sideræl, Strider, Techno Mechanicus. :lol:

Da, tajms je počeo nedavno da pise da su se u Americi pojavili, pazi da sad, ni manje ni više nego oligarsi (Kako su preko noci dospjeli tamo i uspjeli da se infiltriraju je naravno misterija, tajms ne zna) i da su Amerikom zavladali zli milijarderi. Hajd sad ti meni reci ko je do juče vladao Amerikom, na Bajdena su najveci uticaj imali ko, građani?

PS
Možda bi prvo trebalo da se vratimo unazad da vidimo kad je to tačno Ilon Musk postao zli milijarderi, zar nije do juče bio primjer uspjeha taj isti Ilon Musk.

PSS
Kad je podržao Trampa. Da ne bude zabune posto tajms to nece napisati.

Veće zgadije od demokratske nema

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:12 
Veteran
Veteran

Danchi je napisao:
I on je bio woke dok njegova kći nije otišla tom putem. Ne nasjedajte na gluposti. Sad je kao normalan. Kurac moj.

hadzidado je napisao:
Danchi je napisao:

Jel Tramp?

Debili su i jedni i drugi. Ali za razliku od nekih, ja ne branim nijedne ni druge. Svako njihovo (ne)djelovanje je u neku ruku opasnost za određeni dio svijeta.

Da, ali kako si stigao toliko da zamjeris Trampu i Mušku kad su realno na vlasti ni dva mjeseca. Šta te je uplašilo?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:19 
Veteran
Veteran

Šta je tebe ohrabrilo? Osim činjenica da po direktivi moraš onako kako šef stranke kaže?

Panamski kanal, Grenland, Kanada, trgovinski ratovi koji ćemo i mi osjetiti....to je tek početak...kažem demokrate su opasnost za jedan dio svijeta ovi za drugi....vidjećemo.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:24 
Veteran
Veteran

:lol:

Interesantno je ovo kako skoro u pravilu nakon dva posta postanu agresivni

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sile imaju svoje interese, ne prijatelje nego baš interese. Bilo i biće.
Gore gamadi od demsa je teško naći i pričati kako bi baš sada bilo dobro da US nema nukse, a prošle 4 godine je vodio državu ko zna ko(Bajden nije jer nije znao ni gdje je) je u najmanju ruku nonsens.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Evo Zelenskog kod EU smecara + futavih Britanaca. Sta li ce mu sad savjetovati.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nesto veoma vazno

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:40 
Veteran
Veteran

Tabako Pit je napisao:

Što se ljutiš kad ti spomenem Milu, pa ti to voliš. Dosad se nisi ljutio :D

Edit.

Hadzidado, naravno da nije dobro ni da je deda Joe imao bombu (ili bilo ko). Ne kažem da je Tramp lud i da će baciti bombu, samo kažem da je debil s bombom. Debilu treba reći da je debil, bio on demokrata ili republikanac.

Inače ne volim takav način razgovora, ako nisam za Trampa odmah sam demokrata...nema potrebe to inputirati, već mi se ne sviđa politika nijednog od ta dva centra moći.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Od Busha starijeg na ovamo sve neki cirkusi u Bijeloj kuci, Klinton jebavao pa bombardovao da se izvadi, mladji Bush stalno neke izvale, Obama jebeni vic od dobitnika Nobelove nagrade za mir...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 17:13 
Veteran
Veteran

Fali još samo Hilari da dođe poslije ovoga pa da cirkus bude potpun, ili da se Južnoafrikanac odluči oprobati.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 17:34 
Veteran
Veteran

Danchi je napisao:
Tabako Pit je napisao:

Što se ljutiš kad ti spomenem Milu, pa ti to voliš. Dosad se nisi ljutio :D

Edit.

Hadzidado, naravno da nije dobro ni da je deda Joe imao bombu (ili bilo ko). Ne kažem da je Tramp lud i da će baciti bombu, samo kažem da je debil s bombom. Debilu treba reći da je debil, bio on demokrata ili republikanac.

Inače ne volim takav način razgovora, ako nisam za Trampa odmah sam demokrata...nema potrebe to inputirati, već mi se ne sviđa politika nijednog od ta dva centra moći.

Joj Danci bježanje od rasprave i okretanje priče na ličnu diskvalifikaciju je karakteristika današnje mainstream kulture istog te koji nas plaši Trampom i Muskom i ima veze sa ovim o čemu smo raspravljali zato sam ti tako odgovorio zašto bih se ljutio i na tebe i slične a i na neke druge koji to nisu.

Razmisli na koji nacin vam to pomaže u raspravi, pa do neke druge sretnije prilike, ako nastavimo dalje i tako se nećeš osjećati bolje

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 17:46 
Veteran
Veteran

Šta, ti to meni prijetiš? :lol:

Pa ti si prvi taj koji spušta na lični nivo i imputira nekom da je Bajdenovac ili slično, "vi", "takvi kao ti i slični". Ja sam ja i imam svoje mišljenje, ne pripadam tvojim imaginarnim neprijateljima. A ti tvoji desničari imaju istu karakteristiku da etiketiraju ljude da su izdajnici, "diktatori" (vidi pod Tramp-Zelenski) lii slično, da ne pričam o našem vrlom vođi, tako da to nije samo proizvod liberala ili zapadne kulture već i tvojih desničara i naših političara. Imaš svoje favorite, ja to razumijem, ali ne možeš gledati emocijama već razumom, svijet nije crno-bijel, good guys-bad guys, nekad su svi bad da bi ostvarili svoje interese, niti je taj Tramp spasitelj, niti je Putin svetac, niti je Obama, Bajden ili bilo ko mirotvorac.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danchi je napisao:
Kakve crne svoje "ozbiljne" ljude? Misliš na ljude kao Ilon Mask. Zar je normalno da najveći uticaj na predsjednika svjetske sile kao što je Amerika ima lik koji ima 14ero djece sa 5 žena i kojem se djeca zovu: Æ A-12, Exa Dark Sideræl, Strider, Techno Mechanicus. :lol:

Demokrate su kreirale svijet po knjigama Bžežinskog a Republikanci po knjigama Huxleya

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danchi,
De mi pokaži desničare.
AfD je desnica? Tramp takođe?
U poređenju sa kim?
Ili je to :ako nije zeleni liberal odmah je zadrta desna seljačina?
Za Zalenskog- kako stoji opozicija u Ukrajini? Ima li neko pravo da kaže išta protiv?

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 18:57 
Veteran
Veteran

Danchi je napisao:
Šta, ti to meni prijetiš? :lol:

Pa ti si prvi taj koji spušta na lični nivo i imputira nekom da je Bajdenovac ili slično, "vi", "takvi kao ti i slični". Ja sam ja i imam svoje mišljenje, ne pripadam tvojim imaginarnim neprijateljima. A ti tvoji desničari imaju istu karakteristiku da etiketiraju ljude da su izdajnici, "diktatori" (vidi pod Tramp-Zelenski) lii slično, da ne pričam o našem vrlom vođi, tako da to nije samo proizvod liberala ili zapadne kulture već i tvojih desničara i naših političara. Imaš svoje favorite, ja to razumijem, ali ne možeš gledati emocijama već razumom, svijet nije crno-bijel, good guys-bad guys, nekad su svi bad da bi ostvarili svoje interese, niti je taj Tramp spasitelj, niti je Putin svetac, niti je Obama, Bajden ili bilo ko mirotvorac.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
A možda je ovaj "skandal" iz ovalnog kabineta bio planiran!?
Americi otvara vrata za izlaznu strategiju iz Ukrajine (pogledati prvu odluku nakon sastanka) a Zelenom garancija novog identiteta na nekom egzotičnom ostrvu sa svim uštekanim dolarima...ruje se samo smješkaju...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2025, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zelenski je navikao ovako "razgovarati", tj daj, daj, daj....("molim" je zaboravio ima makar 2 godine) ali nije na "mrš u 3 pi... materine" od sagovornika.
Nema ništa džabe, niti je ikada bilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10268 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 504, 505, 506, 507, 508, 509, 510 ... 514  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]